Postnord kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Postnord kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Postnord kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Kerro Postnord kokemuksesi

Postnord kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Postnord kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Postnord kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Valitse oikea määrä tähtiä Postnord kokemuksellesi

Voit valita Postnord kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Postnord ansaitsee

Kuinka monta tähteä Postnord mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Postnord kokemuksesi autat muita

Jakamalla Postnord kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Postnord kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Mielipiteesi Postnord aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Postnord on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Postnord asiasta.

Postnord kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Postnord kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Postnord kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Postnord kokemuksia

5 kommenttia

 1. Paketiton sanoo:

  Paketti 2 viikkoa myöhässä, ei toimitettu sovitusti, yrityksestä ei ole kuulunut mitään, ei sähköpostia, ei viestiä. Eikä asiakaspalvelu vastaa.
  Hämmennyksissä nyt, mitä tapahtuu..

 2. Ei mennyt putkeen sanoo:

  21.10.21: Erittäin huonoa Post Nordilla. Paketin toimitus viikon myöhässä luvatusta. Seurannan mukaan ensimmäisen 4-5 kertaa epäonnistuivat, koska pakettia ei voitu toimittaa ”ajanpuutteen” takia. Viimeisellä kerralla tuli tieto, että paketti oli yritetty toimittaa meille (omakotitalo) tiettynä ajankohtana. Ongelma oli vain se, että ko. ajankohtana olimme paikalla, ketään ei käynyt pihassa, ovella ei käyty koputtamassa tai meille ei soitettu, puhumattakaan että käynnistä olisi jätetty viestilappu toimintaohjeineen. Olemme 2 kertaan TÄMÄN JÄLKEEN olleet yhteydessä asiakaspalveluun, josta asiakaspalvelija on luvannut toimituksen seuraavaksi päiväksi. Toimitusta ei ole tullut.

 3. Heikki Salomaa sanoo:

  Rahat meni paketti hukassa pyydettiin ottamaan yhteyttä myyjään jolta paketti haettu, tullut suomeen (hukattu hajotettu?) kolmannella soitolla tiedusteluun vastattiin lyömällä luuri korvaan. Onneksi ei rahaa palanut kuin n:150e.
  Ei toiminta kovin paljon vakuuta

 4. M - E. N sanoo:

  Postnord on aina toiminut loistavasti. Ja palvelu pakettien tuojilta ystävällistä ja asiallista.

 5. Tapio sanoo:

  Todella huonoa palvelua ainakin Joensuussa joutaa konkkaan koko pulju

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.