Kampaamo Svengi Oy kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Kampaamo Svengi Oy kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Kampaamo Svengi Oy kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Kampaamo Svengi Oy kokemuksesi

Kampaamo Svengi Oy kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Kampaamo Svengi Oy kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Kampaamo Svengi Oy kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Voi kun olisin lukenut näitä kommentteja ennen tilausta! Komponenttiongelmaa mullekin tarjottiin. Joulukuussa tilattu moottorisängyt, ei näy eikä kuul... Lue lisää

Lion Lashes Oy kokemuksia

Heihin on erittäin vaikeaa saada yhteyttä jos on asiaa. Ilmoittavat s.posti osoitteensa, mutta lähetettyäni heille s.postia noin 7 kertaa muutaman vii... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Kampaamo Svengi Oy kokemuksellesi

Voit valita Kampaamo Svengi Oy kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Kampaamo Svengi Oy ansaitsee

Kuinka monta tähteä Kampaamo Svengi Oy mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Kampaamo Svengi Oy kokemuksesi autat muita

Jakamalla Kampaamo Svengi Oy kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Kampaamo Svengi Oy kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Hellolasana.fi ja Lasana.fi kokemuksia

Pahin kokemus mitä minulla on ollut: Ostin lasana.fi:lta ja sain 2 laskua: Lasana.fi lta JA Celestès.fi lta koska kauppa muutti nimensä. Eli,Maksoin -... Lue lisää

Savon aurinkoenergia kokemuksia

KUULUN TÄHÄN NS HELPOSTI YMPÄRI PUHUTTAVIIN ELI VANHUKSIIN' 12.4.2022 OLIN SAVON AURINKOENERGIAN TOIMITUSJOHTAJAN PUH. YHTEYDESSÄ. OLEN OSTANUT LÄHES ... Lue lisää

Mielipiteesi Kampaamo Svengi Oy aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Kampaamo Svengi Oy on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Kampaamo Svengi Oy asiasta.

Kampaamo Svengi Oy kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Kampaamo Svengi Oy kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Kampaamo Svengi Oy kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Kampaamo Svengi Oy kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

1 kommentti

  1. PP sanoo:

    Kävin Enon kampaamo Svengissä tarkoituksena vaalentaa hiuksiani. Mainitsin kampaajalle erikseen, että en halua harmaita hiuksia. Hän painotti, että hiuksista ei tule harmaita ja ne vaalenevat kauttaaltaan. Mikä järkytys. Hiukseni olivat täysin harmaat, sekä tummemmat alueet hiuksista tumman ruskeat. Kävin tutulla kampaajalla näyttämässä tulosta. Hän sanoi, että hiuksiini on käytetty vahvoja aineita, eikä niiden väriä siten pysty heti edes korjaamaan. Hän kertoi myös, ettei koskaan ole nähnyt päänahkaani siinä kunnossa. Täysin palaneena. Eli en todellakaan suosittele kyseistä kampaamoa. Annan nolla tähteä, kyseistä vaihtoehtoa ei ole tarjolla. Kaiken lisäksi hinta operaatiolle ei ollut mikään edullinen.

    0
    0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *