Seppälääkärit Oy kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Seppälääkärit Oy kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Seppälääkärit Oy kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Seppälääkärit Oy kokemuksesi

Seppälääkärit Oy kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Seppälääkärit Oy kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Seppälääkärit Oy kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Polygon finland kokemuksia

Mittaaja myöhässä , mittauksen mukaan huoneistossa ei kosteutta, kauppojen teon jälkeen selvisi, että keittiön laminaattilattian alla muhi yllätys: ru... Lue lisää

FIINI FLEDA OY kokemuksia

Hei. Kävin teillä Jalkahoidossa 31-10 2022 oli perus jalkahoito. Kyllä ihmetytti, kun jalkoja ei lioteltu olenkaan koska siinä jalat pehmenee. Suihkut... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Seppälääkärit Oy kokemuksellesi

Voit valita Seppälääkärit Oy kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Seppälääkärit Oy ansaitsee

Kuinka monta tähteä Seppälääkärit Oy mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Seppälääkärit Oy kokemuksesi autat muita

Jakamalla Seppälääkärit Oy kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Seppälääkärit Oy kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Consti kokemuksia

Jos vois antaisin -5 ☆ . Consti on surkein ja törkein yhtiö, jonka remontti ainoastaan laskee asunnon arvoa. Tiedottivat asuntoyhtiölle, että asunto l... Lue lisää

Mustekasetti.com kokemuksia

Tilasin Mustekasetti.com:sta kaksi väripatruunaerää Canonin TS8150 kirjoittimeeni. Postipaketista löytyi päivämäärä 4.8.2021. Vaihdoin väriaineet ohje... Lue lisää

Mielipiteesi Seppälääkärit Oy aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Seppälääkärit Oy on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Seppälääkärit Oy asiasta.

Seppälääkärit Oy kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Seppälääkärit Oy kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Seppälääkärit Oy kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Seppälääkärit Oy kokemuksia

5 kommenttia

 1. Pettynyt potilas sanoo:

  Erittäin huono palvelu! Luvattiin mammografia ja ultraääni tutkimusta tiettyyn ajankohtaan ja lupaus ei pitänyt! Muutenkin palvelu oli epäasiallista, ei potilasta kunnioittavaa! En voi suositella Seppälääkäreiden palveluja kenellekkään.

  0
  0
 2. Napalento sanoo:

  Kesällä mennyt touhu alas kun lehmän häntä. Mikään ei vaan yjksinkertaisesti suju!!!

  0
  0
 3. huonoa palvelua sanoo:

  Ylimielestä ja ei potilaita kunnioittavaa

  0
  0
 4. Eine Lilja sanoo:

  Lasku yllätti. Kannattaa kysyä lähtiessä mitä käynti maksoi.
  Alkaen ja -suuntaa antavat hinnat vain teoriassa.

  0
  0
 5. VAARI sanoo:

  Ihmetyttää edellä olleet kommentit,itse käynyt 3 kertaa ja aina palvelu pelannut joka portaassa.
  Joka kerta saanut avun ja oikean diagnoosin vaivoihin 💪

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *