Vova kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Vova kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Vova kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Vova kokemuksesi

Vova kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Vova kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Vova kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Gosse Oy kokemuksia

ala arvoinen palvelu, sanoi että lautaa pitää ladata välillä. Sanoin että tietenkin on ladattu. Asiakkaan aliarvioimista. väitti vikakoodiksi es2 vaik... Lue lisää

Joensuun Neurofysio Oy kokemuksia

En suosittele Joensuun Neurofysio (nykyään Estetic tk) Täyteaine hoito epäonnistui täysin eikä tekijä ota mitään vastuuta. 240€ meni aivan hukkaan ja ... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Vova kokemuksellesi

Voit valita Vova kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Vova ansaitsee

Kuinka monta tähteä Vova mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Vova kokemuksesi autat muita

Jakamalla Vova kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Vova kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Provesta Oy kokemuksia

Kuntouttava työ mielekästä ja asukkaat mahtavia Mielekkyydellä ja mahtavuudella ei laskuja makseta ja lähi- ja sairaanhoitajien palkat alimpaa TES:in ... Lue lisää

Natura Viva Oy kokemuksia

Natura Vivan varaussovellus peri kaksinkertaisen hinnan tehtyäni majoitusvarauksen. Otettuani itse yhteyttä, sain kyllä ylimääräisen maksun palautukse... Lue lisää

Mielipiteesi Vova aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Vova on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Vova asiasta.

Vova kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Vova kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Vova kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Vova kokemuksia

5 kommenttia

 1. Alisa Nieminen sanoo:

  Tilasin Vova nimisestä verkkokaupasta joskus. Se saikin olla viimeinen kerta, tuotteet olivat yksin kertaisesta huonoja.

  0
  0
 2. Pilipali sanoo:

  Kaikki sujuu alkuun kuin leikiten, kaikki pelaa. Sitten saat milloin kuluneita, milloin likaisia ja milloin viallisia tuotteita (väärän värisiä, tai heidän kokotaulukostaan esim. 2 nroa liian suuret kengät, vaikka tilasit ihan kokotaulukon mukaisesti oikein. He eivät ole mitanneet kenkiensä sisämittaa, vaan laittavat itse tuotteeseen koon ihan väärin, toisin kuin mitä heidän kokotaulukkonsa lupaa. Tuote on saattanut saada kolhuja kuljetuksessa, eikä toimi.).

  Saat lähettää samasta reklamaatiosta kuvia heidän sivuiltaan, josta ne ”tippuvat” pois, vain teksti jää. Lähetät kuvia ja/tai videota kahteenkin eri vovan sähköpostiin samasta asiasta monta monta ja monta monta etc. kertaa ja aina hylky. He pompottelevat asiakasta mielin määrin.

  Onneksi tilasin Klarnan kautta, joten hyvitys on heidän kauttaan vielä mahdollinen.

  Minulta on vienyt tunteja valokuvaten ja videoiden epäkuranttia tavaraa ja lähettäen sähköpostia, kun ensin laitoin ne heidän sivujen kautta. Aina vastaus on: emme ole saaneet kuvia/videota (vaikka se on mennyt sekä sivuilta, että kahteen heidän eri sähköpostiinsa).

  Ei enää VOVAa kiitos! Siirryn muualle, missä palvelu pelaa. Vova ei tiedä mitä sana PALVELU tarkoittaa. Toki sinä palvelet heitä, niin kauan kuin jaksat!

  0
  0
 3. Pilipali sanoo:

  Turha luulla, että saat sieltä oikeaa apua. Tämä vain toinen heidän sähköpostinsa, kummastakaan et palvelua saa. Ainoastaan pompottelua.

  0
  0
 4. katja sanoo:

  Eivät vastaa yhteyden ottoihin. Lähettävät tuotteet väärään maahan eivät paluta rahoja vaikka kaikki dokumentit on lähetetty kuljetuksesta tuotteeni menivät ruotsiin vaikka itse asun suomessa olen todella pettynyt sivustoon asia ollut kuukauden käsittelyssä vaikka piti käsitellä 1-2 päivässä hyvitys pyyntö nyt eivät vastaa sähköposteihin. En suosittele kenellekkään.

  0
  0
 5. Sine sanoo:

  Blokkasivat ilmeisesti minut, onko muilla samoja kokemuksia. Laitoin kaksi reklamaatiota kun tuotteet eivät tulleet perille.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *