Cellbes kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Cellbes kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Cellbes kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Cellbes kokemuksesi

Cellbes kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Cellbes kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Cellbes kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Power takuu kokemuksia

Jääkaapin takuu aikaa jäljellä kolme päivää, kahvan vedin katkesi, powerilta lähetettiin uusi. Soitto torstaina, perjantaina postiluukusta kolahti uus... Lue lisää

Hellolasana.fi ja Lasana.fi kokemuksia

Moi,tilasin tammikuussa vartaloa muokkaavat hulavanteen ja tyhmä maksoin Visalla!! ,laivaus ilmoitus tullut,mitään muuta ei😵‍💫 Missään tapauksessa e... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Cellbes kokemuksellesi

Voit valita Cellbes kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Cellbes ansaitsee

Kuinka monta tähteä Cellbes mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Cellbes kokemuksesi autat muita

Jakamalla Cellbes kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Cellbes kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Ielm kokemuksia

Sain väärät tuotteet ja palautuskeskustelu viestitse oli jo aika nihkeää mutta sain palautuslapun (sitä ei saa kuin pyytämällä). Minulle ilmoitettiin ... Lue lisää

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Samat kokemukset kuin muilla... tilasin kolme valaisinta ja maksoin samantien, onneksi luottokortilla. Valaisimia piti olla varastossa ja toimitusajan... Lue lisää

Mielipiteesi Cellbes aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Cellbes on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Cellbes asiasta.

Cellbes kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Cellbes kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Cellbes kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Cellbes kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

4 kommenttia

 1. Kirsi sanoo:

  En voi tilata tilille enkä laskulle, vaikka ei luottohäiriöitä ja olen Cellbesin pitkäaikainen asiakas.

  0
  0
 2. Tikru sanoo:

  Isoja kokoja hyvin, erittäin hyvät mallit.
  Harmi että esim trikoomekot kutistuvat jopa 158 senttiselle liian lyhyiksi jo ensimmäisissä, pesulapun mukaan tehdyissä pesussa. Pienellä pilattu hinta/laatusuhteeltaan muuten hyvät arkivaatteet.

  0
  0
 3. mie sanoo:

  Aiemmin toiminut. Nyt otetaan rahat, mutta tuotteita ei näy missään. Sähköposteihin ei vastata. Soittopyyntöihin ei vastata. Pitää ottaa yhteys luottokorttiyhtiöön, että eivät luota enää tuohon yritykseen.

  0
  0
 4. Muori maalta sanoo:

  Tuli juuri miehelleni pyjama. Ihanan pehmeä ja oikea koko, hän oli erittäin tyytyväinen. Tilaan heti toisen samanlaisen!
  Tilaukset ja palautukset aina sujuneet tosi hyvin!

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *