Alvadi kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Alvadi kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Alvadi kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Alvadi kokemuksesi

Alvadi kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Alvadi kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Alvadi kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Ilse jacobsen kumisaappaat kokemuksia

Tosi hyvät, lämpimät, ei luista lumessa, mukavat jalassa (ei hikoile, saappaissa lämmin vuori). Kestäneet 6 vuotta, ympäri vuoden käytössä. Ostin Kööp... Lue lisää

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Freya Sänky on kyllä laadukas, hyvät patjat. Patja on jämäkkä, pitää kivasti muotonsa eikä ole liian pehmeä. Ei aiheuta allergiaa herkällekään. Huippu... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Alvadi kokemuksellesi

Voit valita Alvadi kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Alvadi ansaitsee

Kuinka monta tähteä Alvadi mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Alvadi kokemuksesi autat muita

Jakamalla Alvadi kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Alvadi kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Natura Viva Oy kokemuksia

Natura Vivan varaussovellus peri kaksinkertaisen hinnan tehtyäni majoitusvarauksen. Otettuani itse yhteyttä, sain kyllä ylimääräisen maksun palautukse... Lue lisää

Kullo Golf Oy kokemuksia

Olen pelannut Suomessa ja maailmalla yhteensä noin 75 eri kenttää. Missään en ole vielä kohdannut niin paljon jyrkkiä nousuja ja laskuja tiiltä toisei... Lue lisää

Mielipiteesi Alvadi aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Alvadi on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Alvadi asiasta.

Alvadi kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Alvadi kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Alvadi kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Alvadi kokemuksia

4 kommenttia

 1. Peter Pipolahti sanoo:

  Varaosa sivujen tiedot ovat puutteellisia, joskus jopa vääriä. Vastuun asiasta kantaa tilaaja, koska heidän ehdoissaan kehotetaan tarkistamaan osien sopivuus ”muuta kautta”. Virheelliset tuotteet jäävät siis asiakkaan riskille. Palauttaa voi, mutta kulut joutuu maksamaan. Usein palautus-kustannukset lähellä tuotteen arvoa. Kun koittaa varmistaa tuotteen sopivuutta heidän kauttaan, ei saa asiantuntevaa palvelua. Tuote voi edelleen olla väärä, vaikka sopivaksi annetaan ymmärtääkin. Tuntuu siltä, ettei asiakaspalvelu tunne tuotteita (edes mistä autosta/tuotteesta on kyse), tai häntä ei edes kiinnosta. Luetettavuus ei vastaa kaupanteon edellytyksiä. Jos tuote sattuu olemaan oikea, toimitus ja kaupanteko sujuu hienosti. Itsellä kaupanteko onnistunut pari kertaa. Kerran tullut väärien tietojen takia väärä tuote (tappio 89€), kerran jo epäluuloisena ja pitkän selvitystyön ansiosta sain lopulta tarvittavat tiedot myytävän tuotteen oikeasta sopivuudesta/sopimattomuudesta ja säästyin 60€:n tappiolta.

  0
  0
 2. Jukka Nieminen sanoo:

  Tilasin etujarrulevyt olivat liian pienet lähetin takas. Leimalle ois pitänyt päästä paketti pyöri n. 3vk joten hain motonetista sopivat rahat tuli tilille kyllä sen rumpan jälkeen En suosittele ehkä myyjällä liian kiire vaikka rekkarin mukaan tuli autossa vaan 2 eri kokoa.

  0
  0
 3. Nimetön sanoo:

  Ostin heiltä varaosan joka ei ollut sopiva, esitin tuotteen paluttamista. He kuitenkin useasti ilmoittivat, etteivät löydä tilausnumeroani vaikka se oli ollut heidän sähköposteissaan ja pakkauksessakin, tämän vuoksi eivät antaneet palutusohjetta. Myös netin palautusohje ei toiminut ja kohta he poistivat senkin nettisivuilta. Varmaan parasta ollakin palauttamatta jos he perivät siitä kuluja, selvää on ettei heiltä enää voi ostaa mitään.

  0
  0
 4. Päällikkö kanalasta sanoo:

  Varastosaldo näyttää mitä sattuu, myyvät osia mitä ei edes enää valmisteta. Rahoja odottanut nyt 3 viikkoa takaisin, eivät vastaa sähköpostiviesteihin, jäi viimeiseksi tilaukseksi

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *