Polygon finland kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Polygon finland kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Polygon finland kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Polygon finland kokemuksesi

Polygon finland kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Polygon finland kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Polygon finland kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Consti kokemuksia

Consti ilmoittaa toimivansa korjausrakentamisen alueella mutta ei tiedä mitä se on. Se on vastuuta korjauksen suunnittelusta, työn valvonnasta, työn t... Lue lisää

Lämpöpartio kokemuksia

Tyhjiä lupauksia täynnä oleva yritys. Hommat kun menee putkeen niin niitä hehkutetaan mutta kun hommat ei mee putkeen niin juostaa karkuu eikä oteta v... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Polygon finland kokemuksellesi

Voit valita Polygon finland kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Polygon finland ansaitsee

Kuinka monta tähteä Polygon finland mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Polygon finland kokemuksesi autat muita

Jakamalla Polygon finland kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Polygon finland kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Hygga Hammaslääkäri kokemuksia

Kävin tiistaina 2.11-21 klo-13.30 huone numero 17. Lääkäri kysyi, mitä tehdään - etuhampaasta pala pois, kultaus näkyy. Lääkäri laittoi viereiseen ham... Lue lisää

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Kaikki aiempien kirjoittajien negatiiviset kokemukset kokeneena ihmettelen kuinka tämä liike saa jatkaa toimintaansa. Tämä on ainut linkki mitä kautta... Lue lisää

Mielipiteesi Polygon finland aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Polygon finland on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Polygon finland asiasta.

Polygon finland kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Polygon finland kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Polygon finland kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Polygon finland kokemuksia

5 kommenttia

 1. Teemu sanoo:

  Kaikki aikataulut joka kerta myöhässä.

  0
  0
 2. Jukka sanoo:

  Erittäin kallis. Todella huono kokemus.

  0
  0
 3. Sirpa sanoo:

  Mittaaja myöhässä , mittauksen mukaan huoneistossa ei kosteutta, kauppojen teon jälkeen selvisi, että keittiön laminaattilattian alla muhi yllätys: runsaasti kosteutta ja laminaatit pehkoontuneet.

  0
  0
 4. Entinen Polygonin asikakas sanoo:

  Aikataulut pettivät täysin. Yllättäviä lisälaskuja, jotka oli jo tarjouksessa sisällä mutta he päättivät, etteivät ne olekkaan.
  Alihankkijat reissaavat ympäri Suomea paikalle ja tilaaja maksaa laskun tietämättä, että näin yhtiö on toiminut ja tilaaja maksaa laskun.
  Purkavat huoneistosta tarpeettomia asioita ja tilaaja maksaa laskun.
  Kokemustemme perusteella viimeinen kerta kun käytämme kyseisen yhtiön palveluksia.

  1
  0
 5. Nina Hemtman sanoo:

  Yrittää laskuttaa asiakasta ylimääräisestä työstä! Työ etenee todella hitaasti! En suosittele kenellekkään tätä firmaa!

  1
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *