Anticimex tuholaistorjunta kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Anticimex tuholaistorjunta kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Anticimex tuholaistorjunta kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Anticimex tuholaistorjunta kokemuksesi

Anticimex tuholaistorjunta kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Anticimex tuholaistorjunta kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Anticimex tuholaistorjunta kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Kiwi.com kokemuksia

Lentoja peruuntui useaan kertaan ja uusille lennoille maksaa väliraha. Itse viimein matkan peruttuani, koskaan en saanut hyvitystä, vaikka olin vakuut... Lue lisää

Hotelli Kivitippu kokemuksia

Huone ja muut tilat olivat suht. Siistejä. Asiakaspalvelu töykeää ja hidasta. Aamupala niukka, lounaalla ja päivällisellä mauttomat ruuat, joita sai o... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Anticimex tuholaistorjunta kokemuksellesi

Voit valita Anticimex tuholaistorjunta kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Anticimex tuholaistorjunta ansaitsee

Kuinka monta tähteä Anticimex tuholaistorjunta mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Anticimex tuholaistorjunta kokemuksesi autat muita

Jakamalla Anticimex tuholaistorjunta kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Anticimex tuholaistorjunta kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Ielm kokemuksia

Sain väärät tuotteet ja palautuskeskustelu viestitse oli jo aika nihkeää mutta sain palautuslapun (sitä ei saa kuin pyytämällä). Minulle ilmoitettiin ... Lue lisää

Ehomer Ee kokemuksia

Myynti ja toimitus sujui nopeasti. Kuorma oli kuitenkin pakattu väärin ja kaikki sisustuslevyt oli mennyt pilalle kastumisen takia. Virhe merkittiin r... Lue lisää

Mielipiteesi Anticimex tuholaistorjunta aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Anticimex tuholaistorjunta on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Anticimex tuholaistorjunta asiasta.

Anticimex tuholaistorjunta kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Anticimex tuholaistorjunta kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Anticimex tuholaistorjunta kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Anticimex tuholaistorjunta kokemuksia

3 kommenttia

 1. JokuVaan sanoo:

  En saanut kunnon ohjeistuksia, muuta kun pestä pyykit 60°:ssa. Sitten kun kysyn kuukauden päästä että miten kun niitä edelleen on niin kerrotaan että torjunnan onnistumismahdollisuus on alunperinkin ollut olematon, koska asunnossa on paljon tekstiilejä ja en hävittänyt kaikkea ennen torjunnan tuloa, koska jäin odottelemaan ohjeita että miten toimia minkäkin kanssa ja kun niistä ei torjuntavaiheessa mitään sanottu oletin sen olevan ok. että Aika heikkoa asiakaspalvelua. Torjunnan tehosta en tiedä, koska se ei selvästikään onnistunut ”ja se on tottakai asiakkaan vika” heidän mukaansa kun asiakas ei ala ominpäin tekemään mitä sattuu. Kuitenkin netistä löytyy satoja juttuja joissa sanotaan että mitään ei saa alkaa ominpäin hävittämään ilman tuholaistorjujan ohjeita, ettei tuholaisia levitä.

  1
  0
 2. Tuli ilmoitus, että asunto tarkistetaan luteiden takia. Tarkastaja oli heittänyt vuodevaatteet lattialle, vaikka tasoja/pöytiä oli vapaana. Tarkastuksen syy ei ole tiedossa.

  0
  0
 3. Rouva, Turku sanoo:

  En pitänyt huoltoteknikon käytöksestä. Pitäisi muistaa olevansa toisen kodissa. Hyvät tavat, kohteliaisuus ja asiakkaan kuunteleminen ovat sallittuja, vaikka maksaja onkin If.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *