Ballzy kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Ballzy kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Ballzy kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Ballzy kokemuksesi

Ballzy kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Ballzy kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Ballzy kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Mehiläinen Ateriaali Oy kokemuksia

ateriat monipuolisia, salaatti, ruoka, jälkiruoka helppo lämmittää mikrossa kotiovelle tuotuna vanhukselle loistava vaihtoehto ruokalista valmiiksi pr... Lue lisää

KL BEAUTY Oy kokemuksia

Odotin paljon enemmän mitä sain.. Kulmani olivat eri paria ja lisäksi toisessa kulmassa keskellä kulmakarvoja paljon tummempi ja hyvin syvään jurrattu... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Ballzy kokemuksellesi

Voit valita Ballzy kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Ballzy ansaitsee

Kuinka monta tähteä Ballzy mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Ballzy kokemuksesi autat muita

Jakamalla Ballzy kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Ballzy kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Tripmonster kokemuksia

Tuntuu olevan aivan ala-arvoista toimintaa, mistään ei saa ketään kiinni, lentoni muutettu aivan käsittämättömäksi mitä ei ole mahdollista edes totutt... Lue lisää

Premico kodit kokemuksia

Olen asunut vuokralla useilla eri paikkakunnilla ja kymmenissä eri kohteissa elämäni aikana joten vertailukohteita on kertynyt. Valitettavasti tässä P... Lue lisää

Mielipiteesi Ballzy aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Ballzy on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Ballzy asiasta.

Ballzy kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Ballzy kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Ballzy kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Ballzy kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

5 kommenttia

 1. Hannu sanoo:

  Jordani tilattu kolmeviikkoa sitten. Ei ole tullut edes seurantatunnusta. Eivät vastaayhteydenottoihin.

  2
  0
 2. Sanna sanoo:

  Rahojen palautusta ei ole tullut

  2
  0
 3. Nike DUNK sanoo:

  Reklamoitu tuote. eivät vastaa tai tarjoa sovittelua kuten netissä kertovat. joudut ottamaan yhteyttä kuluttajariitalautakuntaan ja poliisiin. MAKSAKAA VAIN VISALLA jolla saatte edes peruttua maksut rikosilmoitusta vastaan. Ottakaa yhteys välittömästi 15 arkipäivän jälkeen kuluttajariitalautakuntaan ja poliisiin! he eivät vastaa edes 30 arkipäivän kuluttua sinulle.

  2
  0
 4. ent.asiakas sanoo:

  Eivät vastaa yhteydenottoihin

  1
  0
 5. Entinen asiakas sanoo:

  Aikaisemmin toiminut hyvin, toimitus ollut nopea. Nyt paketti ei ole viikkoon lähtenytkään varastolta ja jouduin itse kyselemään perään. En uskalla jatkossa tilata mitään.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *