AutotaloRipatti kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea AutotaloRipatti kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa AutotaloRipatti kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

AutotaloRipatti kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen AutotaloRipatti kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä AutotaloRipatti kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Menoauto kokemuksia

Erittäin huonoa palvelua. Ammattitaidoton automyyjä ostaa auton ja alkaa seuraavana päivänä etsimään vikoja, joilla voisi pudottaa auton ostohintaa. E... Lue lisää

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Samaan joukkoon kuulumme, odotomme pelkkiä patjoja puolivuotta, mutta sitten teimme reklamaation ja kaupanpurun. Nähtäväksi jää miten jatkuu. Peltonie... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä AutotaloRipatti kokemuksellesi

Voit valita AutotaloRipatti kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Kuinka monta tähteä AutotaloRipatti mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla AutotaloRipatti kokemuksesi autat muita

Jakamalla AutotaloRipatti kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita AutotaloRipatti kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Lämpöykkönen kokemuksia

Ulkoyksikköön oli tehty sähköliitos, joka oli määräysten vastainen "sisätilaliitos". Lämpöykkösen epäammattilaisen työn kävi oikea sähkäri korjaamassa... Lue lisää

Somrest kokemuksia

1 piste tulee myyjän epätoivoisesta sinnikkyydestä. Erinomainen joskin agressiivinen myyntistrategia, jonka edessä erityisesti iäkkäämpien on hyvä oll... Lue lisää

Mielipiteesi AutotaloRipatti aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. AutotaloRipatti on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä AutotaloRipatti asiasta.

AutotaloRipatti kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää AutotaloRipatti kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita AutotaloRipatti kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

1 kommentti

  1. Juha sanoo:

    AutotaloRipatti, EEKOON autokaupat, Lappeenranta: Huollatin Kian huolto-ohjelman mukaisesti. Asentaja sai huoltomääräyksen: 45min ja pitkä lista. Katsoin uusia autoja ja olin lähdössä 15min myöhemmin kun huomasin ko. asentajan seisovan tupakoimassa ja juttelemassa niitä näitä autokaupan oven edustalla. Tietysti tarkistin mitä yli 300€:n maksulla sain: öljyjä ei vaihdettu, ilmansuodinta ei vaihdettu – lyhyesti mistään kohdasta autoa ei löytynyt jälkeäkään tehdystä yli 300€:n työstä! Seuraavan kerran en Karjalassa huoltoa teetätä!!!

    0
    0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *