Espoon asunnot kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Espoon asunnot kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Espoon asunnot kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Kerro Espoon asunnot kokemuksesi

Espoon asunnot kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Espoon asunnot kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Espoon asunnot kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Valitse oikea määrä tähtiä Espoon asunnot kokemuksellesi

Voit valita Espoon asunnot kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Espoon asunnot ansaitsee

Kuinka monta tähteä Espoon asunnot mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Espoon asunnot kokemuksesi autat muita

Jakamalla Espoon asunnot kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Espoon asunnot kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Mielipiteesi Espoon asunnot aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Espoon asunnot on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Espoon asunnot asiasta.

Espoon asunnot kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Espoon asunnot kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Espoon asunnot kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Espoon asunnot kokemuksia

3 kommenttia

 1. Jassu sanoo:

  Todella kylmä paikka asua, lattiat jääkylmät eikä lämmitystä ennen talvipakkasia ja silloinkin vain toinen puoli pattereista haaleat. Pölyä riitää vaikka päivittäin siivoaisit, sisäilmasta puhumattakaan.

  Terveystarkastajien suosituksia että suoria toimenpiteitä kelvollisten asuinolosuhteiden toteuttamiseksi ei tehdä, huollosta sanottu ”ettei isännöitsijä anna lupaa”.

  Viemäreistä tulvii hirveä haju ikivanhojen putkien vuoksi mutta mitään ei tehdä. Lattioden kaadot järkyttävät, myrskyävä merikin on tasaisempi.

  Ihmiset aina kipeänä. Talvisin saa aina todeta ettei kerrostaloalueiden pihoja pidetä kunnossa mitenkään, todella vaarallista liikkua edes roskapussia ulos viemään. Lähellä toisen firman asuntoja, pihat kunnossa ja tuttu asukas kertoo että hän asui Espoon Asuntojen homeloukussa eikä asialle tehty mitään. Muutti siis toisen firman asuntoon lähelle ja on tyytyväinen ollut kaiken sen jälkeen.

  Haetaan nyt mekin asuntoa muilta vuokrantarjoajilta.

 2. Paluumuuttaja sanoo:

  Yksin asuvana todellakin jokaisen ’sairaan’ mielijohteille vapaata riistaa.
  Voit ottaa yhteyttä isännöitsijään: ei mitään apua asiaan. Asiakaspalvelu ehdottaa muuttoa jne. Olen asunut puoli vuotta tässä 24/7 kaikenlaisen terrorisoimisen kohteena. Naapuri yläpuolellani on hyvin kekseliäs kaikkina vuorokauden aikoina. Kaksi viikkoa sitten päädyin sairaalaan. Väsymys ja stressi saivat sydämeni oireilemaan.
  Olen pyytänyt vaihtoasuntoa lääkärin todistus apuna. Vastaus: muillekin täytyy antaa mahdollisuus saada EA:n asunto. Tässä kompleksissa on muitakin kamppaillen saman ongelman kanssa. Jotkut ovat ratkaisseet asian ’omalla tavallaan’ ja saaneet naapurin ymmärtämään kerrostaloasumisen tavat. Haen uutta asuntoa koska tilanne on pahempi kuin osaan edes kertoa.

 3. Katri sanoo:

  Huippuviihtyisä, ihanat näköalat, hiljainen talo. Olisipa kokonaan savuton ja vaihto pienempään mahdollinen. Yli 20 vuoden kokemuksella.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.