Porin Seudun Kirsikka Palvelut Oy kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Porin Seudun Kirsikka Palvelut Oy kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Porin Seudun Kirsikka Palvelut Oy kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Porin Seudun Kirsikka Palvelut Oy kokemuksesi

Porin Seudun Kirsikka Palvelut Oy kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Porin Seudun Kirsikka Palvelut Oy kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Porin Seudun Kirsikka Palvelut Oy kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Anticimex tuholaistorjunta kokemuksia

Tuli ilmoitus, että asunto tarkistetaan luteiden takia. Tarkastaja oli heittänyt vuodevaatteet lattialle, vaikka tasoja/pöytiä oli vapaana. Tarkastuks... Lue lisää

Fronius symo kokemuksia

Fronius on toiminut kohtuullisesti tähän saakka enää ei toimi virhe 314 teknistä tukea en ole Suomesta enkä muualtakaan saanut. Paikan maku jäi tuotte... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Porin Seudun Kirsikka Palvelut Oy kokemuksellesi

Voit valita Porin Seudun Kirsikka Palvelut Oy kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Porin Seudun Kirsikka Palvelut Oy ansaitsee

Kuinka monta tähteä Porin Seudun Kirsikka Palvelut Oy mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Porin Seudun Kirsikka Palvelut Oy kokemuksesi autat muita

Jakamalla Porin Seudun Kirsikka Palvelut Oy kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Porin Seudun Kirsikka Palvelut Oy kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Auto Suni Kumppani kokemuksia

Kotkassa ihan hyvä palvelu ja kohtuullinen vaihtohyvitys entisestä. Myös huolto toimii. Yhden tähden miinus edellisen huollon yhteydessä korjaamatta j... Lue lisää

Plex kokemuksia

Olisi tullut viisi tähteä, mutta softassa on joitain käsittämättömiä ominaisuuksia: 1) ohjelmia voi ainoastaan tallentaa EPG tietojen kautta. Mitään m... Lue lisää

Mielipiteesi Porin Seudun Kirsikka Palvelut Oy aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Porin Seudun Kirsikka Palvelut Oy on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Porin Seudun Kirsikka Palvelut Oy asiasta.

Porin Seudun Kirsikka Palvelut Oy kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Porin Seudun Kirsikka Palvelut Oy kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Porin Seudun Kirsikka Palvelut Oy kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Porin Seudun Kirsikka Palvelut Oy kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

4 kommenttia

 1. Anu T. sanoo:

  Voisiko jättää tuon yhdenkin tähden antamatta? Ikävä asenne, ylimielinen, outoja selityksiä, ihmeellistä laskutusta, ei jatkoon. Työntekijänsä teki hyvää jälkeä.

  0
  1
 2. M. T. sanoo:

  Ei tee virallisia sopimuksia, joten laskuihin tulee laskutuslisiä jopa 8 € / lasku. Puhuu ikävästi omista työntekijöistään. Vaihtoon meni, löytyi edullisempi ilman yllättäviä lisälaskutuksia.

  0
  0
 3. K. ja äiti + isä vanhukset sanoo:

  Toivottavasti näitä palautteita luetaan. Vanhusten ja vajaakuntoisten kanssa ei saisi noin toimia. Ikäviä kokemuksia pitkältä ajalta, en todellakaan voi suositella mihinkään tätä puljua. Välttäkää!!!

  0
  0
 4. Nimetön sanoo:

  Heillä on töissä koulutukseltaan ompelija ei mitään kokemusta hoitoalalta. Erittäin huonoa palvelua ja kohtelu asiakkaita kohtaan älkää vaan langetko tähän firmaan ikinä.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *