Menevä taksi kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Menevä taksi kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Menevä taksi kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Kerro Menevä taksi kokemuksesi

Menevä taksi kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Menevä taksi kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Menevä taksi kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Valitse oikea määrä tähtiä Menevä taksi kokemuksellesi

Voit valita Menevä taksi kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Menevä taksi ansaitsee

Kuinka monta tähteä Menevä taksi mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Menevä taksi kokemuksesi autat muita

Jakamalla Menevä taksi kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Menevä taksi kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Mielipiteesi Menevä taksi aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Menevä taksi on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Menevä taksi asiasta.

Menevä taksi kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Menevä taksi kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Menevä taksi kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Menevä taksi kokemuksia

12 kommenttia

 1. Pettynyt sanoo:

  Hankon menevä taxi
  Ei tahtonut saada tilataksia ja sitten kun se tuli ei ottanut kyytiin vaikka tilaus nimellä.
  Taxi kuski tokaisi tylysti vain ei ja kaasutti muualle.
  Kyseessä 8 henkilön lapsiperhe ja pettymys oli kova.
  Turistien rahat jäi Hangolta saamatta.
  Kuskilla oli vielä numero johon olisi voinut soittaa, mutta eipä soittanut.

 2. Anonyymi sanoo:

  Tilaat taksin valmiiksi, sovit ajan millo pitää olla, nii eipä sitä tuukkaan.. Hienoa toimintaa..

 3. Nimetön sanoo:

  Kaksi päivää ennakkoon tilattu aamuyön ennakkotilaus. Taksia ei koskaan ilmaantunut ja mitään tietoa asiasta ei tullut. Pahoittelua ei tullut, sanottiin, että meillä ei nyt ole siellä alueella takseja niin ei voi mitään.

 4. Luisa sanoo:

  Tänään puoli tuntia odotusta lasten kanssa Oulun lentokentällä. Puolen tunnen jälkeen kuin soitin ja kysyin mistä oli kyse, kuulema kaikki autot olivat käytössä, josta aiemmin ei ollut hoksattu ilmoittaa. Iso pettymys

 5. Pahasti pettynyt sanoo:

  Taksi myöhässä kaksi tuntia, vaikka etukäteen tilattu ja sovittu tuloaika. Eikä missään vaiheessa odottelua tullut ilmoitusta myöhästymisestä.

 6. Anonyymi sanoo:

  Lyhyt matka hki-vantaan lentoasemalta hotelli Pilot Airportiin maksoi 25 e, vaikka mittari näytti vähemmän. Kuskin mukaan 25 e on minimihinta! Tästä ei ilmoitettu etukäteen suullisesti eikä myöskään millään kyltillä.

 7. Arja sanoo:

  Matka 3.12.2021 Coronaria Silmäsairaalasta Hyvinkäälle: auto tuli nopeasti ja kuljettaja riensi avaamaan oven. Matka oli todella onnistunut. Harmi, että matka päättyi niin pian. Kuljettaja auttoi pois autosta aivan kotiovelle saakka.
  Kaikki Menevän matkat ovat olleet hyviä, ei moitteen sijaa.

 8. Ei näin sanoo:

  Ajattelin kokeilla Menevän taksia keskellä arkipäivää Helsingissä. Soitto ja sain tekstarin että tilaus otettu vastaan. Tasan 15min. ulkona pakkasessa odottelun jälkeen sain uuden viestin, että ”kaikki autot on varattu, perumme tilauksen”.
  Noh, uusi soitto sitten Lähitaksiin, josta tuli heti arvio milloin auto paikalla ja auto tuli 5minuutissa.
  Menevä, ei näin. Tämä oli eka ja vika kerta.

 9. Äityli etelä-karjalasta sanoo:

  Pitäkää autonne kunnossa, ettei akuista virta lopu tai joku muu vika. Kuljettajaa ei voi syyllistää jos ei ole yrittäjä. Jos toiminta paranee niin asiakkaatkin ovat tyytyväisempiä.

 10. Pettynyt matkustaja sanoo:

  Ennakkotilaus peruttiin 5min ennen tilattua aikaa. Päivän suunnitelmat meni uusiksi. Ei näin!

 11. Menevän mamutaksi. sanoo:

  Surkea palvelu.

 12. Epäluotettava, nimi harhaanjohtava - ei-minnekään-menevä olisi nimenä osuvampi. sanoo:

  Turussa ennakkoon tilattu taksi ei koskaan saapunut. Melkein myöhästyttiin laivasta tämän takia. Älkää valitko menevää, jos oikeasti haluatte mennä jonnekin.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.