Hotelli Kivitippu kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Hotelli Kivitippu kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Hotelli Kivitippu kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Hotelli Kivitippu kokemuksesi

Hotelli Kivitippu kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Hotelli Kivitippu kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Hotelli Kivitippu kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Motopesu kokemuksia

Pesutulos on paljon kiinni käyttäjästä. Yhdellä poletilla selviää kohtalaisesti, kun oppii käyttämään sopivasti ohjelmavalitsinta. Pesuainepesu harjal... Lue lisää

Ideal of sweden toimitus kokemuksia

Tilasin kahdet kalliit puhelimen kuoret kolme viikkoa sitten eikä ole näkynyt. Olen myöskin ottanut heihin viikko sitten sekä eilen yhteyttä mutta en ... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Hotelli Kivitippu kokemuksellesi

Voit valita Hotelli Kivitippu kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Hotelli Kivitippu ansaitsee

Kuinka monta tähteä Hotelli Kivitippu mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Hotelli Kivitippu kokemuksesi autat muita

Jakamalla Hotelli Kivitippu kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Hotelli Kivitippu kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Koirakeidas Oy kokemuksia

Hirveä paikka. Kolme hallia mutta yksi eteinen missä pyörii sitten ryhmien vaihtuessa noin 30 koiraa omistajineen. Koirat rähjää siinä kaaoksessa ja i... Lue lisää

Hotelli Kivitippu kokemuksia

Matkaparkki Kivitippu 25 €/vrk Jatkokommentti edelliseen: 9. Tänään aamulla suihkusta tulikin lämmintä vettä kuten pitikin. 10. Tarkemmin katsomalla l... Lue lisää

Mielipiteesi Hotelli Kivitippu aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Hotelli Kivitippu on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Hotelli Kivitippu asiasta.

Hotelli Kivitippu kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Hotelli Kivitippu kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Hotelli Kivitippu kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Hotelli Kivitippu kokemuksia

6 kommenttia

 1. Juusto sanoo:

  Huone ja muut tilat olivat suht. Siistejä. Asiakaspalvelu töykeää ja hidasta. Aamupala niukka, lounaalla ja päivällisellä mauttomat ruuat, joita sai odottaa pitkän tovin. Kasviksia tai hedelmiä ei juurikaan. En suosittele tätä hotellia tai varsinkaan ravintolapuolta.

  0
  0
 2. Lomalainen sanoo:

  Kivitippu mennyt huonompaan suuntaan! Aamupala hyvä. Päivällisen salaattipöytä surkea! Ruoka osittain kylmää ja erikoisia makuja? Normaali ruoka kunniaan. Asiakaspalvelu ammattitaidotonta. Huoneet siistejä. Piha alue siivoamatta. En suosittele!

  0
  0
 3. Pertti Lehtinen sanoo:

  Kivitippu matkaparkki 25 €/yö.
  1. Google haussa löytyy ensimmäisenä sivu, jossa kerrotaan matkaparkin olevan tilapäisesti suljettu, silti varaus oli mahdollista tehdä ja alueelle päästiin!
  2. Matkaparkissa oli asiakkaita 1/8. Matkaparkki oli siis 2 yötä lähes tyhjä.
  3. Mikään palvelu ei ollut opastettu, ei viittoja ei kylttejä juomaveteen, ei septic-tyhjennykseen, siis ei mihinkään. Huoltorakennus on suljettu. Caravaanialueella käveleviltä ihmisiltä kyselemällä selvisi jotakin palveluista ja missä ne ovat.
  4. Sinänsä siisteihin WC-tiloihin kohtuullinen matka paikoilta #1 ja #2. Muilta paikoilta matka sosiaalitiloihin on pitkä. Eräässä WC:ssä oli istuimen kansi halki, eikä vessaharjaakaan löytynyt.
  5. Suihkusta tulee vain kylmää vettä!
  6. Positiivista – Kaunis metsikkö, hyvä alusta vaunulle/autolle ja teltalle. Sähköt kunnossa vaikka schuko-pistorasiat.
  7. Ravintola- ja kylpyläpalvelut lähellä, myös mukava uimaranta.
  8. Ravintolassa nautitut annokset olivat maittavat.
  Enpä taida tulla uudelleen!

  0
  0
 4. Pertti Lehtinen sanoo:

  Matkaparkki Kivitippu 25 €/vrk
  Jatkokommentti edelliseen:
  9. Tänään aamulla suihkusta tulikin lämmintä vettä kuten pitikin.
  10. Tarkemmin katsomalla löytyi myös opastetaulu suljetun huoltorakennuksen seinältä, missä on opastetekstejä. Tottuminen selkeisiin pistekohtaisiin opasteisiin ei tukenut tämän kaltaisten pienten opastetaulujen havaitsemista 😉

  Matkaparkki Kivitippu sai tähden lisää?
  Nyt sitten tänne voikin tulla uudelleen.

  0
  0
 5. Anne Kuutti sanoo:

  Pizzalla perjantaina ja pöytään kannettiin aivan oikeasta poikkeava tuote, jonka tarjoilijakin epäröi kantaa pöytään. Se tuote oli aivan vitsi totutusta ja kana, joka pääaineena oli kaikilla aisteilla mitattuna pilalla. Syömäkelvoton palautettiin, tarjoilija yhtyi reklamaatioon. Ei vastaa tilattua! Tulee toinen, joka myös samalla kaavalla, samasta pilaantuneesta kanasta valmistettu ja muutenkin kaikkea muuta, mitä se tuote pitäisi olla. Kiitin ja poistuimme ja kas kas. Parin tunnin päästä ne oireet saapuivat, jota pelätä osasin. Siinä se perjantai ilta sitten viihtyisästi ruokamyrkytysoireissa. Nyt Kivitippu. Nyt on viimeinen hetki katkaista tää kierre.

  0
  0
 6. Ruokailu ennen teatteriesitystä. sanoo:

  Hotelli kivitippu.
  En löytänyt palautuslomaketta joten laitan kommenttini tähän
  ruokailimme 19.7.23 4 henkilöä tilasimme kaikki a la carte paistettu kuha annos.annos sisälsi muusin kuhan kastike kaksi juurespalaa annos ei mielestäni täyttänyt ravintola annosta. hinta oli 32 euroa annos kivitipun nettisivulla annoksen hinta on 28 euroa?

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *