Beauty Studio Phoenix kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Beauty Studio Phoenix kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Beauty Studio Phoenix kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Beauty Studio Phoenix kokemuksesi

Beauty Studio Phoenix kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Beauty Studio Phoenix kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Beauty Studio Phoenix kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

DB Schenker kokemuksia

ei toimi minulle oli tullut lähetys, mutta ei minkäänlaista ilmoitusta, että paketti oli tullut noutopisteeseen, jos en olisi itse tajunnut mennä nout... Lue lisää

Muama enence kokemuksia

Kokeilin kotona saatuani laitteen, ensimmäinen yllätys , tarvitsee älypuhelimen johon Bluetooth yhteys. Käännöksen äänenvoimakkuus heikko, en ainakaan... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Beauty Studio Phoenix kokemuksellesi

Voit valita Beauty Studio Phoenix kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Beauty Studio Phoenix ansaitsee

Kuinka monta tähteä Beauty Studio Phoenix mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Beauty Studio Phoenix kokemuksesi autat muita

Jakamalla Beauty Studio Phoenix kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Beauty Studio Phoenix kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Olisi kiva nähdä kommentteja jos joku on pitkän odottelun jälkeen saanut tilaamansa sängyn. Tilasin sängyn heinäkuun 21 lopulla. Itse olen nyt odottan... Lue lisää

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Kesäkuussa tehty tilaus – ja se tuli toimitettuna kotiin viime viikolla. Nämä myöhästyneet tuotteet taitavat olla suurelta osin isojen erien, nimenoma... Lue lisää

Mielipiteesi Beauty Studio Phoenix aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Beauty Studio Phoenix on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Beauty Studio Phoenix asiasta.

Beauty Studio Phoenix kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Beauty Studio Phoenix kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Beauty Studio Phoenix kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Beauty Studio Phoenix kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

1 kommentti

 1. Minna P. sanoo:

  Varokaa Beauty Studio Phoenix-kampaamoa Vantaan Koivukylässä! Sen mainonta on harhaanjohtavaa.
  Sain sähköpostiin tarjouksen hiustenleikkauksista puoleen hintaan. Varasin ajan varauskalenterin avulla, ja kirjoitin koodin lisätietokenttään.
  Yllätys olikin suuri, kun leikkauksen jälkeen maksamisen yhteydessä hinta oli normaalihinta, ei alennettu. Kerroin käyttäneeni alennuskoodia. Kampaaja alkoi naureskella ja ilmoitti, että alennus koski vain saman päivän leikkauksia. Sanoin, että tämä ei käynyt selkeästi ilmi mainoksesta, johon hän vastasi kovenevalla äänellä tarjouksen olleen kyllä hyvin selkeä ja tämän heillä käytäntönä eikä tässä ole näin ollen mitään keskustelemista.
  Jos pointtina oli todistaa, että yrittäjä on oikeassa, tämä hänelle suotakoon. Jos kuitenkin minulle asiakkaana tulee olo, että tärkeintä on osoittaa minun olleen väärässä ja aiheuttaa minulle paha mieli, en palaa asiakkaaksi enää uudelleen vaan kannan euroni toiselle yrittäjälle. Idea oli kokeilla minulle uutta kampaamoa. Jos leikkaustulos olisi poikennut vakikampaajani tasosta, olisin harkinnut tämän vakikampaajan vaihtoa. Mutta tuloksessa ei ollut mitään mainitsemisen arvoista Beauty studio Phoenixin eduksi.
  Jos tällä kyseisellä henkilöllä olisi ollut hieman pelisilmää, hän olisi suhtautunut ymmärryksellä erehdykseeni, ehkä pahoitellut ja antanut pienen alennuskoodin seuraavalle käynnille. Sen sijaan hän kovaäänisesti ja tylysti halusi todistaa olevansa oikeassa. Tämä saa ajattelemaan, että ehkä meitä erehtyneitä on ollut enemmänkin. Aina löytyy muutama kymmen iloista kokeilijaa, jotka menevät mainoksen lankaan. Mitä siitä, jos he eivät tule uudestaan, pääasia että saadaan kassavirtaa. Vakiasiakkaitahan on jo muutenkin tarpeeksi?

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *