Ehomer Ee kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Ehomer Ee kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Ehomer Ee kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Ehomer Ee kokemuksesi

Ehomer Ee kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Ehomer Ee kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Ehomer Ee kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Virtanen Botique Helsinki kokemuksia

Toimitetut sandaalit eivät vastaa nettisivuilla esitettyä kuvausta, vaan laatu on huomattavasti huonompi eikä ns. ortopediasta ole tietoakaan. Kuvat o... Lue lisää

Cactus Hotel Rodos kokemuksia

Loistava sijainti, mahtava merinäköala parvekkeelta! Siisti huone ja hyvä vuode. Ystävällinen henkilökunta ja viihtyisä tunnelma! Aamiainen oli monipu... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Ehomer Ee kokemuksellesi

Voit valita Ehomer Ee kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Ehomer Ee ansaitsee

Kuinka monta tähteä Ehomer Ee mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Ehomer Ee kokemuksesi autat muita

Jakamalla Ehomer Ee kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Ehomer Ee kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Hellolasana.fi ja Lasana.fi kokemuksia

Kyseinen firma mainosti Pinterestissä ja tilasin myös jonkin työkalun mikä ei ollut lähellekään mainoksen kaltainenja tuli n. 5 viikon päästä Kiinasta... Lue lisää

Savon aurinkoenergia kokemuksia

Myyjä tosiaan lupaili meillekin melkein kuun taivaalta,takaisin maksu ajan olevan 10vuotta todellinen lähes 50 vuotta näillä tuotoilla ja että tuottai... Lue lisää

Mielipiteesi Ehomer Ee aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Ehomer Ee on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Ehomer Ee asiasta.

Ehomer Ee kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Ehomer Ee kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Ehomer Ee kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Ehomer Ee kokemuksia

2 kommenttia

 1. Sepe57 sanoo:

  Laadukasta tavaraa edullisesti. Kuorma oli purettava itse joka huomioitava tilatessa. Selkeät nettisivut ja Suomen kielistä palvelua oli saatavilla. Rahti kustannukset kohtuullisia ja tilatessa kannattaa huomioida kunkin tuotteen vaikutus rahti kustannuksiin. Voin suositella lämpimästi e Homeria.

  0
  0
 2. Kari Vilkman sanoo:

  Myynti ja toimitus sujui nopeasti. Kuorma oli kuitenkin pakattu väärin ja kaikki sisustuslevyt oli mennyt pilalle kastumisen takia. Virhe merkittiin rahtikirjaan ja laitoin heti reklamaation myyntiin. Aikaa kulunut kaksi päivää, kukaan ei vastaa sähköposteihin, eikä myyjä vastaa edes puheluihin. Yrityksen toiminta mitataan viimeistään siinä kun tulee reklamaatio hoidettavaksi, ja tässä tapauksessa en suosittele eHomer yritykseltä ostamista kenellekkään.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *