Fronius symo kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Fronius symo kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Fronius symo kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Fronius symo kokemuksesi

Fronius symo kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Fronius symo kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Fronius symo kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

EMA Finland Oy kokemuksia

Todella huono firma, kalusto varmaan huonokuntoisinta ja eniten ajettua, mitä yksityisiltä löytyy. Ei voi sanoa muuta kuin että välttää kyseistä lafka... Lue lisää

H2o Hd Mop kokemuksia

erittäin vähän käytetty h20 hd moppini lopetti toimimasta. ei tee enää höyryä, lämpenee kyllä. Vaihdoin suodattimenkin mutta ei auttanut. En löydä mis... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Fronius symo kokemuksellesi

Voit valita Fronius symo kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Fronius symo ansaitsee

Kuinka monta tähteä Fronius symo mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Fronius symo kokemuksesi autat muita

Jakamalla Fronius symo kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Fronius symo kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Hellolasana.fi ja Lasana.fi kokemuksia

Kyseinen firma mainosti Pinterestissä ja tilasin myös jonkin työkalun mikä ei ollut lähellekään mainoksen kaltainenja tuli n. 5 viikon päästä Kiinasta... Lue lisää

Plex kokemuksia

Olisi tullut viisi tähteä, mutta softassa on joitain käsittämättömiä ominaisuuksia: 1) ohjelmia voi ainoastaan tallentaa EPG tietojen kautta. Mitään m... Lue lisää

Mielipiteesi Fronius symo aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Fronius symo on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Fronius symo asiasta.

Fronius symo kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Fronius symo kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Fronius symo kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Fronius symo kokemuksia

4 kommenttia

 1. Aurinkoharrastaja sanoo:

  Onko Fronius inverttereillä valmistajan tukemaa teknistä tukea suomessa vai onko meillä vaan kauppiaita jotka hoitavat omia myymiään laitteita. Olisin tarvinnut tietoa miksi 6kW Symo ei suostu tuottamaan verkkoon kuin 5750W max kahden paneelikentän ratkaisussani. Paneeliteho 9 kWp jotka ovat eri ilmansuuntiin mutta iltapvä ylittävät 6kW yhteistehon. Siis keneltä kysyn asiaa. Maakunnan miehet eivät osaa tai suostu auttamaan. Menetän aurinkoisina päivinä yhden paneelin tuoton noin 4h ajalta. Olen Froniuksen inverteriin muutoin hyvin tyytyväinen.

  0
  0
 2. Veikko Parisaari sanoo:

  Miksi Fronius Symo:n krafiikka näyttää 2kw/h enemmän kuin Caruna + grafiikka.Elikä joka päivältä puuttuu 2 kw/h.Tekee vuodessa paljon.

  0
  0
 3. Pekka keinonen sanoo:

  Fronius on toiminut kohtuullisesti tähän saakka enää ei toimi virhe 314 teknistä tukea en ole Suomesta enkä muualtakaan saanut.
  Paikan maku jäi tuotteesta.
  Etsin korvaa laitetta eri merkkistä

  0
  0
 4. Risto Murisoja sanoo:

  Vajaa neljä vuotta on toiminut moitteetta, mutta nyt invertteri mykistyi. Myyjä liike mennyt nurin, mistä löydän apua.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *