Isarvo kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Isarvo kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Isarvo kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Isarvo kokemuksesi

Isarvo kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Isarvo kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Isarvo kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Studio elite kokemuksia

Näinkin vanhana päätin lähteä tekemään vielä mallikansiota. (51v) Tykkään olla kameran edessä ja kuvaaja oli mukava nuori mies. Itse kuvat ovat vaan h... Lue lisää

Beautyhair Sirpa Mansner Oy kokemuksia

Malmilla 9.10 epäonnistunut pojan hiusten leikkaus, kesti 45 min, epätasainen jälki silti. Lisäksi vaadittiin maski 10 vuotiaalle, mutta hetken päästä... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Isarvo kokemuksellesi

Voit valita Isarvo kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Isarvo ansaitsee

Kuinka monta tähteä Isarvo mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Isarvo kokemuksesi autat muita

Jakamalla Isarvo kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Isarvo kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Rieker kengät kokemuksia

Onko joku erehtynyt ostamaan Riekerit verkkokaupasta riekersuomi.com. Näytti ihan normaalilta verkkokaupalta. Ostin kesäkuun alussa sieltä Riekerir hi... Lue lisää

Kuntokauppa.fi kokemuksia

Tilattu kuntopyörä ei tullut luvatussa ajassa. Alennukset ovat jatkuvia ts. alennushinta on normaalihinta. Kuntokaupan suosituksiin tulee suhtautua va... Lue lisää

Mielipiteesi Isarvo aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Isarvo on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Isarvo asiasta.

Isarvo kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Isarvo kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Isarvo kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Isarvo kokemuksia

5 kommenttia

 1. Annikki sanoo:

  Isännöinti Isarvo eloittaa 124€ siitä että taloyhtiön osakas maksaa lainaosuutensa kerralla pois.

  0
  0
 2. pp sanoo:

  Ei vastata kysymyksiin kunnolla, eikä paneuduta asiaan. Ilmeisesti liikaa töitä. Hankkeet etenevät liian hitaasti, jopa niinkin hitaasti, että alkaa olla liian myöhäistä. Eivät taida kauheasti välittää.

  0
  0
 3. Marjo Mäki-Kihniä sanoo:

  Erittäin hidasta toimintaa. Viime vuoden tasauslasku /vesilasku vielä hoitamatta samoin tammikuu sekä helmikuu. Olen muuttanut yhtiöstä pois ja helpottunut olo. Yhteydenpito on ollut vaikeaa. Ikävä sanoa, mutta minulla ei ole Espoon Isarvosta mitään hyvää sanottavaa.

  0
  0
 4. Ent. asiakas sanoo:

  Yhtiön asiat eivät olleet hyvissä käsissä, kaikesta laskutettiin extraa, ja silti yhtiön tiedot olivat aina hukassa. Isarvoon asioiden hoitajina ei voi luottaa, vaikka ovatkin kallis yritys.

  0
  0
 5. Ritva sanoo:

  Kun pitäisi jotain tehdä, ei Isarvosta kuulu mitään moneen kuukauteen ja yhteydenottoihin ei vastata. Passiivisinta isännöintiä parhaimmillaan.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *