Huoleton Auto Oy kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Huoleton Auto Oy kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Huoleton Auto Oy kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Huoleton Auto Oy kokemuksesi

Huoleton Auto Oy kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Huoleton Auto Oy kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Huoleton Auto Oy kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Lämpöpartio kokemuksia

Tyhjiä lupauksia täynnä oleva yritys. Hommat kun menee putkeen niin niitä hehkutetaan mutta kun hommat ei mee putkeen niin juostaa karkuu eikä oteta v... Lue lisää

Puhkeamaton kottikärryn rengas kokemuksia

Raskas työntää Puhki parin vuoden jälkeen. Siis keltanen puhkeamaton! Alapuoli oli painunut lysyyn, kottikärryt nokallaan, eikä mitään painolastia pää... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Huoleton Auto Oy kokemuksellesi

Voit valita Huoleton Auto Oy kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Huoleton Auto Oy ansaitsee

Kuinka monta tähteä Huoleton Auto Oy mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Huoleton Auto Oy kokemuksesi autat muita

Jakamalla Huoleton Auto Oy kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Huoleton Auto Oy kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Joulukuussa 2021 tilattu moottorisänky, toimitus luvattu maaliskuussa 2022. Eikä vieläkään (huhtikuu 2022) ole tietoa, milloin sänky oikein tulee. Säh... Lue lisää

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Tilasin sängyn syyskuussa 2021. Toimitusajan piti olla 2 kuukautta. Liikkeestä ei oltu minuun mitenkään yhteydessä missään vaiheessa. Koska sängylläni... Lue lisää

Mielipiteesi Huoleton Auto Oy aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Huoleton Auto Oy on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Huoleton Auto Oy asiasta.

Huoleton Auto Oy kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Huoleton Auto Oy kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Huoleton Auto Oy kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Huoleton Auto Oy kokemuksia

5 kommenttia

 1. Nimetön sanoo:

  Myyjä ei tiennyt mitä myy, joten myi vääränlaisen auton. Ei itse ottanut selvää, mitä myi, vaan toimi pelkästään papukaijana välittämänsä auton myyjälle ja syyttää ostajaa omistakin virheistään. Täysin myyjän puolella riitatilanteessa, turha odottaa ostajan puolella oloa. Ei pysty myötämään tekemiään virheitä, vaan epäasiallisilla viesteillä yritetään ”edistää” asioita. En suosittele kenellekään. Toimi vain viestin välittäjänä ostajan ja myyjän välillä, ja yritti välttää vastuunsa autokauppiaana, vaikka sitä on. Ei edes tietoinen, mitä omissa sopimuksissa lukee.

  1
  0
 2. Ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua, suosittelen ehdottomasti.

  0
  0
 3. bmw sanoo:

  Kamala palvelu. Sanovat olevansa uudenlaisia mutta eivat ole kuin haitaksi kaupassa. Pitajia ei tavoita ja sitten kun vastaavat ei tule kuin viesti että soittavt takaisin eikä mitaan kuulu kuitenkaan. eivat ole vastuussa millaan tavalla autokaupassa. Autoni kaupparahasumma oli huonompi kuin autoveksilta saama arvio alussa. nolla pistetta tulee jos ei voisi yhta valita. en suosittele ketaan.

  0
  0
 4. Ford sanoo:

  Prosessi sujui kuten luvattu, eikä minun täytynyt osallistua kauppoihin. Rahat olivat tilillä seuraavana päivänä kaupoista.

  0
  0
 5. Harry sanoo:

  I sold two cars through them. The sellers were a bit unprofessional and the paperwork was poorly handled. The service is adequate for its price level, but… If you didnt know them before. I have tried to reach them because of problem that i have but have not get any answers. So i have been left without help and had to seek consumen authority for my situation.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *