Postnord kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Postnord kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Postnord kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Postnord kokemuksesi

Postnord kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Postnord kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Postnord kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Trotec kokemuksia

Jos et ole saksankielen taitaja, jätä väliin tilaus. Kukaan ei vastaa puhelimeen, ei tule tilausvahvistusta eikä soittopyyntöön vastata. Tutustu myös ... Lue lisää

Verna Oy kokemuksia

Seitsemän kertaa olen käyttänyt Vernan tuhkauspalvelua ja palvelu on ollut joka kerta ystävällistä ja surussa mukana olemista. Joulukuussa 2021 kun ve... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Postnord kokemuksellesi

Voit valita Postnord kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Postnord ansaitsee

Kuinka monta tähteä Postnord mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Postnord kokemuksesi autat muita

Jakamalla Postnord kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Postnord kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Colliers international finland kokemuksia

Asunnon vuokraus hoitui mutta asunnossa hajuhaitta, wc oli keskeneräinen jolloin viemärikaasut tuli kylpyhuoneeseen ja asuntoon, mikä näinollen oli as... Lue lisää

Tripmonster kokemuksia

Tuntuu olevan aivan ala-arvoista toimintaa, mistään ei saa ketään kiinni, lentoni muutettu aivan käsittämättömäksi mitä ei ole mahdollista edes totutt... Lue lisää

Mielipiteesi Postnord aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Postnord on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Postnord asiasta.

Postnord kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Postnord kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Postnord kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Postnord kokemuksia

7 kommenttia

 1. Paketiton sanoo:

  Paketti 2 viikkoa myöhässä, ei toimitettu sovitusti, yrityksestä ei ole kuulunut mitään, ei sähköpostia, ei viestiä. Eikä asiakaspalvelu vastaa.
  Hämmennyksissä nyt, mitä tapahtuu..

  1
  0
 2. Ei mennyt putkeen sanoo:

  21.10.21: Erittäin huonoa Post Nordilla. Paketin toimitus viikon myöhässä luvatusta. Seurannan mukaan ensimmäisen 4-5 kertaa epäonnistuivat, koska pakettia ei voitu toimittaa ”ajanpuutteen” takia. Viimeisellä kerralla tuli tieto, että paketti oli yritetty toimittaa meille (omakotitalo) tiettynä ajankohtana. Ongelma oli vain se, että ko. ajankohtana olimme paikalla, ketään ei käynyt pihassa, ovella ei käyty koputtamassa tai meille ei soitettu, puhumattakaan että käynnistä olisi jätetty viestilappu toimintaohjeineen. Olemme 2 kertaan TÄMÄN JÄLKEEN olleet yhteydessä asiakaspalveluun, josta asiakaspalvelija on luvannut toimituksen seuraavaksi päiväksi. Toimitusta ei ole tullut.

  1
  0
 3. Heikki Salomaa sanoo:

  Rahat meni paketti hukassa pyydettiin ottamaan yhteyttä myyjään jolta paketti haettu, tullut suomeen (hukattu hajotettu?) kolmannella soitolla tiedusteluun vastattiin lyömällä luuri korvaan. Onneksi ei rahaa palanut kuin n:150e.
  Ei toiminta kovin paljon vakuuta

  1
  0
 4. M - E. N sanoo:

  Postnord on aina toiminut loistavasti. Ja palvelu pakettien tuojilta ystävällistä ja asiallista.

  0
  1
 5. Tapio sanoo:

  Todella huonoa palvelua ainakin Joensuussa joutaa konkkaan koko pulju

  1
  0
 6. Taas PostNordin uhrina sanoo:

  Käsittääkseni PostNord on kyllä niin ala-arvoista palvelua tarjoava yritys kun vaan voi olla. Ottavat lähettäjältä maksun perille toimittamisesta ja ainakin meidän kohdalla ei kuitenkaan sitä tee vaan saat hakea itse paketin jostain noutopisteestä. Lisäksi sanotaan että on käyty paikan päällä ja yritetty toimittaa lähetys. Taas jälleen kerran kävi näin,
  – ensin tulee viesti, että paketti tulee perjantaina klo 8-16 välillä, mitään pakettia ei kuitenkaan tule
  – maanantaiaamuna PostNord sovelluksessa näkyy tieto että lähetyksen toimitus on aloitettu puoleltapäivin sovelluksessa näkyy tieto, että on mukamas yritetty toimittaa mutta ovikoodi puuttuu/alaovi lukittu ja tieto, että lähetys siirretään noutopisteeseen asiakkaan noudettavaksi!

  Asumme omakotitalossa eli mitään ovikoodia/alaovea ei ole ja tuona ajankohtana vaimo oli pihalla ja minä sisällä ja ketään lähetyksen toimittajaa ei taatusti näkynyt!
  Tämä sama toimintamalli on meille tapahtunut PostNordin kohdalla ennenkin ja kerran jopa koko paketti onnistuttiin hukkaamaan. Samalla lailla on kerran myös UPS toiminut.

  PostNordin asiakaspalvelu oli tietenkin haasteellista tavoittaa ja siellä vaan pahoiteltiin, että kuljettaja oli näin toiminut ja luvattiin, että lähetys saattaisi olla huomenna perillä!

  En ymmärrä miten kukaan haluaa olla PostNordilla kuljettajana kun saa syyt niskoilleen siitä, että näyttäisi siltä että ajojärjestelijä jo tekee päätökset siitä mitkä lähetykset ei pystytä mukamas toimittamaan.

  Kaiken kaikkiaan tämä on aika iso ongelma kun monet lähetyksiä toimittavat yritykset näin toimivat. Moni ihminen tekee työaikajärjestelyjä pystyäkseen vastaanottamaan lähetystä, joka ei sitten tulekkaan luvattuna ajankohtana ja lähetysyritykset tekemättömästä työstä. Joskus ehkä matkataan esim. kesämökille vastaanottamaan isompaa lähetystä, joka ei sitten tulekkaan. Joudutaan soittamaan pitkiä aikoja ”ruhkautuneisiin” maksullisiin asiakaspalvelunumeroihin. Eli kaiken kaikkiaan paljon turhaa työtä, kuluja ja mielenharmia.

  Olisiko lähetyksiä toimittavien yrityksien toimintatavat syytä tarkastaa kriittisesti kuluttaja-asiamiehen tai MOT:n toimesta?

  1
  0
 7. ML sanoo:

  Sekavat ohjeet, postiautomaatti ei tunnistanut viivakoodia kun olin palauttamassa sinne pakettia.

  1
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *