Reseptori kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Reseptori kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Reseptori kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Reseptori kokemuksesi

Reseptori kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Reseptori kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Reseptori kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Jjshouse kokemuksia

Wedding accessories arrived two weeks later than estimated. Poor quality, made in China. Expensive due to high shipping costs. Ordered from Finland by... Lue lisää

Hiuskiss Oy kokemuksia

Ensimmäistä kertaa sain minulle mainiosti toimivan hiusmallin, sen toteutti Kaisa. Minulla on vaikeasti hallittavat luonnonkiharat ja nyt pääsen paljo... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Reseptori kokemuksellesi

Voit valita Reseptori kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Reseptori ansaitsee

Kuinka monta tähteä Reseptori mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Reseptori kokemuksesi autat muita

Jakamalla Reseptori kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Reseptori kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Esthetic Clinic Sari Säily Oy kokemuksia

Sari teki minulle kulmien kestopigmentoinnin. Kulmat ovat epäsymmetriset, niissä on väripaakkuja ja joudun korjailemaan niitä itse värjäämällä. Kävin ... Lue lisää

Alexandria pankkiiriliike kokemuksia

Alexandria pankkiiriliike haluaa sinut paikan päälle vain jotta uskoisit heidän hyvin kovan myyntikoulutuksen saaneita myyjiä. Jo ensimmäinen kontakti... Lue lisää

Mielipiteesi Reseptori aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Reseptori on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Reseptori asiasta.

Reseptori kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Reseptori kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Reseptori kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Reseptori kokemuksia

6 kommenttia

 1. Pettynyt sanoo:

  Hain ja sain sairauslomaa reseptorin kautta, koska olin flunssassa. Sairauslomatodistuslinkki ei koskaan auennut, eikä sähköposteihin reagoitu mitenkään. Menetin korvauksen kolmelta päivältä.

  Huonoa asiakaspalvelua ja kalliiksi tuli.

  0
  0
 2. Mirja Kaarina sanoo:

  Ystävällinen etälääkäri teki diagnoosin chatissa muutamien kysymysten ja lähettämäni kuvan perusteella. Määräsi E-reseptin. Nopeasti ja turvallisesti! Iso kiitos Reseptor!

  0
  0
 3. Sairaanhoitaja sanoo:

  Miehelläni selvät keuhkoputken tulehduksen oireet. Hänellä korona ollut yli viikon. Ei otettu vakavasti oireita. Itse olen hoitaja ja tiedän oireet. En suosittele kyseistä firmaa kenellekään.

  0
  0
 4. Hissu sanoo:

  Aloitin chatin kertomalla miettineeni erään lääkkeen aloittamista. Kirjoitin jokaisen terveyskeskuslääkärin hyvin tunteman lääkkeen nimen ensin hieman väärin, ja lääkäri näkyi ihmettelevän pitkään kunnes ilmoitti ettei löydy lääkehakemistosta. Korjasin kirjaukseni, jonka jälkeen taas odottelua kun lääkäri tutkii Pharmacaa ja näpyttää pitkään lausettaan. Kuulemma ei voi määrätä lääkettä, kun vaatii seurantaa. Ja thats it. Ei mitään ehdotusta muusta hoidosta, ei mitään tarkentavia kysymyksiä. Mielestäni tämmöinen ei ole lääkärin etävastaanotto, vaan lääkäri ilmeisesti tullut tienaamaan firmaan ajatuksena työnsä olevan reseptien kirjoittaminen. Ja tämä kahden repliikin keskustelumme hänen piti sitten kirjata potilastietojärjestelmään niin että näkyy nyt Kanta-teksteissäni. No, itsensä ja firmansahan hän siinä nolaa, ihmettelin vain, kun yleensä ei ole hyvien tapojen mukaista kopioida potilaskertomukseen suoraan chat keskustelua, enkä ainakaan huomannut yleensä käytettyä fraasia ” yhteydenottosi voidaan kirjata potilaskertomukseen sellaisenaan” missään ennen chatin aloittamista ( en sano etteikö varmasti olisi jossain lukenut, muttei ainakaan niin että potilas sen huomaa).
  Varmaan toimii viikonloppuisin jonkun säännöllisen lääkkeen rutiiniuusintaan, mihinkään muuhun en voi tämän kokemukseni perusteella suositella. Lääkäreitä toki erilaisia, mutta organisaatio heidät hommaan rekryää eli valitsee, ja perehdyttää tehtävään.

  0
  0
 5. Matti sanoo:

  Hieman erikoista toimintaa, ei herättänyt luottamusta. Mietin onko toisessa päässä lääkäri vai jokin muu. Luvattiin sairausloma mutta sitä ei koskaan tullut. Jouduin menemään oikeaan lääkäriin. Turha käynti eikä vastannut suomalaista tasoa!

  0
  0
 6. Satu sanoo:

  Ihan turhaa oli ottaa yhteyttä. Jouduin menemään oikeaan lääkäriin.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *