Gorilla Liima kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Gorilla Liima kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Gorilla Liima kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Gorilla Liima kokemuksesi

Gorilla Liima kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Gorilla Liima kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Gorilla Liima kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Ecopower Finland kokemuksia

Yritys ei ansaitse yhtään tähteä. Eivät ota vastuuta väärin asennetuista paneleista, takuu loppuu kun rahat saatu. Yritys saa rahat ennakkoon ennen ku... Lue lisää

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Tähtiä antaisin nolla, jos voisin. Sänky tilattu 8/2021 Peltoniemeltä. Eipä ole vieläkään sänkyjä näkynyt/kuulunut. Selityksiä vain selitysten perään.... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Gorilla Liima kokemuksellesi

Voit valita Gorilla Liima kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Gorilla Liima ansaitsee

Kuinka monta tähteä Gorilla Liima mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Gorilla Liima kokemuksesi autat muita

Jakamalla Gorilla Liima kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Gorilla Liima kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Veke kokemuksia

Perivät perintäyhtiön kautta 50 euron perintämaksulla lisättynä jo pari kuukautta sitten palautetun tuotteen hintaa. Olen ollut heihin yhteydessä usei... Lue lisää

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Jos voisin antaisin arvosanaksi 0. Tilasin sängyn helmikuussa 22, arvioitu toimitusaika toukokuussa. Toimitusvaikeuksien ym muiden selitysten kera en ... Lue lisää

Mielipiteesi Gorilla Liima aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Gorilla Liima on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Gorilla Liima asiasta.

Gorilla Liima kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Gorilla Liima kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Gorilla Liima kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Gorilla Liima kokemuksia

7 kommenttia

 1. Puupää sanoo:

  Huuonompiakin liimoja on ostettu.

  0
  0
 2. esa takala sanoo:

  pikaliima pensselillä , kaksi kertaa ostanut , en oppinut ensimmäisellä kerralla?!.
  Molemmat kuivaneet purkkii ja pensselipuolen pihdeillä joutunut irroittamaan , vaihdoin merkkiä !!.🤑🤑🥵🥵

  0
  0
 3. Jorma Ahokas sanoo:

  Gorilla liima on heti pitävä liima. Mutta on myös oltava erittäin varovainen sen käytössä. Se liimaa hetkessä myös ihon. Ja mitä tahansa. Sen käyttöön on keskityttävä tarkasti.

  0
  0
 4. Risto Joku sanoo:

  Huono liima kerran käytin pikaliimaa ja nyt toista kertaa olisin tarvinnut niin pullossa on vaan tahnaa

  0
  0
 5. Matti Koskenniemi sanoo:

  Jopa käyttämätön avaamaton pullo ”kuivui” klöntiksi. Kolme pulloa (60 ml) olen hankkinut, yhden näistä tosin sain maahantuojalta korvaukseksi valitettuani, kaikki kuivivat käyttökelvottomaksi. Ensimmäisestä käytin vähä ja liimaus oli pitävä. Liimaaminen tulee kalliiksi, jos tuote ei säily seuravaan kertaan tai peräti käyttämättömänä ja avaamattomana menee käyttökelvottomaksi. Ei hyvä.

  0
  0
 6. olavi 57 sanoo:

  3ketaa kerkesin käyttää ennenkuin se kuivas purkkiin eikä tuu enään ulos 😡

  0
  0
 7. AA70 sanoo:

  Järkyttävän hyvä liima. Ja tarkoitan sitä perinteisintä ”normaalia” Gorilla Glue -perusliimaa. Pikaliimaversioita tai muita brändin virityksiä en ole kokeillut. Kokemusta on niin puu- kuin yleisliimoista, pikaliimoista, kontaktiliimoista, epokseista, keinometalleista ja liimamassoista ja täytyy kyllä ihmetellä, etten ollut aikaisemmin tähän tuotteeseen törmännyt. Ei se varmaan kaikkeen ole paras eikä isoissa hommissa ehkä halvinkaan, mutta esimerkiksi muovijuttujen liimaamiseen silloin, kun liimaussauman huomaamattomuudella ei ole niin väliä, tämä on erinomainen. Myös kengänpohjiin ja auton verhouksiin olen käyttänyt. Jopa yhdet hankalasti haljenneet polyuretaani kesäsandaalit liimasin keväällä ja on kestänyt ihan normaalia käyttöä koko kesän. Kannattaa kokeilla. Ps. korkki kiinni käytön jälkeen nopeasti.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *