Meiliboxi kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Meiliboxi kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Meiliboxi kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Meiliboxi kokemuksesi

Meiliboxi kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Meiliboxi kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Meiliboxi kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Tää firma on... Tilattu ja maksettu sänky Joulukuussa 2021 ja toimitusaika 3kk. Ens viikolla on juhannus ja sänkyä ei näy. Eivät suostu perumaan kaupp... Lue lisää

Clinic Estetic kokemuksia

Epäammattimaista liiketoimintaa. Asiakkaan viaksi käännetään, mikäli itse ovat tehneet väärin. Jos harkitset kyseistä firmaa, harkitse useamman kerran... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Meiliboxi kokemuksellesi

Voit valita Meiliboxi kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Meiliboxi ansaitsee

Kuinka monta tähteä Meiliboxi mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Meiliboxi kokemuksesi autat muita

Jakamalla Meiliboxi kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Meiliboxi kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Lämpöykkönen kokemuksia

Lämpöykkösen myyjä teki maalämmön asentamisesta tarjouksen avaimet käteen pakettina. Paketti hajosi ja sain tilalle lapio käteen paketin ts. jouduin i... Lue lisää

Oulun Eden kokemuksia

Yksin matkalla Aamupalalla 24.7 oulun eden. keräsin syötäviä kerralla enemän. Marjat ja mantelit sekä mansikka basilika smoothie jäi pöytään, merkiksi... Lue lisää

Mielipiteesi Meiliboxi aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Meiliboxi on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Meiliboxi asiasta.

Meiliboxi kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Meiliboxi kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Meiliboxi kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Meiliboxi kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

11 kommenttia

 1. kyösti mäkelä sanoo:

  Jumissa. Tulevat viestit tulee. Ei saa lähetettyä mitään. Huono asiakaspalvelu. Sitä ei olekkaan. Pitäs olla sähköposti palvelutkin tele lain piirissä luvan varaisia. Posti tele takasin. Teliat pois ja tälläset firmat ..

  0
  0
 2. Anne sanoo:

  Oli tosi hyvä kunnes ei enää ollutkaan. Nyt loppuvuodesta 2022 ollut tosi usein koko boxi nurin päivätolkulla eikä asiakaspalvelu liiemmin kommentoi ongelmia. Vaihdoin muualle.

  0
  0
 3. Reijo ruotsalainen sanoo:

  Huonoin sähköposti mitä tiedän, ei pääse edes meiliboxin sivuille. Hävittäkää koko sivu pois.

  0
  0
 4. Ari Hiltunen sanoo:

  meiliboxi taas nurin (3.12.22). Ollut aamusta lähtien.

  0
  0
 5. Marjatta sanoo:

  Tosi huono, ei avaudu ja vähänväliä sama takkuilu. Täytyy vaihtaa muuhun☹️

  0
  0
 6. Veikko sanoo:

  Meiliboxi -sivusto on ollut jumissa jo muutaman päivän ja ainoastaan gmail-postipalvelun kautta meiliboxi -tililtä pääsee lukemaan ja lähettämään viestejä, mutta siitäkään ei voi olla varma, tuleeko sitä kautta kaikki viestit itse web-pohjainen sähköposti on jumissa eli onko vika rainloop -palvelimessa?

  0
  0
 7. Anonymous sanoo:

  Ainakin IMAP ja Pop3 toimivat. Monessa muussa mailipalvelussa niitä vaan ei ole.

  0
  0
 8. Henrik sanoo:

  Taas ollut pari päivää pois kaatuneena eikä palvelun tarjoaja vastaa kyselyihin mitään. Alkaa luotto mennä!

  0
  0
 9. Essi sanoo:

  kaksi päivää ollut jumissa, eipä pääse posteja lukemaan.

  0
  0
 10. Koska mä opin sanoo:

  19.11.2023 klo 11:50 ja 19:32 meiliboxi.fi-postiserveri ei avaudu. Jos on suljettu kuten aiemmin, menee 2-3 päivää että pääsee taas meiliboxi.fi:hin. Olisi pitänyt kopioida viesti (jossa linkkejä työhakemukseen) omalle koneelle. Kopioin vain motivaatiokirjeen teko-ohjeet. Tovin ja toisen käytin motivaatiokirjeen kirjoittamiseen haettavaan työpaikkaan. Nyt taitaa mennä työpaikka ohi suun, pentele.

  0
  0
 11. Ansa Tähtölä sanoo:

  Meiliboxi ollut todella hyvä vuosia ja meillä on koko ajan ollut useita postilaatikoita, mutta hups! tänään avasin postiani ja kaikki postini oli kadonneet, laatikko oli aivan tyhjä.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *