Alvadi kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Alvadi kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Alvadi kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Alvadi kokemuksesi

Alvadi kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Alvadi kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Alvadi kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Ultraröntgen Matti Kestilä Oy kokemuksia

Matti Kestilä on empaattinen ja asiakasta arvostava radiologi. Paksuneulanäytteen jälkeen soitti minulle useamman kerran ja kertoi tuloksista. Erittäi... Lue lisää

Shein kokemuksia

Shein tilaukseni tuli paikalliselle nouto pisteelle mutta shein ei ollut laittanut pakettiin tietojani jotka ovat oikein laitettu sheinille kuitenkin ... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Alvadi kokemuksellesi

Voit valita Alvadi kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Alvadi ansaitsee

Kuinka monta tähteä Alvadi mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Alvadi kokemuksesi autat muita

Jakamalla Alvadi kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Alvadi kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Sänky tuli useiden soittojen, sähköpostien ja lopulta kaupan purulla uhkaamisen jälkeen. Sänky ei ollut sitä mitä olin tilannut, surkeaa laatua. Upott... Lue lisää

Silversand kokemuksia

Olimme elokuun eka viikolla kaksi päivää Silversandissa. Jos maksan leiriytymisestä 96 e/ 2 vrk niin silloin edes vessassa on oltava paperia ja suihku... Lue lisää

Mielipiteesi Alvadi aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Alvadi on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Alvadi asiasta.

Alvadi kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Alvadi kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Alvadi kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Alvadi kokemuksia

5 kommenttia

 1. Peter Pipolahti sanoo:

  Varaosa sivujen tiedot ovat puutteellisia, joskus jopa vääriä. Vastuun asiasta kantaa tilaaja, koska heidän ehdoissaan kehotetaan tarkistamaan osien sopivuus ”muuta kautta”. Virheelliset tuotteet jäävät siis asiakkaan riskille. Palauttaa voi, mutta kulut joutuu maksamaan. Usein palautus-kustannukset lähellä tuotteen arvoa. Kun koittaa varmistaa tuotteen sopivuutta heidän kauttaan, ei saa asiantuntevaa palvelua. Tuote voi edelleen olla väärä, vaikka sopivaksi annetaan ymmärtääkin. Tuntuu siltä, ettei asiakaspalvelu tunne tuotteita (edes mistä autosta/tuotteesta on kyse), tai häntä ei edes kiinnosta. Luetettavuus ei vastaa kaupanteon edellytyksiä. Jos tuote sattuu olemaan oikea, toimitus ja kaupanteko sujuu hienosti. Itsellä kaupanteko onnistunut pari kertaa. Kerran tullut väärien tietojen takia väärä tuote (tappio 89€), kerran jo epäluuloisena ja pitkän selvitystyön ansiosta sain lopulta tarvittavat tiedot myytävän tuotteen oikeasta sopivuudesta/sopimattomuudesta ja säästyin 60€:n tappiolta.

  1
  0
 2. Jukka Nieminen sanoo:

  Tilasin etujarrulevyt olivat liian pienet lähetin takas. Leimalle ois pitänyt päästä paketti pyöri n. 3vk joten hain motonetista sopivat rahat tuli tilille kyllä sen rumpan jälkeen En suosittele ehkä myyjällä liian kiire vaikka rekkarin mukaan tuli autossa vaan 2 eri kokoa.

  0
  0
 3. Nimetön sanoo:

  Ostin heiltä varaosan joka ei ollut sopiva, esitin tuotteen paluttamista. He kuitenkin useasti ilmoittivat, etteivät löydä tilausnumeroani vaikka se oli ollut heidän sähköposteissaan ja pakkauksessakin, tämän vuoksi eivät antaneet palutusohjetta. Myös netin palautusohje ei toiminut ja kohta he poistivat senkin nettisivuilta. Varmaan parasta ollakin palauttamatta jos he perivät siitä kuluja, selvää on ettei heiltä enää voi ostaa mitään.

  1
  0
 4. Päällikkö kanalasta sanoo:

  Varastosaldo näyttää mitä sattuu, myyvät osia mitä ei edes enää valmisteta. Rahoja odottanut nyt 3 viikkoa takaisin, eivät vastaa sähköpostiviesteihin, jäi viimeiseksi tilaukseksi

  1
  0
 5. Jouni Liimatainen sanoo:

  Tilasin Nissan Navaraan jakopään sarjan joka oli heidän väärin toimittama yksirivisellä ketjulla ja minullahan oli kaksirivisellä ketjulla maksoi 298,59€ ja sain takaisin 60% 179,15€ kun palautin ketjun takaisin. Tietysti odotin sen ajan kun uusi jakopään sarja saapui minulle jonka jälkeen vielä kasasin auton ja varmistin, että auto lähtee käyntiin ja toimii. Remontissa meni 6 päivää kun samalla vaihdoin haljenneen sylinterikannen ja totta kai tuo jakoketjun vaihtamiseen pitää irrottaa öljypohja ja ottaa moottori irti vaihteistosta ja pudottaa etuperä pois eli iso homma! No palautin osat ja siinä meni 17 päivää ennenkö olivat perillä Alvadi:lla ja sieltä tuli tyly vastaus, että meni yli 14 päivää emme hyvitä kuin 60% uuden hinnasta! Tilaan tästä lähtien ihan muusta paikasta ja suosittelen kaikille sitä samaa! Ja osat on tosi kalliita ja jos saat väärän osan niiden virheen takia niin itse joudut maksamaan tuonkin lystin sitten osittain itse ja aikaa menee älyttömästi hukkaan!

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *