KoskiHoiva Oy kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea KoskiHoiva Oy kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa KoskiHoiva Oy kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Kerro KoskiHoiva Oy kokemuksesi

KoskiHoiva Oy kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen KoskiHoiva Oy kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä KoskiHoiva Oy kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Valitse oikea määrä tähtiä KoskiHoiva Oy kokemuksellesi

Voit valita KoskiHoiva Oy kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä KoskiHoiva Oy ansaitsee

Kuinka monta tähteä KoskiHoiva Oy mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla KoskiHoiva Oy kokemuksesi autat muita

Jakamalla KoskiHoiva Oy kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita KoskiHoiva Oy kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Mielipiteesi KoskiHoiva Oy aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. KoskiHoiva Oy on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä KoskiHoiva Oy asiasta.

KoskiHoiva Oy kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää KoskiHoiva Oy kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita KoskiHoiva Oy kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

KoskiHoiva Oy kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

3 kommenttia

 1. Väsynyt. sanoo:

  Olin oppisopimuksella töissä ja opiskelemassa. Siirtymiin varatut ajat olivat aivan liian lyhyitä ja kun niistä huomautti työnsuunnitteluun mitään ei tapahtunu. Ruokatunteja ei kerenny pitään ollenkaan. Hoitajien välisiä kokouksia ei ollut. Palkka erittäin huono ja ei ollut mahdollista saada palkan korotusta.

 2. Omaisen puolesta sanoo:

  Tampereen kaupungin kautta palvelu setelillä palvelut olleet pitkään. En todellakaan voisi suositella kenellekään. Eivät ilmoittele muutoksista kun on tullut este sovitulle työvuorolle. Jos tuttusi tai omaisesi on tämän yrityksen palveluiden ostaja kannattaa pysyä tarkkana ja huolehtia että kaikki on hyvin.
  Heillä ei ole tärkeintä palvelu ja sen sujuvuus.

 3. Never again. sanoo:

  Itseään kunnioittava työntekijä kiertää tämän paikan kaukaa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.