Kattocenter kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Kattocenter kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Kattocenter kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Kattocenter kokemuksesi

Kattocenter kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Kattocenter kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Kattocenter kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Virtanen Botique Helsinki kokemuksia

Toimitetut sandaalit eivät vastaa nettisivuilla esitettyä kuvausta, vaan laatu on huomattavasti huonompi eikä ns. ortopediasta ole tietoakaan. Kuvat o... Lue lisää

Holiday Club Airisto kokemuksia

Jo mones vuosi kävi, että terassilta tullaan viemään kalusteet varastoon viikon lomasta 6. päivänä ja tänä vuonna jopa rännit tultiin myös putsaamaan ... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Kattocenter kokemuksellesi

Voit valita Kattocenter kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Kattocenter ansaitsee

Kuinka monta tähteä Kattocenter mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Kattocenter kokemuksesi autat muita

Jakamalla Kattocenter kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Kattocenter kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Travelstart kokemuksia

Hyvittävät lentolipuista muka 90%, ei pidä paikkaansa. Sain noin 50% takaisin voucherilla (eli pakko taas käyttää samaa firmaa) ja senkin vasta kun Ko... Lue lisää

Pääovi kokemuksia

Isännöitsijään saa yhteyden nopeasti kun asia on valmiiksi keskusteltu hallituksen puheenjohtajan kanssa ja asia ei koske isännöitsijä käytöstä, toimi... Lue lisää

Mielipiteesi Kattocenter aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Kattocenter on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Kattocenter asiasta.

Kattocenter kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Kattocenter kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Kattocenter kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Kattocenter kokemuksia

5 kommenttia

 1. Tuomo Puttonen sanoo:

  Kun pyysin tarjousta katosta silloin sanottiin, että työmiehet ovat suomalaisia. Töitten alettua katolla oleva parivaljakko oli kuitenkin virolaisia. Sinänsä minulla ei ole väliä kuka työn tekee, kunhan tekee kunnolla. Kattocentteriltä on kuitenkin erittäin vaikea saada ketään kiinni. Kun kysyy töiden aloittamisajankohdasta tai mistä muuta tahansa sieltä ei vastata edes sähköposteihin. Laskut kyllä tuli etukäteen, vaikka loppusiivoukset on tekemättä. Katsotaan nyt eka sateilla miten homma muuten on onnistunut.

  0
  0
 2. Jaappaaja sanoo:

  Eipä tullut edes tarjousta

  0
  0
 3. Erkki sanoo:

  Huonoin rakennusalan firma minkä kanssa olen ollut tekemississä ja kokemusta on ainakin sadasta eri yrityksestä, yrittää mennä siitä missä aita matalin. Aloitus ei onnisttunut niinkuin sovittiin vaan siirtyi kuukausilla, lisäksi työnjohtajaa ei näkynyt juurikaan ja työ viivästyi kuukausilla, ei kannata olla missään tekemissä tämän firman kanssa.

  2
  0
 4. Hessu sanoo:

  Työt venyy ja paukkuu laskutetaan eikä valmistu puolivuotta kesti kaikkinensa 125 M2 katto aloitus neljäkuukautta myöhässä,vieläkin paikataan jälkiä.

  1
  0
 5. Aikku sanoo:

  Todella huono.
  Työnaloitusta sai odottaa.
  Eivät vastaa puhelimeen.
  Viesteillä selitys joka asiaan
  Kaikkia sovittuja asioita ei hoidettu ja kun väänsin asioista 3 kk sanottiin että kysyinen henkilö ei ole heillä enään töissä ja että voi voi. Emme korjaa.
  Suostuivat hyvittämään laskusta lopulta 100€.
  En voi suositella.

  1
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *