Kuntokauppa.fi kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Kuntokauppa.fi kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Kuntokauppa.fi kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Kuntokauppa.fi kokemuksesi

Kuntokauppa.fi kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Kuntokauppa.fi kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Kuntokauppa.fi kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Hirudoid forte kokemuksia

Auttaa todellakin, jalat hyvässä kunnossa. Ei jälkiä suonikohjuista. Hyvä tuoksu ja miellyttävä käyttää. Vuoden olen käyttänyt 4 kertaa vko. Vähän hin... Lue lisää

KL BEAUTY Oy kokemuksia

Odotin paljon enemmän mitä sain.. Kulmani olivat eri paria ja lisäksi toisessa kulmassa keskellä kulmakarvoja paljon tummempi ja hyvin syvään jurrattu... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Kuntokauppa.fi kokemuksellesi

Voit valita Kuntokauppa.fi kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Kuntokauppa.fi ansaitsee

Kuinka monta tähteä Kuntokauppa.fi mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Kuntokauppa.fi kokemuksesi autat muita

Jakamalla Kuntokauppa.fi kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Kuntokauppa.fi kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Huoleton Auto Oy kokemuksia

I sold two cars through them. The sellers were a bit unprofessional and the paperwork was poorly handled. The service is adequate for its price level,... Lue lisää

La Chica Oy kokemuksia

Jalkahoito: kynsiä ei leikattu, kantapäitä hieman raspattiin. Tunnin hoidosta 25 minuuttia meni lakkaukseen ja lopputulema oli, että kynsilakka ei kui... Lue lisää

Mielipiteesi Kuntokauppa.fi aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Kuntokauppa.fi on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Kuntokauppa.fi asiasta.

Kuntokauppa.fi kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Kuntokauppa.fi kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Kuntokauppa.fi kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Kuntokauppa.fi kokemuksia

6 kommenttia

 1. Rahat muualle sanoo:

  Ennakkotilasin kuukausi sitten tuotteen, jonka toimituksen luvattiin olevan 31.7.2021 saapuvasta erästä. Noin kaksi viikkoa tuon ajankohdan jälkeen toimitus ei ole vieläkään lähtenyt matkaan. Asiakaspalvelusta saan kyllä viesteihini vastauksia, mutta mitään konkreettista vastausta pahoittelujen lisäksi sieltä ei kuulu.

  En tule tilaamaan heiltä jatkossa enää mitään.

  Kaksi tähteä sen takia, koska sähköposteihini sentään edes vastataan.

  1
  0
 2. Kajakkimies sanoo:

  Asiakaspalautetta ei pysty antamaan firman sivuilla. Viestiä ei pysty lähettämään.

  0
  0
 3. laki sanoo:

  Olen ostanut sähköavusteisen pyörän, mutta etuakselin pikalinkku liian pitkä. Kaksi viikkoa jo kulunut reklamaatiosta ja viikko siitä kun lupasivat toimittaa viimeisen kerran. No ei ole vielä tullut. Ei metriäkään uudella pyörällä.

  0
  0
 4. Hemmo sanoo:

  Tilattu kuntopyörä ei tullut luvatussa ajassa. Alennukset ovat jatkuvia ts. alennushinta on normaalihinta. Kuntokaupan suosituksiin tulee suhtautua varauksella. Itse annoin 3 tähteä huonosta toimituksesta johtuen mutta sitäpä ei koskaan ilmestynyt heidän sivustolle eli huonot arvostelut blokataan. Asiakaspalvelu oli erittäin ystävällinen mutta ei tunne heidän tuotteitaan – chatti ei vastannut ollenkaan. Kuitenkin tuote joka on tehty Kiinassa oli hyvin pakattu ja laadukkaan oloinen ja myöskin kohtalaisen modernin näköinen. Säädöt toimii myös isommalla polkijalla ja pyörä on hiljainen. Pyörällä voi käyttää USB kautta Iconsole ohjelmistoa mutta itse ohjelmisto Ipadissa on surkea. Sen sijaan maksullinen Kinomaps toimi moitteetta.

  1
  0
 5. Odottavan aika on pitkä sanoo:

  Ostin ja valitettavasti maksoin etukäteen soutulaitteen, jota ei tietenkään ollut Vantaan liikkeessä 20.02.2022. Luvattiin saapuvaksi 1-3:ssa päivässä ja ilmoituksen saapumisesta tulevan sähköpostiin. Nyt mennyt 5 päivää eikä kuulu mitään! Puhelimessa sain vastauksen, että selvitetään varastolta, onko laite saapunut. Tunnin odottelun jälkeen soitin toisen kerran, koska luulisi asian selviävän siihen mennessä. Kai tässä on koko päivä odoteltava lähtökuopissa, voiko laitteen noutaa tänään vai ei….. Ei todellakaan voi antaa vahvaa suositusta ko. liikkeestä.

  0
  0
 6. JH sanoo:

  Parin tonnin pyörä. Maali lähtee kolmen kuukauden ajon jälkeen. Akun merkkivalo ei toimi, toimiikohan akkuukaan, kun pitää ladata useasti. Satula irtosi kokonaan ja mutteri sen vääntyi (painan 50kg). Vikoja on nyt paljon ja ovat kuulema ”normaalia kulumista”. Älkää vaan ostako tästä pellefirmasta mitään. Pitää ottaa kuluttajansuoja asiamies avuksi. Yksi tähti asiakaspalvelun ihmiselle, joka vastasi s.postiin asiallisesti.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *