KoskiHoiva Oy kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea KoskiHoiva Oy kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa KoskiHoiva Oy kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro KoskiHoiva Oy kokemuksesi

KoskiHoiva Oy kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen KoskiHoiva Oy kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä KoskiHoiva Oy kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Puutuli oy kokemuksia

Ei tuolta pysty tilaamaan edes mitään, ei vastaa sähköposteihin ja jos vastaa niin yhdellä sanalla. Webbisivut päivittyy 2x vuodessa. Mitenkähä tuo pu... Lue lisää

Husqvarna 550 Xp Mark 2 kokemuksia

Saha huutaa välillä täysillä kierroksilla ja kokoajan jälkikäyntiä. Talvella lumikelillä saha ei toimi ollenkaan hirttää kaasun täysille kierroksille.... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä KoskiHoiva Oy kokemuksellesi

Voit valita KoskiHoiva Oy kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä KoskiHoiva Oy ansaitsee

Kuinka monta tähteä KoskiHoiva Oy mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla KoskiHoiva Oy kokemuksesi autat muita

Jakamalla KoskiHoiva Oy kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita KoskiHoiva Oy kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Virtanen Botique Helsinki kokemuksia

Yritys on valinnut nimen ovelasti: Virtanen Botique Helsinki, mutta sillä ei ole mitään tekemistä edes Suomen kanssa. Sivustojen omistaja on Torontoss... Lue lisää

Virtasen uusi terassiöljy kokemuksia

Erittäin huono! Meillä on talossa 200neliöä pihaterassia ja saatiin suositus v laita Oy Lapualta ja myös TV stä nähtiin jossain huvila hussi ohjelmas ... Lue lisää

Mielipiteesi KoskiHoiva Oy aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. KoskiHoiva Oy on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä KoskiHoiva Oy asiasta.

KoskiHoiva Oy kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää KoskiHoiva Oy kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita KoskiHoiva Oy kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

KoskiHoiva Oy kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

11 kommenttia

 1. Väsynyt. sanoo:

  Olin oppisopimuksella töissä ja opiskelemassa. Siirtymiin varatut ajat olivat aivan liian lyhyitä ja kun niistä huomautti työnsuunnitteluun mitään ei tapahtunu. Ruokatunteja ei kerenny pitään ollenkaan. Hoitajien välisiä kokouksia ei ollut. Palkka erittäin huono ja ei ollut mahdollista saada palkan korotusta.

  10
  0
 2. Omaisen puolesta sanoo:

  Tampereen kaupungin kautta palvelu setelillä palvelut olleet pitkään. En todellakaan voisi suositella kenellekään. Eivät ilmoittele muutoksista kun on tullut este sovitulle työvuorolle. Jos tuttusi tai omaisesi on tämän yrityksen palveluiden ostaja kannattaa pysyä tarkkana ja huolehtia että kaikki on hyvin.
  Heillä ei ole tärkeintä palvelu ja sen sujuvuus.

  9
  0
 3. Never again. sanoo:

  Itseään kunnioittava työntekijä kiertää tämän paikan kaukaa.

  11
  0
 4. Väsynyt ja järkyttänyt sanoo:

  Ei hyvää sanottavaa palvelun laadusta, asiakkaiden ja työntekijöiden kohtelusta eikä yrityksen toiminnasta. Kiertäisin tämän yrityksen kaukaa sekä työntekijänä että asiakkaana.

  12
  0
 5. Nimetön sanoo:

  En voi suositella kenellekään!! Työvuorot ovat tuhottoman pitkiä, ei aikaa pitää taukoja eikä syödä. Töihin pyydetään vapailta ja lomilta. Jos et suostu ylitöihin toimari soittaa. Lopulta suostut vaikka jaksaminen on jo ihan loppu. Mitään etuja ei ole eikä työterveyttä. Pari liikuntaseteliä voi saada jos selviää koeajasta. Leffalipun saattaa saada jos tekee tupla vuoron.

  11
  0
 6. Yksi pettynyt sanoo:

  Asiat hoidetaan luokattoman huonosti. Perehdytys onnetonta ja suhtautuminen työntekijöihin ja asiakkaisiin välinpitämätöntä. Kohtelu muuttuu vielä huonommaksi, kun irtisanoudut. Tuntuu, että melkein kiusallaan hankaloitetaan työtodistusten, muiden paperien ja lopputilien saamista. Kurjaa kohtelua!

  13
  0
 7. kierrä tämä yritys kaukaa!!! sanoo:

  Ihmettelen suuresti miten kyseinen yritys voi olla olemassa.
  Noin huonoa työntekijöiden kohtelua en olisi uskonut ikinä näkeväni 2022 vuonna! Työntekijöitä ei arvosteta ollenkaan. Asiakkaista puhumattakaan!

  Ainut millä on merkitystä on raha ja se että miten sitä saadaan yrityksen tilille mahdollisimman paljon.

  Ilman perehdytystä ja minimipalkalla pitäisi myydä sielunsa. Jokainen itseään kunnioittava toivottavasti kiertää tämän yrityksen kaukaa, niin työntekijänä kuin asiakkaana.

  14
  0
 8. Väsynyt sanoo:

  Töihin houkutellaan kaikin keinoin, työhyvinvointi kärsii liian pitkistä päivistä, lomalla soitellaan töihin, julkaistuja työvuoroja vaihdellaan työntekijältä kysymättä, työntekijöiden välisiä kokoontumisia ei ole, vaikka korona-aika on jo ohi. Asiakkaita ja omaisia kohdellaan välinpitämättömästi. Rahaa toimarille/yritykselle on kyllä tullut kivasti yritystietojen mukaan

  9
  0
 9. Yksi_tähti_paljon sanoo:

  Erittäin ala-arvoista toimintaa. Missään maan päällä ei voi olla noin kauheaa sekamelskaa ja piittaamattomuutta. Asiakkailla ei mitään arvoa. Yksi tähti tulee yhteensä jostakin yksittäisestä muuten ei yhtään tähteä. Eikä vaan mikään muutu.

  4
  0
 10. Nimetön sanoo:

  Ei yhtään tähteä. Sorry.

  4
  0
 11. Olki sanoo:

  Olin alkuun tosi innostunut työstä, mutta sitten kävikin ilmi, että esihenkilöksi luulemani ihminen ei ollutkaan mun esihenkilö. Kohtelu oli kaikilta muilta erittäin huonoa, myös asiakkailta sain samaa palautetta Koskihoivan toiminnasta. En missään tapauksessa suosittele!

  2
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *