Arutech kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Arutech kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Arutech kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Arutech kokemuksesi

Arutech kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Arutech kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Arutech kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Puhelinfix kokemuksia

Uskomaton kauppa, myyvät rikkinäsiä tuotteita, eivät myönnä sitä eikä halua tarkastettavaksi eikä halua palauttaa tai korjata tilanteen. Pysy kaukana ... Lue lisää

Retkitukku kokemuksia

Tuotteen voi helposti palauttaa tarvittaessa, mutta jos on erehtynyt maksamaan jo tilatessaan niin rahojaan saa odottaa selityksellä "käsitellään saap... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Arutech kokemuksellesi

Voit valita Arutech kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Arutech ansaitsee

Kuinka monta tähteä Arutech mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Arutech kokemuksesi autat muita

Jakamalla Arutech kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Arutech kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Travelstart kokemuksia

Hyvittävät lentolipuista muka 90%, ei pidä paikkaansa. Sain noin 50% takaisin voucherilla (eli pakko taas käyttää samaa firmaa) ja senkin vasta kun Ko... Lue lisää

Esky kokemuksia

Ostin lentolippua ostaessani oikeuden tehdä muutoksia lippuun. Ostaessani lippuun Helsingistä Floridaan kuului vain käsimatkatavara. Halusin myöhemmin... Lue lisää

Mielipiteesi Arutech aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Arutech on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Arutech asiasta.

Arutech kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Arutech kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Arutech kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Arutech kokemuksia

3 kommenttia

 1. Vihtiläinen rakentaja sanoo:

  Tilaus nyt mogattu 2 kertaa ja alkuperäisen 6 viikon toimitusajan sijaan lopullinen tulee olemaan 12-15… Kommunikointi olematonta, asiakaspalvelu onnetonta ja asenne outo.

  0
  0
 2. Aap sanoo:

  Asiakaspalvelu täysin luokatonta ja laatu ei vastaan mitään suomessa totuttua. Suoritus täysi nolla.

  0
  0
 3. Uun0 sanoo:

  Laatu ihan hirveää eikä millään tapaa vastaa sitä mihin suomessa totuttu.
  Asiakaspalvelu iso vitsi, mistään hyvästä asiakaspalvelutaidoista ei tietoakaan.
  En suosittele missään nimessä!
  Antaisin nolla tähteä jos voisi.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *