Anticimex tuholaistorjunta kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Anticimex tuholaistorjunta kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Anticimex tuholaistorjunta kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Anticimex tuholaistorjunta kokemuksesi

Anticimex tuholaistorjunta kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Anticimex tuholaistorjunta kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Anticimex tuholaistorjunta kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Knaus sport kokemuksia

Juuri kotiin vedetty Knaus460 sport 2022. Vessan valo palaa jatkuvasti, missä katkaisija? vuoteen led valot ei sammu vaan syttyy itsekseen uudestaan. ... Lue lisää

Viiden Tähden Mattohuolto Oy kokemuksia

Viiden tähden mattohuoltoon ei kannata missään nimessä lähettää arvokkaita designmattoja. Ne tulevat likaisempina takaisin ja ne on pesty väärin siitä... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Anticimex tuholaistorjunta kokemuksellesi

Voit valita Anticimex tuholaistorjunta kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Anticimex tuholaistorjunta ansaitsee

Kuinka monta tähteä Anticimex tuholaistorjunta mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Anticimex tuholaistorjunta kokemuksesi autat muita

Jakamalla Anticimex tuholaistorjunta kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Anticimex tuholaistorjunta kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Epoq keittiö kokemuksia

Lyhyesti. Tilasimme epoq keittiön Helmikuuta 2022. Toimituksen kanssa isoja ongelmia. Epäluotettava asiakaspalvelu. Tarjosivat 100 euroa hyvitystä (na... Lue lisää

Fruugo kokemuksia

Tilasin kertakäyttö juhlasetin, tai ainakin luulin tilaavani. Setti maksoi postituskuluineen melkein 30€ ja kun tilaus viimein tuli sain 15 kpl kertak... Lue lisää

Mielipiteesi Anticimex tuholaistorjunta aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Anticimex tuholaistorjunta on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Anticimex tuholaistorjunta asiasta.

Anticimex tuholaistorjunta kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Anticimex tuholaistorjunta kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Anticimex tuholaistorjunta kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Anticimex tuholaistorjunta kokemuksia

3 kommenttia

 1. JokuVaan sanoo:

  En saanut kunnon ohjeistuksia, muuta kun pestä pyykit 60°:ssa. Sitten kun kysyn kuukauden päästä että miten kun niitä edelleen on niin kerrotaan että torjunnan onnistumismahdollisuus on alunperinkin ollut olematon, koska asunnossa on paljon tekstiilejä ja en hävittänyt kaikkea ennen torjunnan tuloa, koska jäin odottelemaan ohjeita että miten toimia minkäkin kanssa ja kun niistä ei torjuntavaiheessa mitään sanottu oletin sen olevan ok. että Aika heikkoa asiakaspalvelua. Torjunnan tehosta en tiedä, koska se ei selvästikään onnistunut ”ja se on tottakai asiakkaan vika” heidän mukaansa kun asiakas ei ala ominpäin tekemään mitä sattuu. Kuitenkin netistä löytyy satoja juttuja joissa sanotaan että mitään ei saa alkaa ominpäin hävittämään ilman tuholaistorjujan ohjeita, ettei tuholaisia levitä.

  2
  0
 2. Tuli ilmoitus, että asunto tarkistetaan luteiden takia. Tarkastaja oli heittänyt vuodevaatteet lattialle, vaikka tasoja/pöytiä oli vapaana. Tarkastuksen syy ei ole tiedossa.

  1
  0
 3. Rouva, Turku sanoo:

  En pitänyt huoltoteknikon käytöksestä. Pitäisi muistaa olevansa toisen kodissa. Hyvät tavat, kohteliaisuus ja asiakkaan kuunteleminen ovat sallittuja, vaikka maksaja onkin If.

  1
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *