RH Entertainment Oy kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea RH Entertainment Oy kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa RH Entertainment Oy kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro RH Entertainment Oy kokemuksesi

RH Entertainment Oy kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen RH Entertainment Oy kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä RH Entertainment Oy kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Stayforlong kokemuksia

Kaikki viestit englanniksi, minulla huono englanninkieii Nyt ongelmia olen menossa Alanyaan ja hotelli varattu 30.9.21 ja saavun jo 29.9.21 Enkä tiedä... Lue lisää

Metohexal kokemuksia

Sain ensin oireita sormiin ja varpaisiin, menivät jääkylmiksi ja jäykäksi. Olin käyttänyt n.3 kk, oireet lisäänyivät käytön myötä. Kävely ja näppäryys... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä RH Entertainment Oy kokemuksellesi

Voit valita RH Entertainment Oy kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä RH Entertainment Oy ansaitsee

Kuinka monta tähteä RH Entertainment Oy mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla RH Entertainment Oy kokemuksesi autat muita

Jakamalla RH Entertainment Oy kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita RH Entertainment Oy kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Rotary kellot kokemuksia

Sain Rotaryni neljä ja puoliv. sitten. Eläkeläksiäislahja. Kello on ollut pettymys. Olen joutunut korjauttamaan sitä toistuvasti ja kalliilla. Takuuai... Lue lisää

Villenkello kokemuksia

Tilasin tavaraa ja ilmoitetaan sivulla että jos en nouda niin tulee maksua. Mitäs teen kun olen tilannut tavaraa mitä tarvitsen tiettyyn aikaan mennes... Lue lisää

Mielipiteesi RH Entertainment Oy aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. RH Entertainment Oy on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä RH Entertainment Oy asiasta.

RH Entertainment Oy kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää RH Entertainment Oy kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita RH Entertainment Oy kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

RH Entertainment Oy kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

6 kommenttia

 1. Tyytymätön sanoo:

  Myy konserttilippuja kalliilla hinnalla.

  0
  0
 2. Jarkko Noukkala sanoo:

  Vantaa rock in the city. Itse tapahtuma varmasti hyvin järjestetty mutta inhimillisyyttä ja palvelua henkilökunnalta turha odottaa. Hukkasin kaverini joka lähti hakemaan puhelintani kotoaan. Olin festeillä ilman puhelinta, ilman pankkikorttia ja vieras kaupunki. Eksyin väärälle alueelle josta poistuin nätisti mutta yrittäessäni takaisin festivaaleille niin ilmoitettiin että ei mitään asiaa. Olen turvallisuus uhka. Rannekkeeni poistettiin ja jäi Alice Cooperi näkemättä jota Porista lähdin ainoastaan katsomaan. Olin koko ajan kiltti ja kohtelias. En tehnyt mitään pahaa ja pyysin järjestysmiehiltä vain apua löytääkseni kaverini. Kohdeltiin kuin terroristia. Kyllä jää Porin rock in the cityt väliin tämän takia ja muut rh-entertainmentin järjestämät tilaisuudet.

  0
  0
 3. Tapahtumakävijä sanoo:

  Houkuttelee ihmisiä parempaan tapahtumaan kuin minkä todellisuudessa järjestävät. Esimerkkinä The Music of Hans Zimmerin siirtyminen Kulttuuritalolta Helsingin jäähalliin ja Deep Purple in Concertin siirtyminen Tampereen Eteläpuistosta epäidylliseen, akustiikaltaan toimimattoman Hakametsän jäähallin parkkipaikalle. Kannattaa lukea uutisointi myös tuosta Helsingin jäähallissa järjestetystä tapahtumasta, josta tuli yksi tapahtumahistorian pahimmista pannukakuista.

  Jos huomaat tapahtumajärjestäjän olevan RH Entertainment, harkitse kahdesti ennen kuin hankit lipun.

  0
  0
 4. Pettynyt festivaalikävijä sanoo:

  RH Entertainment on mielestäni surkea tapahtumajärjestäjä. Sauna Open Air 2022 pidettiin Hakametsän parkkipaikalla joka on todella huono paikka festivaalille. Pelkkää asfalttia, ei mitään nurmikkoa missään. Alueen sijainti myös erittäin huono, yöllä tuhannet ihmiset yrittää päästä yhdellä bussilla + ratikalla keskustaan. Eteläpuisto ja Ratinanniemi olisivat THE festarialueet Tampereella. Jos tuolla Hakametsässä vielä pidetään festareita niin harkitsen kyllä kahdesti ennen kuin ostan lipun. Ainoa hyvä asia alueessa oli sisävessat.

  Sitten tämä ihana tapahtumajärjestäjä vaihtoi Deep Purplen konsertin Eteläpuistosta tuonne samalle parkkipaikalle 10 päivää ennen keikkaa. Todella törkeä temppu mielestäni. Ja tällä kertaa sisävessat taitaa olla vain VIP-asiakkaiden käytössä, hienoa toimintaa.

  Kaiken kaikkiaan jäänyt todella huono maku tästä RH Entertainmentin toiminnasta. Ainakin tänä kesänä 2022. Toivon että jatkossa festarit ja ulkoilmakonsertit pidetään Eteläpuistossa tai Ratinanniemessä jotka ovat lähellä keskustaa. On käytännöllisempää kaikille. Tampereen kaupungilla on varmasti omat suunnitelmansa Eteläpuiston kohtalosta mutta pidetään yhdessä huolta siitä, että alue pysyy puistona ja konserttipaikkana.

  0
  0
 5. Blaah sanoo:

  Huono.

  0
  0
 6. Mörkö sanoo:

  Toto Kaisaniemi Livessä 6.8.2022

  Ei mitään kunnollista ennakkoinformaatiota tapahtumapaikasta, sisäänkäynneistä, turvallisuuskäytänteistä, konserttialueen palveluista jne. Erittäin epäselvästi merkityt palvelut alueella. Vain yksi ruokakoju. Tietyt juomat loppuivat jo ennen pääesintyjän aloittamista ja kaljaa myytiin lämpimänä.

  Selviä turvallisuuspuutteita henkilökunnan työolosuhteissa, esim. valomies kiipeili torniinsa ilman mitään turvavarusteita.

  Miksaus ei toiminut. Tuli kaiken kaikkiaan vähän huijattu olo.

  Jatkossa kierrän tämän järjestäjän tapahtumat kaukaa. Suosittelen samaa muillekin.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *