Savon aurinkoenergia kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Savon aurinkoenergia kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Savon aurinkoenergia kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Kerro Savon aurinkoenergia kokemuksesi

Savon aurinkoenergia kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Savon aurinkoenergia kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Savon aurinkoenergia kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Valitse oikea määrä tähtiä Savon aurinkoenergia kokemuksellesi

Voit valita Savon aurinkoenergia kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Savon aurinkoenergia ansaitsee

Kuinka monta tähteä Savon aurinkoenergia mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Savon aurinkoenergia kokemuksesi autat muita

Jakamalla Savon aurinkoenergia kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Savon aurinkoenergia kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Mielipiteesi Savon aurinkoenergia aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Savon aurinkoenergia on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Savon aurinkoenergia asiasta.

Savon aurinkoenergia kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Savon aurinkoenergia kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Savon aurinkoenergia kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Savon aurinkoenergia kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

8 kommenttia

 1. Mikkokuha sanoo:

  Myyjä sanoi kaupantekohetkellä että mitä luvataan se pitää, no ei ihan menny niin, luvattiin että pääsen kännykällä seuraamaan aurinkopaneelien tuottoa mutta ensin tuli väärä invertteri ja se vaihdettiin muttei siltikään toimi etänä… Joo ja tuli sieltä tekstiviesti että ottavat suoraan huollon puolelta yhteyttä mut ei oo kuulunu ja on jo pari vuotta aikaa kulunu ni ei voi kovin paljoo suositella kyseistä firmaa…

 2. Martti Turunen sanoo:

  Myyjä tosiaan lupaili meillekin melkein kuun taivaalta,takaisin maksu ajan olevan 10vuotta todellinen lähes 50 vuotta näillä tuotoilla ja että tuottais talvellakin kun lumi heijastaa valoa niin se muka parantais tehoa,sanoi että nämä ovat oikeasti valopaneelit että ei tarvitse aurinkoa välttämättä,valo kyllä riittää,vertasi lumilinnaan että sielläkin on valoisaa kun on lumikatto,tosiasiassa kuura paneelin pinnalla aiheuttaa jo että tuotto nolla ja yksikin paneeli varjostuksessa niin muidenkin tuotto olematon,taktiikka myyjällä on että mitään ei tule paperille mitä kehutaan niin ei jää todisteita ,laitteet olleet epäkunnossa useamman kerran,yhdelläkin kerralla korjaus kesti lähes kuukauden (olis kestänyt ties miten pitkään jos en olis pistänyt sähköpostirumbaa firmaan,ei kuulunut mitään firmasta kolmeen viikkoon vaikka oli soitettu ja sähköpostilla ilmoitettu viasta ja vielä itse piti selvittää että vika oli heidän laitteessa,heidän eka kommentti oli että vika ei ole heidän vaan talon omissa sähköissä ku kaikki pääsulakkeet paloi).mitään korvauksia omista selvityksistä ja sähkön tuoton saamatta jäämisestä ei suostuta korvaamaan,tosin jää nytkin luvatusta tuotosta 40% saamatta vaikka ovat heidän mielestään kunnossa.en suosittele kyseistä firmaa kellekkään ,epäluotettava.olen pettynyt rahani hävinneenä.

 3. Pettynyt sanoo:

  Mikään luvattu asia ei mennyt sovitusti. Valitukset menee kuuroille korville.

 4. Martti Leinonen sanoo:

  Aikataulusta ei ole mitään varmuutta.

 5. Tarmo Rapikisto, eläkkeellä oleva sähköurakoitsija sanoo:

  Valitettavasti tällaisiakin yrityksiä markkinoilla pyörii.
  Myyntimiehet taitavia, koulutettuja höynäyttämään meitä eläkeläisiä.
  Savon Aurinkoenergialla ei itsellä ole sähköasennusoikeuksia, vaan teettävät asennustyöt alihankintayrityksillä joista osa on täysin ammattitaidottomia ja vailla vastuuntuntoa ( rahat pois ala-arvoisella työllä ). Itse lankesin uskottavan myyntimiehen lankaan ja tilasin paneelit kesällä 2020. Tarvikkeet tulivat rahtikuljetuksena ja seuraavalla viikolla tuli pakettiauto ilman mitään tunnuksia hinaten henkilönostinta. Kaksi miestä tuli ilmoittaen tulevansa tekemään aurinkopaneelien asennuksen. Kello oli 13.30. He eivät esitelleet itseään eikä heillä ollut minkäänlaisia henkilötunnistimia. Luulin heitä Savon Aurinkoenergia asentajiksi siinä vaiheessa. Kello 20.30 toinen heistä tuli ilmoittamaan asennustyön olevan valmis. Hän ojensi minulle hämärässä varastossa paperin sanoen: Pistä nimes tuohon että olemme käyneet täällä. Luulin kyseessä olevan tuntilapun kuittauksen niinkuin on alalla kautta aikaen ollut. Kysyin käyttöohjeista ja käytön opastuksesta. Vastaus oli ” Netistä löytyy ”
  Kuittaamastani tuntilistasta en saanut jäljennöstä.
  Kun noin kuukausi oli kulunut soitin Savon Aurinkoenergiaan tiukaten puuttuvia käyttöopastusta ja käyttöohjeita, sekä käyttöönottotarkastusta ja sen pöytäkirjoja. He lähettivät postissa käyttöohjeet, sekä ” käyttöönottotarkastuspöytäkirjan ” jossa oli yllätyksekseni minun allekirjoitukseni. Paperi oli epämääräinen kopio, siinä ei edes lukenut että se on käyttöönottotarkastuspöytäkirja. Sähköurakoitsija on Etelä-Suomen Sähkötukku Oy Kirkkonummi.
  Asennustyö oli tehty täysin ala-arvoisesti. Olen koko ikäni ollut sähköasennusalalla, minulla on A1- luokan sähköasennustöiden johtajan pätevyys. Näiden miesten asennustyötä ei voi rinnastaa tasoltaan edes ammattikoulupoikien työhön !
  Teetin asennustyöstä varmennustarkastuksen ulkopuolisella varmennustarkastajalla, koska halusin puolueettoman lausunnon asennuksista. Varmennustarkastus tehtiin ja pöytäkirja toimitettiin 17.7.2020 Savon Aurinkoenergialle, ja Turvatekniikan keskukselle ( Tukes ). Asennusvirheitä oli paljon, ja pöytäkirjassa annettiin Savon Aurinkoenergialle 3 kk aikaa korjata ne ( viimeistään 17.10.2020 ).
  Koska edes minkäänlaista yhteydenottoa Savon Aurinkoenergian taholta ei tullut, minun oli pakko korjauttaa palon- ja hengenvaaralliset asennukset ulkopuolisella tuntemallani sähköurakoitsijalla. Sisäpuoliset ullakolla tehdyt asennukset korjattiin marraskuussa. Mainittakoon että yhtäkään alkuperäistä kiinnikettä ei jäänyt paikoilleen ja ullakon lattiaa jouduttiin rikkomaan n. 60 cm:n matkalta että saatiin kiristetyt lattian päällä olevat johdot vapautettua ja pudotettua alla olevan varaston alakattoon. Aiheutti myöskin lattian paikkaustöitä.
  Vesikatolla tehdyt asennusvirheet oli pakko jättää talven alta kevääseen.
  Helmikuussa alaurakoitsijan asentaja soitti ilmoittaen että he olisivat tulossa tänään korjaamaan tekemiään asennusvirheitä. Ilmoitin hänelle että heidän korjausaikansa on umpeutunut yli 4 kk sitten, sisäpuoliset palon- ja hengenvaralliset asennusvirheet on korjautettu ulkopuolisella sähköurakoitsijalla. Vesikatolla on 20 cm lunta paneelien päällä ja ulkona yli 10 astetta pakkasta, joten katolla olevia virheitä ei voi silloin korjata.
  Korjautin vesikaton asennusvirheet ulkopuolisella sähköurakoitsijalla kesällä 2021. Virheitä oli tosi paljon. Toiselle lappeelle asennetut paneelit olivat vinossa räystäs- ja harjalinjaan nähden, ja paneeleilta tulevien johtimien mekaaninen suojaus oli täysin puutteellinen :
  Johdot ilman suojaputkia kiilattu kattopeltien väliin, vesikatolla ilman suojausta lumen ja jään alla ym.
  Savon Aurinkoenergia laskutti työn osuutta toimittamansa todistuksen mukaisesti 3650 euroa. Asentajat viipyivät meillä matkatunteineen Tuusulasta 17 tuntia ( 2 miestä ) . Veloitustuntihinta n. 215 euroa / h . Teettämiini korjaustöihin jouduin maksamaan timpurille ja sähköurakoitsijalle korvausta 15 tunnin työstä , tarvikkeista n. 200 euroa sekä varmennustarkastusmaksun n.350 euroa. Savon Aurinkoenergia kieltäytyy korvaamasta minulle mitään koska heidän mielestään olen estänyt heitä tulemasta korjaamaan asennusvirheitään. Ainoa yhteenotto helmikuussa 2021 !!!
  Herää kysymys: Olisiko minun pitänyt antaa taloni palaa heidän asennusvirheidensä takia ???

 6. ROPPONEN HANNU sanoo:

  KUULUN TÄHÄN NS HELPOSTI YMPÄRI PUHUTTAVIIN ELI VANHUKSIIN’ 12.4.2022 OLIN SAVON AURINKOENERGIAN TOIMITUSJOHTAJAN PUH. YHTEYDESSÄ. OLEN OSTANUT LÄHES 23 OOO EURON LAITTEISTOT, SAVON AURINKO ENERGIASTA. MYYJÄ TÄRÄYTTI LOPULTA TAKUUT PÖYTÄÄN LAIT. 25v PANELIT 20v JA VIELLÄ KIINIKKEILLE 10v TAKUUT. 12.4 PANELIEN ALALISTAT ON ALKANUT REPSOTTAMAAN JA KAHDESTA NE ON TIPPUNU JO ALAS. SOITTI NOIN PARINVIIKON PÄÄSTÄ TAKUU EI KORVAA 2PANELIA MAKSAA NOIN 500e JA LISÄKSI TYÖ. EHDOTIN ETTÄ HALUAN KESKUSTELLA JOHTAJAN KANSSA..SIITTÄKÖS POJU KAVAHTI MINÄ OLEN TOIMITUSJOHTAJA JA TAKUU EI KORVAA. EHDOTIN ETTÄ HÄNEN POMO OTTAIS MINUUN YHTEYTTÄ PUHELIMELLA, MUTTA 2KK OLEN ODOTTANUT MUTTA TURHAAN. RISPAANTUNEITA PANELEITA ON KATSONU ASIANTUNTIOITA JA TAVARANTARK.ON IHMETELTY MIKSI NE ON ASENET NOIN LÄHELLE LUMIESTETTÄ KUN OLIS VARAA OLLA YLEMPÄNÄ JA HERÄÄNNYT EPÄILY ONKO NS POHJOLAN OLOIHIN TARKOITTU panelimalli. MUTTA VÄLIÄKÖ SILLÄ TAKUU ON MYÖNNETTY KIRJALLIENA 20v paneleille .ODOTAN YHTEYDEN OTTOA KIITOS.

 7. Vesa Liimatainen sanoo:

  Asiallinen myyjä ja nopeat toimitukset. Laadukkaat eurooppalaiset paneelit.

 8. Matti Vesterinen sanoo:

  Luotettava ja asiantunteva myyjä. Laadukkaat laitteet jotka toimii. Toimitukset nopeammin kuin pienillä nyrkkipajoilla

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.