Fragus Takuu kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Fragus Takuu kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Fragus Takuu kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Fragus Takuu kokemuksesi

Fragus Takuu kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Fragus Takuu kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Fragus Takuu kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Smeg kahvinkeitin kokemuksia

Huonoin kahvinkeitin, mikä meillä on ollut! Tippalukko ei pidä, kone ei käynnisty yhdellä painalluksella, säiliöön hankala kaataa vettä liian pienen a... Lue lisää

Rieker kengät kokemuksia

Kauniit pitkävartiset talvikengät. Hyvät jalassa, mutta pohjat irtosivat muutaman käyttökerran jälkeen. Ostettu Haloselta, eivät ota mitään vastuuta m... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Fragus Takuu kokemuksellesi

Voit valita Fragus Takuu kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Fragus Takuu ansaitsee

Kuinka monta tähteä Fragus Takuu mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Fragus Takuu kokemuksesi autat muita

Jakamalla Fragus Takuu kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Fragus Takuu kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Nutrilett kokemuksia

olen pudottanut 20 kg painoa 10 kk aikana Nutriletilla. Olen keski- ikäinen kolmen alaikäisen lapsen äiti eikä minulla olisi ollut aikaa laskea kalore... Lue lisää

Rieker kengät kokemuksia

Onko joku erehtynyt ostamaan Riekerit verkkokaupasta riekersuomi.com. Näytti ihan normaalilta verkkokaupalta. Ostin kesäkuun alussa sieltä Riekerir hi... Lue lisää

Mielipiteesi Fragus Takuu aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Fragus Takuu on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Fragus Takuu asiasta.

Fragus Takuu kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Fragus Takuu kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Fragus Takuu kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Fragus Takuu kokemuksia

8 kommenttia

 1. J sanoo:

  Fragus ei korvaa käytännössä yhtään mitään ja veloittaa ”takuustaan”, vaikka auto vaihtaisi omistajaakin välillä. Älkää hyvät ihmiset olko hölmöjä ja maksako.

  0
  0
 2. Peter sanoo:

  Uudehkossa autossani oli pitkä lista virheitä, jotka eivät liityneet normaaliin kulutukseen. Mitään ei korvattu, rajattu sopimuksen ulkopuolelle. Autokorjaamossa sama kokemus muutaman muun asiakkaan kokemuksen perusteella. Lienee enemmän illuusio jonkinlaisesta takuusta.

  0
  0
 3. Lauri sanoo:

  Vakuutus ei korvannut konerikkoa alle 70tkm ajettuun autoon, vaikka vakuutus oli juuri tuota varten hankittu aiempien autojen huonon kokemuksen pohjalta

  0
  0
 4. Pasi Larkkonen sanoo:

  Kolme kertaa olen autossa ilmenneen vian vuoksi merkkihuollon välityksellä asioinut Fraguksen kanssa. Kertaakaan Fragus ei ole maksanut euroakaan. Ihan anekdoottina kerron, että itse soittaessani kiinni jumittuneen bensaluukun vuoksi, niin puhelimessa Fraguksen ”asiantuntija” ei ymmärtänyt, mikä on polttoainetankin luukku ja miten sitä käytetään ja miten se liittyy auton toimivuuteen. Jos vielä voisin, niin palauttaisi auton ”takuineen” takaisin autoliikkeeseen.

  1
  0
 5. Jani sanoo:

  Kannattaa tosiaan käydä lukemassa ne ehdot mitä korvaa ja mitä ei niin voit todeta että aika turha vakuutus. Olisimpa itsekkin lukenut niin voisin nyt samoilla rahoilla korjata autoa. En millään pysty suosittelemaan.

  0
  0
 6. Jusa sanoo:

  Autostani rikkoutui etuvetoakselin laakeripesä. Fraguksen ehdoissa mainitaan jokaisen korvattavan vahingon kohdalla että tiivisteet eivät kuulu korvauksen piiriin ja ne mitä ei erikseen mainita korvattaviksi eivät kuulu korvauksen piiriin. Sitten varsinainen kohta, jolla torpataan käytännössä kaikki korvaukset. Mikäli ehdoissa luetellut osat rikkoutuvat Fragus ei korvaa mitään jos niiden katsotaan kuuluvan listalla lueteltuihin ei korvattaviin osiin, jotka ovat mahdollisesti aiheuttaneet vaurion. Sama pätee ei lueteltuihin osiin. Eli jos vetonivel rikkoutuu, niin ei korvata jos jossain sen lähellä olevassa tiivisteessä havaitaan vikaa kun tiivisteet eivät kuulu korvattaviin. Jos jotain osaa ei ole mainittu ja rikkoutunut listalla korvattavaksi mainittu osa katsotaan jotenkin liittyvän siihen, ei korvata. Esim. Vetoakselin laakeripesä on omassa autossani rikkoutunut, mutta on kiinnitetty öljypohjaan. Korvausta ei suoriteta, kun öljypohjaa ei ole mainittu sopimuksessa. Öljypohjassa ei ole vikaa, mutta voimansiirtoon kuuluvassa laakeripesässä on vika. Fragus maksaa kuitenkin (2 v) paljon, mutta apua siitä ei näytä olevan.

  1
  0
 7. Lahti Ali sanoo:

  Tämän yrityksen ”täystakuu” ei todellakaan korvaa centtiäkään. ÄLKÄÄ MISSÄÄN NIMESSÄ LAITTAKO YHTÄÄN RAHAA TÄHÄN VAKUUTUKSEEN…

  0
  0
 8. Pawlos sanoo:

  Audi A4 Allroad Quattro -2014 autossani on autoliikkeen myöntämä 1 v. täystakuu. Olin ajanut autolla n. 7000 km, kun AdBlue merkkivalo syttyi ja laskuri kertoi, että 1000 km. jälkeen moottori ei enää käynnisty. Olin yhteydessä ensin autoliikkeeseen ja sen jälkeen Fragukseen. Halusivat itse etsiä Joensuusta heille parhaiten sopivan korjaamon.(halvimman?) Autoa ei siis saanut viedä merkkiliikkeeseen. Toimitin auton heidän valitsemaan korjaamoon ja kysyin aikataulua. Vastaus oli, että Fragus etsii autooni sopivat (käytetyt?) osat. Noin viikon odottelun jälkeen osat tulivat Ruotsista ja auton korjaus alkoi. Eivät saaneet kuitenkaan resetoitua AdBlue järjestelmää, vaan nyt autolle piti tilata aika merkkiliikkeestä. Taas vierähti n. kaksi viikkoa. Tämän johdosta jouduin siirtämään suunniteltua Euroopan matkaamme jo toistamiseen mm. lauttalippujen osalta. Auto saatiin resetoitua ja pääsimme matkaan. Autoon syttyi Serbiassa n. 2500 km. ajon jälkeen sama merkkivalo ja ajettavia kilometrejä oli laskurin mukaan 350 jäljellä. Tässä vaiheessa olin yhteydessä hyvämaineeseen autoliikkeeseen, josta autoni olin ostanut. EN HALUNNUT ENÄÄ KUULLA SANAA FRAGUS! Heiltä tulikin ryhdikäs lupaus viedä auto lähimpään Audi-liikkeeseen, joka löytyi Nisin kaupungista. Auto jäi sinne korjattavaksi ja saimme jatkaa matkaamme sijaisautolla, joten joulun- ja uudenvuoden matkamme pääsi jatkumaan, onneksi. Autoon vaihdettiin tällä kertaa uusi AdBlue suutin ja tehtiin tarvittavat säädöt ja resetoinnit. En suosittele tämän kokemuksen jälkeen koskaan, kenellekään yllämainittua ”Auton takuu” yritystä.

  1
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *