A kruunu kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea A kruunu kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa A kruunu kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro A kruunu kokemuksesi

A kruunu kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen A kruunu kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä A kruunu kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Alvadi kokemuksia

Tilasin etujarrulevyt olivat liian pienet lähetin takas. Leimalle ois pitänyt päästä paketti pyöri n. 3vk joten hain motonetista sopivat rahat tuli ti... Lue lisää

Autokiila Turku kokemuksia

Olin ostamassa autoa. myyjän huomiota ei saanut vaikka paukutteli ovea ja oli kiinnostuneen näköinen, kaveri vaan näppäili älypuhelintaa vaivautumatta... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä A kruunu kokemuksellesi

Voit valita A kruunu kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä A kruunu ansaitsee

Kuinka monta tähteä A kruunu mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla A kruunu kokemuksesi autat muita

Jakamalla A kruunu kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita A kruunu kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Mellano kokemuksia

Mellano maalatut keittiökaapito- ovet eivät vastaa käyttötarkoitusta, koska lähes kaikki sormen jäljet jäävät näkyviin mikäli ne vähäisissäkään määrin... Lue lisää

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Sänky ostettiin joulukuussa -21. Myyjä möi Resurs Bankin Freya Beds rahoituksen samana päivänä eli toimivat luotottajan asiamiehenä. Toimitus luvattii... Lue lisää

Mielipiteesi A kruunu aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. A kruunu on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä A kruunu asiasta.

A kruunu kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää A kruunu kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita A kruunu kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

A kruunu kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat:

2 kommenttia

 1. Mari sanoo:

  Muutin kesällä a-kruunun yksiöön. Asunnossa oli valmiina mahlakärpäsongelma mistä valitin 100kertaa ja aina sanottiin että katotaan vielä vähän aikaan ja hoidetaan jotenkin tai että olen keksinyt ite koko ongelman. Lopputulos että jouduin ite maksamaan torjumisista yhteensä 1600euroa koko kesältä eikä mulle enään vastata. Uusi ongelma tuli että en koskaan saanut vuokran maksuun tilinumeroa en puhelua en laskuja eikä vastata enään puhelimeen. Ensimmäinen lasku mikä tuli on 600euroa ja jos en maksa heti niin saan häädön. Tekisi mieli suoraansanoen mennä ja solmia joku kyseisestä lafkasta. Muutenkin palvelu asiassa kun asiassa on ala-arvosta ja ylimielistä jos asia ei ole positiivinen. Ei voi suositella.

  2
  0
 2. Kaide sanoo:

  Hyvin huonot/ei kestävät materiaalivalinnat vuokra-asuntoihin. Vuokralaisia syyllistämistä huonosti tehdystä rakentamisesta. Hyvin epäammattimaista isännöintiä ja kommentointia. Onneksi muutin pois! Ei enään ikinä!

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *