Festivo kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Festivo kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Festivo kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Festivo kokemuksesi

Festivo kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Festivo kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Festivo kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Nordic nest kokemuksia

Mikään asiakaspalvelu ei toimi, s-postiin ei vastata eikä puhelimeen. Heidän keräilyvirheen takia joudun varmasti maksamaan tuotteet, joita en edes sa... Lue lisää

Hellolasana.fi ja Lasana.fi kokemuksia

Mahtaakohan toi hellolasana olla sama kuin celestes? Itte tilasin jonku ihme rakkausranneketjun, ja roskapostiin oli tullu jotain ihan epämääräistä. O... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Festivo kokemuksellesi

Voit valita Festivo kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Festivo ansaitsee

Kuinka monta tähteä Festivo mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Festivo kokemuksesi autat muita

Jakamalla Festivo kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Festivo kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Hygga Hammaslääkäri kokemuksia

Kävin tiistaina 2.11-21 klo-13.30 huone numero 17. Lääkäri kysyi, mitä tehdään - etuhampaasta pala pois, kultaus näkyy. Lääkäri laittoi viereiseen ham... Lue lisää

Kodinkonehuolto Urpo Ranta Oy kokemuksia

Ei mennyt lämpöpumpun osto putkeen. Ensin unohtivat ilmoittaa, että eivät olleet saaneet koko konetta kun asennuspäivä koitti. Lopulta kone tuli… ulko... Lue lisää

Mielipiteesi Festivo aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Festivo on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Festivo asiasta.

Festivo kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Festivo kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Festivo kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Festivo kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

1 kommentti

  1. Teuvo Heikkinen sanoo:

    Ostimme Festivo CF120 kylmiöpakastimen 2013 . Oli kyllä selvästi kalleimmasta päästä (muistaakseni yli 3000€). Kylmiö on hyvän kokoinen ja alalaatikostot ovat erinomaisia . On hyvä huomata että laite painaa n. 150kg ja taitaapa olla 2,05m korkea ja 120cm leveä. Eli sitä ei ihan normi hississä voi kuljettaa. Kylmiöosa ( ”jääkaappi”) lopetti toiminnan 2016 . Hultomiehen mukaan kylmäaineet olivat vuotaneet ulos koska ilmeisesti höyrystin vuotaa. Laitteeseen vaihdettiin takuuseen uusi höyrystin ja se alkoi toimia normaalisti . Nyt kesällä 2023 kylmiöosa jälleen lopetti toiminnan. Kylmäaineet ovat taas vuotaneet ja höyrystin pitäisi taas vaihtaa, nyt ei enää takuuseen vaan olisi 500-600€ remontti. Pakastin osio on toiminut koko ajan normaalisti. Minulla ei ole mitään syytä uskoa, että uusi höyrystinkään kestäisi muutamaa vuotta kauempaa. Kaapissa on vähän muutakin heikon työn jälkeä : mm ovien maalaus (valkoinen ) on todella ohut ja kulunut ihan normaalissa käytössä myöskin sisällä olevissa sähkösinkityissä osissa (esim pullon pitimet) on jonkinlaista kukintaa . Sinkityksen paksuus varmaankin liian ohut. Laitteessa on hyvä ajatus tilojen osalta, mutta olen kyllä todella pettynyt tuotteen laatuun. Nyt 10v käytön jälkeen kärrään sen kaatopaikalle (täytyy purkaa ensin sisällä, jotta saa painoa pois ja saa kannettua ulos). Kävin tänään tilaamassa korealaisen 2023 testivoittajan (jääkaappi + erillinen pakastin). Hinta oli yli puolet halvempi .

    0
    0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *