Taimen soutuvene kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Taimen soutuvene kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Taimen soutuvene kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Kerro Taimen soutuvene kokemuksesi

Taimen soutuvene kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Taimen soutuvene kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Taimen soutuvene kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Sängyn toimitusaika noin 5kk (piti olla 6-8vk), mutta nyt 9kk jälkeen vieläkään emme ole saaneet petarin suojusta ja aluslakanaa. Ei voi suositella. E... Lue lisää

Heltti Oy kokemuksia

Ystävällistä ja toimivaa asiakaspalvelua mutta kaikki vastaanotot tapahtuneet puhelinyhteydellä (toimii joissain tapauksissa mutta ei korvaa normaalia... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Taimen soutuvene kokemuksellesi

Voit valita Taimen soutuvene kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Taimen soutuvene ansaitsee

Kuinka monta tähteä Taimen soutuvene mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Taimen soutuvene kokemuksesi autat muita

Jakamalla Taimen soutuvene kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Taimen soutuvene kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Hellolasana.fi ja Lasana.fi kokemuksia

ÄLÄ IKINÄ TILAA MITÄÄN TÄÄLTÄ VERKKOKAUPASTA! * Ala-arvoinen asiakaspalvelu * TODELLA pitkä toimitusaika, vaikka luvataan nopea toimitus * Sähköpostei... Lue lisää

Kattocenter kokemuksia

Kun pyysin tarjousta katosta silloin sanottiin, että työmiehet ovat suomalaisia. Töitten alettua katolla oleva parivaljakko oli kuitenkin virolaisia. ... Lue lisää

Mielipiteesi Taimen soutuvene aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Taimen soutuvene on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Taimen soutuvene asiasta.

Taimen soutuvene kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Taimen soutuvene kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Taimen soutuvene kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Taimen soutuvene kokemuksia

1 kommentti

 1. Pellava sanoo:

  Veneen Taimen 500 hankin kakkosveneeksi pienen moottoriveneen rinnalle. Kokemuksia:
  – takapenkki on varsin pitkä. Jos laittaa pienen perämoottorin, se vaatii ohjainkahvaan jatkovarren.
  – Penkit ovat hyvät, aika korkeat ja soutuasento aika hyvä. Hieman voisi keskipenkki olla taaempana näin pitkän miehen 184 cm soutaessa.
  – helppo puhdistaa sisäpohja kun jalkatila on yhtenäinen
  – Vene kulkee varsin vakaasti suunnassaan. Sillä on yllättävän hidas tehdä käännös paikallaan, verrattuna tasaperäiseen veneeseen.
  – vene tyhjentyy hyvin. myös takapenkin takaosassa on tappi takapenkin taakse jääneen veden poistoa varten
  – Yleensäottaen hyvä vene.
  – Vene on hiukan kiikkerä varsinkin yhden hengen kuormalla. Tämä on kaksipiippuinen juttu, sillä leveämpi runko olisi taas hitaampi soudettava.

  1
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *