Vamsko kengät kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Vamsko kengät kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Vamsko kengät kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Vamsko kengät kokemuksesi

Vamsko kengät kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Vamsko kengät kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Vamsko kengät kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Ikävä kyllä sama huono kokemus kuin monella muulla. Tänään kaupan purku kuluttaja neuvojan ohjeistuksella... Tuote ei tule, eivät vastaa tiedusteluihi... Lue lisää

Ukko pro kokemuksia

Ikävä kyllä en voi suositella. Ohjelma i kertakaikkiaan toimi, asiakaspalvelusta ei tule vastausta usean kuukaudenkaan päästä. Asiakaspalvelua mahdoto... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Vamsko kengät kokemuksellesi

Voit valita Vamsko kengät kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Vamsko kengät ansaitsee

Kuinka monta tähteä Vamsko kengät mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Vamsko kengät kokemuksesi autat muita

Jakamalla Vamsko kengät kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Vamsko kengät kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

DB Schenker kokemuksia

Surkeista surkein firma. Toimittaa paketit väärään noutopisteeseen eivätkä korjaa virhettään. Jankkaavat asiakaspalvelussa vaan, että lähettäjän pitää... Lue lisää

Jau Jau Icelandic Horses Oy kokemuksia

Kävin kahdesti maastossa, muuten ok mutta ohjaajaa ei oikein kuullut. Ohjaajia oli molemmilla kerroilla vain yksi ja hän meni letkan ensimmäisenä. Myö... Lue lisää

Mielipiteesi Vamsko kengät aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Vamsko kengät on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Vamsko kengät asiasta.

Vamsko kengät kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Vamsko kengät kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Vamsko kengät kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Vamsko kengät kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

4 kommenttia

 1. Riina sanoo:

  Etsin pitkään laadukkaita nahkanilkkureita, jotka löysinkin sitten Vamskolta. Kaksi kuukautta ostoksen jälkeen pohja irtosi toisesta kengästä. Suutari liimasi sen. Puoli vuotta sen jälkeen irtosi toinen pohja, ilmoitin siitä vamskolle ja vastaus oli että takuuaika on umpeutunut. Yli 100 euron kengistä olisi todellakin odottanut käyttöikää olevan enemmän kuin puoli vuotta! Todella raskas pettymys ja jatkossa ostan kengät muualta. Toiset nahkanilkkurit kestäneet jo 8v, eivätkä tainneet edes olla erityisen kalliit. Huhhuh mitä pikamuotia taas.

  0
  0
 2. Vierailija sanoo:

  Toimitus oli nopea. Se plussaa.
  Vamskon kira chelsea nilkkurit tilasin , 159 e. Sillä hinnalla odottaa jo saavansa laatua.
  Kenkiähän on pakko sovittaa ja niin tein. Mutta hetipä venyvä osa hieman venähti varressa yhdestä kohtaa, kengissä pakko olla vikaa jos niin periksi antavat jo sovittaessa. Olivat muutenkin jäykät ja painavat. Palautin ne.
  Ilmainen oli palautus.
  En usko saavani rahojani takaisin. Mutta toivottavasti edes korjaisivat ne tai saisi vaihtaa. 2 viikkoa palautuksesta eikä mitään ole kuulunut. Olisi kiva saada edes sähköposti vahvistus siitä että ovat käsittelyssä.

  1
  0
 3. Pettynyt asiakas sanoo:

  Tilasin Vamsko:n valkopohjaiset arvokkaat loaferit. Toinen kenkä ei pysynyt jalassani ja palautin kengät. Pohjamateriaali oli samettista/tahmeaa. Yritin pyyhkiä pohjat ennen laatikkoon pakkaamista. Kengät olivat ehdottomasti käyttämättömät ne palauttaessani. Niitä oli pari kertaa kokeiltu maton päällä.
  Heiltä tuli vastaus, etteivät hyvitä mitään, koska laatikkoon oli pudonnut päästäni pari hiusta ja kenkien pohjien tahmeassa pinnassa oli pölyhiukkasia pyyhkimisestäni huolimatta. Olivat ottaneet kuvat hiuksista ja pölyhiukkasesta.
  Lisäksi vaativat, että minun pitäisi maksaa 20e lisää, jos haluan kengät takaisin. Aivan käsittämätöntä toimintaa. Älkää ostako mitään tästä firmasta, ellet ole 100% varma, ettet pidä kenkiä, sopi jalkaan tai ei. 🙁

  0
  0
 4. Järkyttynyt asiakas sanoo:

  Tilasin Danica loaferit. Sovittelin niihin ideaparkin kenkäkaupassa pohjallisia koska ne olivat epämukavan isot korkeudeltaan. No kävelin siellä jonkin verran kun tuntui ettei millään saa niitä istuun vaikka halusin. En siis kävellyt ulkona niillä, kun oli muutenkin kylmä ja vielä loskaa ja lunta. No palautin ne. 2vko hlk kyselin kun ei mtn kuulu. Vastaus tuli seur. pv että eivät hyväksy palautusta kun kenkiä käytetty ja pohjista kuvia joista näkee että kengännpohjat hiekkaisen pölyisen näköiset. Miten voi olla mahdollista että mun pitäis ilmassa kävellä ja sovitella kalliita kenkiä pohjallisten kanssa? Olen aivan järkyttynyt tästä palvelusta. En jätä asiaa tähän.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *