Kattocenter kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Kattocenter kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Kattocenter kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Kattocenter kokemuksesi

Kattocenter kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Kattocenter kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Kattocenter kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Hellolasana.fi ja Lasana.fi kokemuksia

Tuote tilattu reilu kuukausi sitten. Seurantamerkintä päivittynyt reilu kuukausi sitten yhden kerran. Tiedusteluihin vastaa Google-kääntäjä. Aina sama... Lue lisää

Joensuun Neurofysio Oy kokemuksia

En suosittele Joensuun Neurofysio (nykyään Estetic tk) Täyteaine hoito epäonnistui täysin eikä tekijä ota mitään vastuuta. 240€ meni aivan hukkaan ja ... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Kattocenter kokemuksellesi

Voit valita Kattocenter kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Kattocenter ansaitsee

Kuinka monta tähteä Kattocenter mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Kattocenter kokemuksesi autat muita

Jakamalla Kattocenter kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Kattocenter kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Hellolasana.fi ja Lasana.fi kokemuksia

Kuten yllä Arjakin, tilasin legginsit, joita ei kuuden viikon aikana pystytty toimittamaan. Sähköposteihin ei vastattu, joten tein raklamaation. Nyt l... Lue lisää

Savon aurinkoenergia kokemuksia

Mikään luvattu ei pitänyt paikkaansa. Jopa erilaiset panelit lähetettiin kysymättä asiakkaalta. Nyt niitä on pariton määrä katolla, ja ne eivät ole ri... Lue lisää

Mielipiteesi Kattocenter aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Kattocenter on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Kattocenter asiasta.

Kattocenter kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Kattocenter kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Kattocenter kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Kattocenter kokemuksia

5 kommenttia

 1. Tuomo Puttonen sanoo:

  Kun pyysin tarjousta katosta silloin sanottiin, että työmiehet ovat suomalaisia. Töitten alettua katolla oleva parivaljakko oli kuitenkin virolaisia. Sinänsä minulla ei ole väliä kuka työn tekee, kunhan tekee kunnolla. Kattocentteriltä on kuitenkin erittäin vaikea saada ketään kiinni. Kun kysyy töiden aloittamisajankohdasta tai mistä muuta tahansa sieltä ei vastata edes sähköposteihin. Laskut kyllä tuli etukäteen, vaikka loppusiivoukset on tekemättä. Katsotaan nyt eka sateilla miten homma muuten on onnistunut.

  0
  0
 2. Jaappaaja sanoo:

  Eipä tullut edes tarjousta

  0
  0
 3. Erkki sanoo:

  Huonoin rakennusalan firma minkä kanssa olen ollut tekemississä ja kokemusta on ainakin sadasta eri yrityksestä, yrittää mennä siitä missä aita matalin. Aloitus ei onnisttunut niinkuin sovittiin vaan siirtyi kuukausilla, lisäksi työnjohtajaa ei näkynyt juurikaan ja työ viivästyi kuukausilla, ei kannata olla missään tekemissä tämän firman kanssa.

  2
  0
 4. Hessu sanoo:

  Työt venyy ja paukkuu laskutetaan eikä valmistu puolivuotta kesti kaikkinensa 125 M2 katto aloitus neljäkuukautta myöhässä,vieläkin paikataan jälkiä.

  1
  0
 5. Aikku sanoo:

  Todella huono.
  Työnaloitusta sai odottaa.
  Eivät vastaa puhelimeen.
  Viesteillä selitys joka asiaan
  Kaikkia sovittuja asioita ei hoidettu ja kun väänsin asioista 3 kk sanottiin että kysyinen henkilö ei ole heillä enään töissä ja että voi voi. Emme korjaa.
  Suostuivat hyvittämään laskusta lopulta 100€.
  En voi suositella.

  1
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *