Kärkkäinen verkkokauppa kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Kärkkäinen verkkokauppa kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Kärkkäinen verkkokauppa kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Kärkkäinen verkkokauppa kokemuksesi

Kärkkäinen verkkokauppa kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Kärkkäinen verkkokauppa kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Kärkkäinen verkkokauppa kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Rannikko Group oy kokemuksia

Todella huonoa palvelua. Ei vastata puhelimeen eikä viesteihin kun on saanut rahat. Käteiskauppa!!! Myy ruosteisia ovia jotka hitsattu ja pakkeloitu r... Lue lisää

Metohexal kokemuksia

Sain ensin oireita sormiin ja varpaisiin, menivät jääkylmiksi ja jäykäksi. Olin käyttänyt n.3 kk, oireet lisäänyivät käytön myötä. Kävely ja näppäryys... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Kärkkäinen verkkokauppa kokemuksellesi

Voit valita Kärkkäinen verkkokauppa kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Kärkkäinen verkkokauppa ansaitsee

Kuinka monta tähteä Kärkkäinen verkkokauppa mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Kärkkäinen verkkokauppa kokemuksesi autat muita

Jakamalla Kärkkäinen verkkokauppa kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Kärkkäinen verkkokauppa kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Akti imperial resort kokemuksia

ruoka aina samaa liian paljon ihmisiä pitäisi rajoittaa kun taudit ovat olemassa...sekä hygienia tuorekurkut listerissä monta päivää samat pöydällä...... Lue lisää

Minilex kokemuksia

Minilexin verkkosivustolla mainitaan "Lakipuhelimesta saat luotettavaa lakineuvontaa nopeasti ja helposti. Voit soittaa meille kaikissa lakiasioissa".... Lue lisää

Mielipiteesi Kärkkäinen verkkokauppa aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Kärkkäinen verkkokauppa on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Kärkkäinen verkkokauppa asiasta.

Kärkkäinen verkkokauppa kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Kärkkäinen verkkokauppa kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Kärkkäinen verkkokauppa kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Kärkkäinen verkkokauppa kokemuksia

4 kommenttia

 1. Suvi63 sanoo:

  Olen ollut Kärkkäisen verkkokaupan asiakas vuosia. Nyt ihmettelen kuitenkin palvelun laatua. Tilasin viimeksi 4 tuotetta ja sain toimitusilmoituksen neljästä tuotteesta. Sain kuitenkin vain 2. Otin yhteyttä asiakaspalveluun ja kerroin ongelmastani. He sanoivat, että koska puuttuvat tuotteet ovat niin halpoja voimme lähettää ne uudestaan. Entäs jos ne olisivat olleet kalliita? Maksaisit siis turhaa tuotteista, joita et ole saanutkaan. Täytyy varmaan lopettaa asiointi Kärkkäisellä. Missään muussa verkkokaupassa en ole saanut tällaista palvelua.

  0
  0
 2. Jusu sanoo:

  Kärkkäisen verkkokaupassa ei takuu toimi Ostin halkomakoneen jossa tuote virhe mutta takuu ei korvannut pyynnoisäni huolimatta en suosittele liikettä

  0
  0
 3. Ejja sanoo:

  Tietävät että Bidbee toimittajana hidas eikä sitä mainita tuotetta tilatessa

  0
  0
 4. Elina sanoo:

  Erittäin huono verkkokauppa.
  Valikoima kyllä laaja, asiakaspalvelu ok.
  MUTTA: Tuotteet pakattu joka kerran todella huonosti, osa tuotteista aina avattuja jopa elintarvikkeissa.
  Tuotteita lähetellään monessa eri paketissa.
  Esim. yksi karkkipussi tuli kierräteltynä Viron (!) kautta erillisessä paketissa, samoin yhdestä tilauksestani YKSI pienen pieni kissanruokapakkaus erillään muusta tilauksesta.
  Verkkokauppaa ei voi suositella kenellekään.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *