Smeg kahvinkeitin kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Smeg kahvinkeitin kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Smeg kahvinkeitin kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Smeg kahvinkeitin kokemuksesi

Smeg kahvinkeitin kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Smeg kahvinkeitin kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Smeg kahvinkeitin kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Kiwi.com kokemuksia

Myyvät liput asiakkaan toivomaan paikkaan mutta todellisuudessa lippu on ihan jonnekin muualle.. Asia paljastuu vasta lentokentällä! Lentoyhtiö ei ota... Lue lisää

Verna Oy kokemuksia

Seitsemän kertaa olen käyttänyt Vernan tuhkauspalvelua ja palvelu on ollut joka kerta ystävällistä ja surussa mukana olemista. Joulukuussa 2021 kun ve... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Smeg kahvinkeitin kokemuksellesi

Voit valita Smeg kahvinkeitin kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Smeg kahvinkeitin ansaitsee

Kuinka monta tähteä Smeg kahvinkeitin mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Smeg kahvinkeitin kokemuksesi autat muita

Jakamalla Smeg kahvinkeitin kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Smeg kahvinkeitin kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Nordbjørn kokemuksia

Kivan näköinen ja lapsi tykkää, mutta ei kestänyt edes yhtä talvea. Ensin kului pois heijastimet, sitten tuli ensimmäiset reiät polvien sisäsivuille, ... Lue lisää

Vueling lentoyhtiö kokemuksia

Älytöntä toimintaa. Lähtöportilla mitään selitätmättä laittoivat mun maksamaan lentolaukusta ylimääräiset 25 euroa. Jälkeen päin tarkistin ja kyllä ku... Lue lisää

Mielipiteesi Smeg kahvinkeitin aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Smeg kahvinkeitin on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Smeg kahvinkeitin asiasta.

Smeg kahvinkeitin kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Smeg kahvinkeitin kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Smeg kahvinkeitin kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Smeg kahvinkeitin kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

5 kommenttia

 1. Tiina Tiitinen sanoo:

  Keitin on kaunis ja hyvin toimiva, kahvi on kuumaa.
  Epämiellyttävä piirre on, että kahvinkeitin ei käynnisty ohjekirjan mukaisesti yhdellä painalluksella, vaan vasta toisella.
  Ohjekirja on huono, suomenkielinnen käännös on erittäin heikko. Tekstissä kahvin suodattaminen on ”BREW-tavan aktivointi (kahvin annostelu)”.
  Keittimen kyljessä olevan soman, asetuksien vaihtamiseen tarkoitetun, nuppisäätimen liike on sattumanvaraisen epävakaa paitsi tunnultaan, niin vaikuttavuudeltaan.

  0
  0
 2. Kari Tolonen sanoo:

  Minulla ei ole ollut yhtään niin huonoa kahvinkeitintä kuin Smeg. Kahvi ei kuumaa , kahvin jauhojen määrä pitää olla kaksinkertainen , verrattuna Moccamasteriin. Tokmannin 20€ keitin voitti , 249€ keittimen 5-2 ja keitin oli Smeg. Kenellekään en suosittele Smeg keitintä. Eihän säiliöön tahdo saada edes kunnolla vettä. Keitän nyt kunnon kahvit Moccamasterilla. Olen juonut kahvia 50v. Olen kahvin suurkuluttaja .

  1
  0
 3. Tuija sanoo:

  Huonoin kahvinkeitin, mikä meillä on ollut! Tippalukko ei pidä, kone ei käynnisty yhdellä painalluksella, säiliöön hankala kaataa vettä liian pienen aukon vuoksi ja kaiken kukkuraksi kahva murtui lyhyen käytön jälkeen. En suosittele, ei jatkoon!

  1
  0
 4. Tomppeli sanoo:

  Nätti laite mut siihen se sit jää.Käytettävyys ja laitteen käyttöikä huonointa mihin ikinä olen törmännyt. Laite kesti meillä jopa 2,5v!! Ilmeisesti lämmitysvastus vian syynä kun ei kuumene enää. Paluu Moccamasteriin edessä ja Smegin laitteet lentävät parvekkeelta kaaressa. Sanon et ei Jatkoon !

  0
  0
 5. Nimetön sanoo:

  Kauanhan tuo Smegin keitin toimikin, vuoden ja 7 kk! Näin jouluaatonaattona mukava todeta ettei rakkine käynnisty kun lähin kodinkonekauppa sadan kilsan päässä. Keitin toimi alkuun normaalisti mutta noin puolen vuoden kohdalla vesi mystisesti hävisi matkalla vesisäiliöstä pannuun: eli jos vettä laitoit 6 kupillista, pannuun tippuu 4 kupillista. Todella kätevää! 🙁 Mulla oli pyöreäsäiliöinen Moccamaster 18 vuotta ja olisi vielä nytkin ellei olisi tuhoutunut vesivahingon yhteydessä.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *