Notte sänky kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Notte sänky kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Notte sänky kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Notte sänky kokemuksesi

Notte sänky kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Notte sänky kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Notte sänky kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Shein kokemuksia

Shein tilaukseni tuli paikalliselle nouto pisteelle mutta shein ei ollut laittanut pakettiin tietojani jotka ovat oikein laitettu sheinille kuitenkin ... Lue lisää

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Törkeää käytöstä asiakasta kohtaan reklamaatiotilanteessa. Blokataan asiakas, luuria korvaan... Älkää vaan ostako tuolta mitään! Sain lopulta sänkyni ... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Notte sänky kokemuksellesi

Voit valita Notte sänky kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Notte sänky ansaitsee

Kuinka monta tähteä Notte sänky mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Notte sänky kokemuksesi autat muita

Jakamalla Notte sänky kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Notte sänky kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Care.com kokemuksia

Yritin kerätä lisätienestejä Care.comin kautta ravintolatöiden ollessa tiukilla korona-aikaan. Huomasin nopeasti, ettei juuri kukaan vastaa lähettämii... Lue lisää

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Tilasin sängyn tammikuussa 2022. Kun kyselin toimitusajasta kerrottiin, että se tulee viivästymään tehtaan ruuhkan ja komponenttipulan takia. Ja että ... Lue lisää

Mielipiteesi Notte sänky aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Notte sänky on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Notte sänky asiasta.

Notte sänky kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Notte sänky kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Notte sänky kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Notte sänky kokemuksia

5 kommenttia

 1. Jaana sanoo:

  Oletettiin sängyn olevan tukeva. Futon patjojen alla kuitenkin narisee. Lisäksi pohjasäleistä irtoaa runsaasti tikkuja ja menee patjan kankaista läpi. Muuten ihan kiva sänky.

  1
  0
 2. Laura sanoo:

  Kaunis sänky, mutta natisee pienestäkin liikkeestä.

  0
  0
 3. Anne sanoo:

  Levitettävässä Notte sängyssä huonosti kiinnitetty reuna, missä uloimmat jalat ovat kiinni. Jouduttiin itse ruuveilla lisäkiinnittämään sängyn petettyä vieraiden alla. Meillä on myös 80cm ja 90cm sängyt Nottea, hirveä natina pienestäkin liikahduksesta. Pettynyt kotimaisiin tuotteisiin. Ulkonäkö kaunis, siksi annoin kolme tähteä.

  0
  0
 4. Maritta sanoo:

  Kaunein sänky mitä meillä on ollut koskaan. Mökillämme on sarjaan kuuluva sohva ja kaupungissa sama vielä vierassänky sohvana vuodevaatelaatikolla. Tyylikäs!

  0
  0
 5. Maiju sanoo:

  Minulla on 80cm leveä Notte-sänky. Ihan kivannäköinen sänky se on, mutta narisee ja natisee, kun kääntää kylkeä. Olen kiristellyt metallikiinnikkeitä useaan otteeseen, mutta narina palaa aina hetken päästä. Lähes vuoden nukuin sängyllä ja heräilin narinaan aina öisin. Hiljattain nostin patjan lattialle ja olen saanut taas nukuttua. Jälleenmyyjä ilmoitti, että tehdas lähettää minulle uudet helat, mutta vähän pelkään, ettei niistä mitään pysyvää apua ole. Nähdäksen kyse on suunnitteluvirheestä: sängyn vinot jalat löystyttävät metallikiinnikkeet helposti. En suosittele ostamaan tätä sänkyä.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *