Innoair kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Innoair kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Innoair kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Innoair kokemuksesi

Innoair kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Innoair kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Innoair kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Mtd lumilinko kokemuksia

Mtd 76 linko. Sähköstartti narun lisäksi. Lumen heitto tarvittaessa aivan lingon viereen +. Hidas pakki -, iso bensatankki +, torvi tukkeutuu helposti... Lue lisää

Reseptori kokemuksia

Hieman erikoista toimintaa, ei herättänyt luottamusta. Mietin onko toisessa päässä lääkäri vai jokin muu. Luvattiin sairausloma mutta sitä ei koskaan ... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Innoair kokemuksellesi

Voit valita Innoair kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Innoair ansaitsee

Kuinka monta tähteä Innoair mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Innoair kokemuksesi autat muita

Jakamalla Innoair kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Innoair kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Rieker kengät kokemuksia

Riekereihin ihastuneena ostanut useat kengät. Vanhimmat kävelykengistä 6 vuotta vanhat ja edelleen hyvät ja ehjät. Ostin maaliskuussa 2 Riekerit. Nyt ... Lue lisää

Huoleton Auto Oy kokemuksia

Myyjä ei tiennyt mitä myy, joten myi vääränlaisen auton. Ei itse ottanut selvää, mitä myi, vaan toimi pelkästään papukaijana välittämänsä auton myyjäl... Lue lisää

Mielipiteesi Innoair aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Innoair on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Innoair asiasta.

Innoair kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Innoair kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Innoair kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Innoair kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

5 kommenttia

 1. Pettynyt asiakas sanoo:

  Laitteiden speksit ei vastaa todellisuutta, älkää missään nimessä ostako mitään Innoair firmasta.

  0
  0
 2. Kirkkonummi sanoo:

  Ei vastata viesteihin ja myydään eioota, laskut löytävät kyllä tästä huolimatta perille.

  0
  0
 3. Rahat pois sanoo:

  Laite valuttaa vettä alusta asti, mutta sanovat vaan että pyynti on liian matala, vaikka se on 25 astetta.

  0
  0
 4. Anna sanoo:

  Myynti ja asennus pelasi, mutta kun laitteeseen tuli vika niin sille ei yhtäkkiä voitukaan tehdä mitään (takuukin oli voimassa mutta juuri tähän vikaan se ei mukamas auttanut). Laskua tuli vianetsinnästä yli 600 euroa ja vika ei edes selvinnyt (meille). Erittäin huonosti tiedottivat myös, ja vianetsintä kesti koko kesän. En voi suositella yhtään, uuden pumpun ostimme muualta.

  0
  0
 5. Nimetön sanoo:

  Innoairia ei voi suositella. Laitteen kauppa ja asennus sujui mutta kun vikaa tuli takuuaikana alkoivat ongelmat. Vianetsinnästä laskutettiin ja takuun alaisesta korjauksesta lähettivät 1300 euron laskun. Asian käsittely ylimielistä ja vastaaminen kesti kauan. Älä osta täältä mitään.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *