M2 kodit kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea M2 kodit kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa M2 kodit kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro M2 kodit kokemuksesi

M2 kodit kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen M2 kodit kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä M2 kodit kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

DB Schenker kokemuksia

Huonoin mahdollinen postifirma. Seuranta on huono eivätkä työntekijät jaksa sitä päivittää. Aina joutuu odottelemaan monta päivää kunnes vihdoinkin tu... Lue lisää

Consti kokemuksia

Jyväskylä. Linjasaneeraus 2021 alkoi juhannukselta ja kestää edelleen. Koko remontti ollut fiasko vesivahingoista sähköiskuihin. Käyttävät koulusta va... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä M2 kodit kokemuksellesi

Voit valita M2 kodit kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä M2 kodit ansaitsee

Kuinka monta tähteä M2 kodit mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla M2 kodit kokemuksesi autat muita

Jakamalla M2 kodit kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita M2 kodit kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Grundfos scala2 kokemuksia

5.7.2017 ostettu SCALA2 3-45 vesiautomaatti hajosi 27.5.2022, eikä korjaamon mukaan laitetta kannata korjata. Vian määrittäminen ei korjaamolla onnist... Lue lisää

Worddive kokemuksia

Worddiven englannin abikurssi ei sopinut minulle. Kurssissa oli liikaa yksitoikkoisia sanastotehtäviä, joista en oppinut mitään uutta. Uudet sanat jäi... Lue lisää

Mielipiteesi M2 kodit aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. M2 kodit on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä M2 kodit asiasta.

M2 kodit kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää M2 kodit kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita M2 kodit kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

M2 kodit kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

3 kommenttia

 1. Taru Ahonen sanoo:

  Yhteiset tilat siivottomat ja pihakalusteet näyttävät kaatopaikalta löydetyiltä. Pihan huolto ala-arvoista, talvella huonokuntoiset asukkaat eivät pihan liukkauden vuoksi kykene edes roskia viemään. Vuokra on markkinahintainen.

  3
  0
 2. En kerro sanoo:

  Ei saada asuntohakemuksiin vastattua. Vuokraajia otetaan henkilömäärän mukaan, esim 2hlö tarjotaan yksiötä, vaikka hakusessa ois kolmio tai kaksio.. En suosittele.

  0
  0
 3. toivoton sanoo:

  M2 kodit ei ansaitse edes tuota yhtä tähteä, pikemminkin -70000. Asuttu kuukausi m2 vuokratussa asunnossa ja naapurit huutaa kuin riivatut apinat täyttä kurkkua välillä monta tuntia putkeen mutta isännöinti ei tehe mittään. He käskivät tehdä ”virallisia valituksia”, mutta näitä olemme täyttäneet jo 9 kpl mutta ainoa vastaus heiltä oli että nämä ovat ”normaaleja elämisen ääniä”. En tiedä mistä tämä ”isännöitsijä” on kotosin, mutta tämä ei ole mistään kohdasta normaalia. Aivan hirveä kuukausi tässä takana. Ei olisi ikinä pitänyt koska pitkällä tikullakaan tähän firmaan.

  Varoituksen sana: ÄLÄ MISSÄÄN NIMESSÄ VUOKRAA KOTIA M2 KODEILTA !!!!

  1
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *