1001renkaat kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea 1001renkaat kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa 1001renkaat kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro 1001renkaat kokemuksesi

1001renkaat kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen 1001renkaat kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä 1001renkaat kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Sunclass airlines kokemuksia

Reilun kymmenen matkan kokemuksella voin antaa täydet pisteet Sunclass Airlinesille. Matkat Teneriffalle, Kanarille, Madeiralle ja Kreikkaan on sujune... Lue lisää

Valostore kokemuksia

Uskomatonta hevonkukkua tuo noiden mainonta. "miten voitte myydä noin halvalla" "nyt on hinta kohdallaan". Yli 200 egeä pyydetään 120W lisävalosta kun... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä 1001renkaat kokemuksellesi

Voit valita 1001renkaat kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä 1001renkaat ansaitsee

Kuinka monta tähteä 1001renkaat mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla 1001renkaat kokemuksesi autat muita

Jakamalla 1001renkaat kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita 1001renkaat kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Telia kokemuksia

Niinpä, ei tosiaan tähteäkään. Tehdään soppari 2 vuodeksi, puolen vuoden jälkeen telia peruu sen, katkaistaan langallinen netti jolloin kuvan laatu hu... Lue lisää

Beely kokemuksia

Ei ylimääräisiä kuluja mainosti beely, kun hankin omani vuodeksi käyttöön. No totuus onkin sitten eri; Laittoivat minut maksumieheksi nahkarattiin, jo... Lue lisää

Mielipiteesi 1001renkaat aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. 1001renkaat on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä 1001renkaat asiasta.

1001renkaat kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää 1001renkaat kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita 1001renkaat kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

1001renkaat kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat:

2 kommenttia

 1. Tr sanoo:

  Tuotteilla ei sitten ole käytännön takuuta kuten liikkeestä ostettuna. Jos on takuuongelmia niin kumit pitää lähettää 1001renkaalle ja arviointi kestää vähintään 3kk etkä saa vaihtokumeja arvioinnin ajaksi.

  0
  0
 2. Jukka Tiitto sanoo:

  Niin kauan kuin toimitus sujuu ja tulee oikeat renkaat ei ongelmaa. Mutta jos ongelmia tulee, selvittely on mahdotonta. Asiakaspalvelu ei vastaa, rahojen takaisin saaminen epävarmaa (nyt 1kk. odoteltu), 30 päivää pitää minimissään odotellan ennen reklamointia jne. Joulukuun alussa tilatut talvirenkaat, taitaa ola talvi ohi ennekuin saa rahat takaisin ja voi alkaa hankkia toisesta kaupasta renkaita.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *