Menevä taksi kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Menevä taksi kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Menevä taksi kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Menevä taksi kokemuksesi

Menevä taksi kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Menevä taksi kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Menevä taksi kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

1arenkaat kokemuksia

Aikataulut eivät pitäneet. Aika varattuna 17:00 mutta väittivät muuta vaikka näytimme heille ajan varauksemme tiedot, jonka olimme tehneet heille. Jou... Lue lisää

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Kamala paikka, ei voi suositella. Sänky tilattu heinäkuu 21 ja luvattu syyskuuksi, ei näkynyt eikä kuulunut. Vaikea saada heitä kiinni tai mitään vast... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Menevä taksi kokemuksellesi

Voit valita Menevä taksi kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Menevä taksi ansaitsee

Kuinka monta tähteä Menevä taksi mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Menevä taksi kokemuksesi autat muita

Jakamalla Menevä taksi kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Menevä taksi kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Birkenstock koko kokemuksia

Sain Birkenstock Jackson buutsit. Koko oli muuten sopiva. Mutta, kengän takaosan yläreuna on oudon muotoinen. Vähän sisäänpäin käännetty ja kova. Kun ... Lue lisää

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Päädyimme ostamaan sängyn Sisuste-Peltoniemeltä, sillä vanhempani tuntevat tämän yrityksen jo vuosikymmenien takaa. Luotin heidän sanaan enemmän kuin ... Lue lisää

Mielipiteesi Menevä taksi aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Menevä taksi on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Menevä taksi asiasta.

Menevä taksi kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Menevä taksi kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Menevä taksi kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Menevä taksi kokemuksia

32 kommenttia

 1. Pettynyt sanoo:

  Hankon menevä taxi
  Ei tahtonut saada tilataksia ja sitten kun se tuli ei ottanut kyytiin vaikka tilaus nimellä.
  Taxi kuski tokaisi tylysti vain ei ja kaasutti muualle.
  Kyseessä 8 henkilön lapsiperhe ja pettymys oli kova.
  Turistien rahat jäi Hangolta saamatta.
  Kuskilla oli vielä numero johon olisi voinut soittaa, mutta eipä soittanut.

  4
  0
 2. Anonyymi sanoo:

  Tilaat taksin valmiiksi, sovit ajan millo pitää olla, nii eipä sitä tuukkaan.. Hienoa toimintaa..

  4
  0
 3. Nimetön sanoo:

  Kaksi päivää ennakkoon tilattu aamuyön ennakkotilaus. Taksia ei koskaan ilmaantunut ja mitään tietoa asiasta ei tullut. Pahoittelua ei tullut, sanottiin, että meillä ei nyt ole siellä alueella takseja niin ei voi mitään.

  7
  0
 4. Luisa sanoo:

  Tänään puoli tuntia odotusta lasten kanssa Oulun lentokentällä. Puolen tunnen jälkeen kuin soitin ja kysyin mistä oli kyse, kuulema kaikki autot olivat käytössä, josta aiemmin ei ollut hoksattu ilmoittaa. Iso pettymys

  3
  0
 5. Pahasti pettynyt sanoo:

  Taksi myöhässä kaksi tuntia, vaikka etukäteen tilattu ja sovittu tuloaika. Eikä missään vaiheessa odottelua tullut ilmoitusta myöhästymisestä.

  5
  0
 6. Anonyymi sanoo:

  Lyhyt matka hki-vantaan lentoasemalta hotelli Pilot Airportiin maksoi 25 e, vaikka mittari näytti vähemmän. Kuskin mukaan 25 e on minimihinta! Tästä ei ilmoitettu etukäteen suullisesti eikä myöskään millään kyltillä.

  5
  0
 7. Arja sanoo:

  Matka 3.12.2021 Coronaria Silmäsairaalasta Hyvinkäälle: auto tuli nopeasti ja kuljettaja riensi avaamaan oven. Matka oli todella onnistunut. Harmi, että matka päättyi niin pian. Kuljettaja auttoi pois autosta aivan kotiovelle saakka.
  Kaikki Menevän matkat ovat olleet hyviä, ei moitteen sijaa.

  2
  0
 8. Ei näin sanoo:

  Ajattelin kokeilla Menevän taksia keskellä arkipäivää Helsingissä. Soitto ja sain tekstarin että tilaus otettu vastaan. Tasan 15min. ulkona pakkasessa odottelun jälkeen sain uuden viestin, että ”kaikki autot on varattu, perumme tilauksen”.
  Noh, uusi soitto sitten Lähitaksiin, josta tuli heti arvio milloin auto paikalla ja auto tuli 5minuutissa.
  Menevä, ei näin. Tämä oli eka ja vika kerta.

  5
  0
 9. Äityli etelä-karjalasta sanoo:

  Pitäkää autonne kunnossa, ettei akuista virta lopu tai joku muu vika. Kuljettajaa ei voi syyllistää jos ei ole yrittäjä. Jos toiminta paranee niin asiakkaatkin ovat tyytyväisempiä.

  0
  0
 10. Pettynyt matkustaja sanoo:

  Ennakkotilaus peruttiin 5min ennen tilattua aikaa. Päivän suunnitelmat meni uusiksi. Ei näin!

  4
  0
 11. Menevän mamutaksi. sanoo:

  Surkea palvelu.

  3
  0
 12. Epäluotettava, nimi harhaanjohtava - ei-minnekään-menevä olisi nimenä osuvampi. sanoo:

  Turussa ennakkoon tilattu taksi ei koskaan saapunut. Melkein myöhästyttiin laivasta tämän takia. Älkää valitko menevää, jos oikeasti haluatte mennä jonnekin.

  6
  0
 13. Nimetön sanoo:

  Pakko antaa 1 tähti kun vähempää ei saa laitettua. 30min odottelun jälkeen ”keskus” soitti takaisin että valitettavasti tänään ei ole autoja vapaana lappeenrannassa. Lähdettiin kävelemään ja onneksemme nähtiin oikea taksiasema missä oli vapaita autoja.

  2
  0
 14. Kiitos kyydistä sanoo:

  Olen ollut hyvin tyytyväinen Menevään. Antaisin mielelläni viisi tähteä lempitaksiyhtiölleni, mutta kahdesti olen kaivannut tilataksia ja molemmilla kerroilla se on jäänyt saamatta. On tietysti hyvä, että ilmoittivat, ettei auto tulekaan, mutta hullua on, että lupasivat ensin. Siksi vain neljä tähteä.
  Muuten taksit ovat tulleet nopeasti ja ennakkoon tilattuna myös ajallaan.
  Toiveenani Menevälle on siis lisää tilatakseja, ja muuten kiitos kaikesta.

  0
  0
 15. Päivi Ritolammi sanoo:

  Tilasin invataksin etukäteen tulevaksi 28.7. klo 22.00 Allas Sea Pool. Sain tekstiviestillä tilausvahvistuksen. Kun kysyin missä taksi on, minulle kerrottiin, että autoa ei löydy. Miten voi olla mahdollista, että autoa ei ole järjestetty varmasti vaikka siitä on etukäteen sovittu, neljä päivää aikaisemmin. Ei ollut ruuhka-aika. Varmasti on olemassa klo 22 arki-iltana vapaana oleva invataksi. Mutta ilmeisesti parkissa tai autotallissa. Ala-arvoista palvelua ! Kyse ei ollut Kela-kyydistä, joihin näköjään on sivuillanne oikein valituslomake. Annan nyt palautteen näin, ja olen erittäin pettynyt palveluunne.

  2
  0
 16. Tilaaja Tuusulasta sanoo:

  Peruin aamulla tilaamani taksin 20min odottelun jälkeen. Tuona aikana en saanut edes vahvistusta, milloin taksi tulisi pihaan. En käytä enää jatkossa yrityksen palveluita.

  3
  0
 17. Tilaaja Joensuusta sanoo:

  Tilasin kelataksin Menevän Itä-Suomen numerosta. Taksin piti olla invataksi pyörätuolivarustuksella, mutta tulikin tavallinen taksi, joka kertoi taksiin mahtuvan kyllä pyörätuolin. Taksinkuljettaja oli todella tyly; ei tullut auttamaan, vaan istui autossaan syömässä eväitään. Koska kuljetettava olisi tarvinnut pyörätuolivarustuksen, niin kävi niin, ettei hän päässyt kotiin. Kuljettaja kertoi, ettei kyse ollut kelataksista eikä auttanut tarpeeksi. Tuloksena oli, että kuljetettava päätyi polvilleen rollaattorista kiinni pitäen ja lopulta mahalleen oman kotinsa rapulle. Lopulta päätyi keskussairaalan päivystykseen, jossa on ollut jo liki viikon, koska jalat eivät kanna. Noin törkeäkäytöksistä kuljettajaa en ole ennen tavannut. Menevän palveluja en enää koskaan käytä. Todella ala-arvoista toimintaa.

  3
  0
 18. Savonlinna sanoo:

  Etukäteen tilattu taksi ei tullut. Ei mitään ilmoitusta perumisesta. Kiva tulla yöllä juna-asemalla yöllä ja huomata, että taksia ei ole!

  3
  0
 19. Jussi sanoo:

  Tilasimme taksin ennakkoon Kajaanissa koska tiesimme olevan ko. ajankohtana ruuhkaa. Tekstari tuli muutamaa minuttia ennen sovittua aikaa, ”auto saapunut kohteeseen”. Kun menimme paikalle ja taksia ei näkynyt paikalla. Palvelunumeroon soitettuamme tilannetta pahoiteltiin ja että ei voi järjestää meille korvaavaa autoa tilalle. Onneksemme on muitakin palveluntarjoajia jotka voi järjestää…. Yksi tähtikin liikaa tälle toimijalle

  3
  0
 20. Maritta Stoor-Lehtonen sanoo:

  Nolla tähteä! Tilasin taksin Sepän Prisman Pesukadulle. Kysyin tilatessani, että kauanko auton tulo kestää. ”Saatte tekstarin, kun auto on tulossa”. Odotin, kului 10, 15, 20 min. Sitten tuli tekstari, että ”valitettavasti meillä ei ole vapaita autoja juuri nyt”. Ja toinen tekstari perään: ”Tilauksesi on peruttu”. – Siis mitä! Olin odottanut koiran kanssa parkkipaikalla, ulkona, kylmässä tuulessa 20 min. Ja sitten ilmoitetaan, että taksi ei tulekaan.

  Kysynkin, miksi tilaukseni yhteydessä ei ilmoitettu suoraan, että taksi saattaa tulla, vaan saattaapi se myös olla tulematta…

  Kiitos, mutta ei kiitos enää koskaan Menevää, sillä se ei ollut Tuleva!

  4
  0
 21. Mitäs läksit sanoo:

  Kuka käyttää näin ala-arvoista palvelua ja tukee sitä lompakollaan? Eikö muuta vaihtoehtoa ole vai onko todella ihan pari euroa halvempi (tunnetuin seurauksin ja silti tarvitaan korvaava kyyti)?

  1
  0
 22. Wille Wilenius sanoo:

  Tilasin eilen taksin Karjaan Rautatie asemalta kotiin (matkaa 3,4 km) illalla. Tilausta tehdessäni kysyttiin jos haluan kiinteän hinnan 25 e vai mennäänkö mittarin mukaan. Outo kysymys? Mittarin mukaista hintaa en tiedä koska en usein käytä taksia mutta kun hinta ollut ennen noin 15 e niin se tuntui vähän kovalta maksaa 25 e. En käytä heitä enään

  1
  0
 23. Tuula sanoo:

  Kela taksi TYKSistä kotiin: ei saanut valita toimijaa vaikka käsittääkseni valintaoikeus pitäisi olla. Sieltä sitten tuli olemattoman huonoa suomea puhuva Menevä-kuljettaja. Autoon sullottiin neljä asiakasta, näistä kaksi keppien kanssa huonosti liikkuvaa vanhusta. Kuljettaja ei tehnyt elettäkään avatakseen ovet tai auttaakseen asiakkaita, pläräsi vain puhelintaan. Toinen vanhuksista kysyi miten oven saa kiinni, ei vastausta. Lämmitys oli täysillä, joten olo oli tuskainen. Ensimmäiseen liikenneympyrään talla pohjassa ja sitten paniikkijarrutus. Pelkäsinkö? Ensin ajettiin jättämään yksi asiakas kyydistä (toinen vanhuksista), turha kuvitellakaan että kuljettaja olisi noussut auttamaan. Seuraavalle paikkakunnalle ja toinen vanhus jätettiin kyydistä (heti kun hän pääsi ulos autosta omin avuin). Itsellä vielä matkaa parikymmentä kilometriä… Lähelle kotia päästessä ilmoitin että kiitos, jään tähän ja kävelen loppumatkan. Voi kyllä tuli ikävä niitä ihania, kohteliaita, ammattitaitoisia, auttavaisia ja luotettavia taxidatan kuljettajia. Ei ikinä enää Menevä-taksia!!

  2
  0
 24. Junaileva asiakas sanoo:

  Todella töykeää toimintaa kuljettajalta. Kajaanissa juna-asemalla Menevän-taksit seisovat ilmaisilla parkkipaikoilla käynnissä odottaen asiakasta tai vain tauolla. Junaan menevät asiakkaat eivät mahdu jättämään autoaan parkkiin ja meinaavat myöhästyä junasta.

  Kuljettajalta asiasta kysyessä tulee vain töykeä vastaus, että ei onnistu siirtää eri paikkaan. Ei näin! Kyseiselle kuljettajalle vinkki, että kannattaa vaihtaa alaa ja mennä vaikka kaupan kassalle niitä kuitteja hipelöimään. Näytti niin mielenkiintoiselta hommalta. Ei aio käyttää enää Menevän palveluita ja toivottavasti ei kukaan muukaan.

  1
  0
 25. Sepelvaltimot tukossa sanoo:

  Etukäteen tilattu Menevä taksi ei koskaan tullut…kyyti oli sairaalaan varjoainekuvaukseen. Joensuu kyseessä. Odottelin ulkona …soittelin sitten että missä kyyti, vastaus taksia etsitään…Aikansa etsivät varmaan, soitin uudelleen , ei nyt kuulemma löydy, pahoittelut. No soitin sitten Taksi Ykköseen ja auto tuli heti paikalle ja ehdin kuin ehdinkin sairaalaan ajoissa. Tein reklamaation Menevälle sähköpostitse. No pahoiteltiin ja annettiin 5 euron etuseteli SEURAAVAAN taksikyytiin. Vastasin että mihin seuraavaan, koska en tule enää ikinä tätä firmaa käyttämään. Menevä saa minun puolestani mennä mihin haluaa, en enää kyytiä kysele. Nolla tähteä.

  3
  0
 26. R sanoo:

  Kiitokset fantastiselle Menevätaksin virolaiselle naiskuljettajalle Hesassa. Paras kuski ikinä!

  0
  0
 27. Projekti-insinööri sanoo:

  Tilasin aamu viideksi menevätaksin. Lupasi tulla. Tuli aamu mutta ei taksia. Sitten tuli kiire. Laitoin repun pykälään ja löysin Tier-potkulaudan enkä myöhästynyt junalta.

  1
  0
 28. Lennu sanoo:

  Tilasimme taksin ennakkoon Saloon. Puoli tuntia ennen lähtöä tuli viesti, ettei taksi tule. Kuka näitä korvaa jos asiakas myöhästyy esim lennolta. Ikinä en ikinä käytä MENEVÄÄ 😡

  1
  0
 29. Nimetön sanoo:

  Äidilläni avohaava jalassa, ambulanssi ihmiset eivät ottaneet kyytiin kun ei kuulemma ollut hengenhätää. Tilasin äidilleni taksin pe. 4.8.23 klo 20:57 Keuruulle. Odotusaika tunti. Kuski tuli sisään aivan hiljaa ja sanomatta mitään juuri kun oli wc:ssä. Kuski, joka oli noin 2m pitkä ja vähintään 150kg sekä mustat vaatteet, ilmestyi vain wc:n ovelle ja minä meinasin saada dydärin. Yritin pois wc:stä lyömällä johon kuski alkoi nimittelemään minua. Sit hän oli lähössä pois jolloin tajusin, että on kyseessä taksikuski. Jouduin anelemaan itkuisena, että hän edes otti äitini 74v. kyytiin ja vei Novaan.
  Erittäin traumaattinin kokemus minulle!!!

  1
  0
 30. Hannele Jokela sanoo:

  Menevä kyllä vei perille, mutta kun piti tulla hakemaan pois, niin ei ajoja sillä paikkakunnalla olekaan? Kaiken huipuksi olin tilannut taksin ennakkoon edellisenä päivänä ja ilmoittivat 3 tuntia aikaisemmin!!!!Aika ihmeellistä!!! No ei tarvitse enää koskaan käyttää kyseistä taksifirmaa ja tulen kyllä kertomaan kaikille, että ei kannata tilata Menevä taksia!!!!

  1
  0
 31. arzi sanoo:

  Olisi mukava lisäys jos normikyytiin joka tilataan sovelluksella tai soittamalla jos voisi pyytää ”premium” taksin lisähintaan. Ainakin täällä Joensuussa on niin iso kirjo erilaisia autoja, mm. uusia bemareita ja mersuja mutta sitten taas caddyjä ja skoda octaviaa ym. Moni varmasti maksaisi vähän lisähintaa jotta pääsee kunnon auton kyytiin. Yleisesti palvelu toimii kyllä loistavasti.

  0
  0
 32. Odottaja 30 min sanoo:

  Katajanokalta kehä ykköselle tilattu taksi ei tullut ikinä.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *