Fragus Takuu kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Fragus Takuu kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Fragus Takuu kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Kerro Fragus Takuu kokemuksesi

Fragus Takuu kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Fragus Takuu kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Fragus Takuu kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Valitse oikea määrä tähtiä Fragus Takuu kokemuksellesi

Voit valita Fragus Takuu kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Fragus Takuu ansaitsee

Kuinka monta tähteä Fragus Takuu mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Fragus Takuu kokemuksesi autat muita

Jakamalla Fragus Takuu kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Fragus Takuu kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Mielipiteesi Fragus Takuu aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Fragus Takuu on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Fragus Takuu asiasta.

Fragus Takuu kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Fragus Takuu kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Fragus Takuu kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Fragus Takuu kokemuksia

5 kommenttia

 1. J sanoo:

  Fragus ei korvaa käytännössä yhtään mitään ja veloittaa ”takuustaan”, vaikka auto vaihtaisi omistajaakin välillä. Älkää hyvät ihmiset olko hölmöjä ja maksako.

 2. Peter sanoo:

  Uudehkossa autossani oli pitkä lista virheitä, jotka eivät liityneet normaaliin kulutukseen. Mitään ei korvattu, rajattu sopimuksen ulkopuolelle. Autokorjaamossa sama kokemus muutaman muun asiakkaan kokemuksen perusteella. Lienee enemmän illuusio jonkinlaisesta takuusta.

 3. Lauri sanoo:

  Vakuutus ei korvannut konerikkoa alle 70tkm ajettuun autoon, vaikka vakuutus oli juuri tuota varten hankittu aiempien autojen huonon kokemuksen pohjalta

 4. Pasi Larkkonen sanoo:

  Kolme kertaa olen autossa ilmenneen vian vuoksi merkkihuollon välityksellä asioinut Fraguksen kanssa. Kertaakaan Fragus ei ole maksanut euroakaan. Ihan anekdoottina kerron, että itse soittaessani kiinni jumittuneen bensaluukun vuoksi, niin puhelimessa Fraguksen ”asiantuntija” ei ymmärtänyt, mikä on polttoainetankin luukku ja miten sitä käytetään ja miten se liittyy auton toimivuuteen. Jos vielä voisin, niin palauttaisi auton ”takuineen” takaisin autoliikkeeseen.

 5. Jani sanoo:

  Kannattaa tosiaan käydä lukemassa ne ehdot mitä korvaa ja mitä ei niin voit todeta että aika turha vakuutus. Olisimpa itsekkin lukenut niin voisin nyt samoilla rahoilla korjata autoa. En millään pysty suosittelemaan.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.