Taimen soutuvene kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Taimen soutuvene kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Taimen soutuvene kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Taimen soutuvene kokemuksesi

Taimen soutuvene kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Taimen soutuvene kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Taimen soutuvene kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

DB Schenker kokemuksia

Ei vaan toimi..aina ilmoittavat että "teille on tulossa lähetys" mutta koskaan se ei kuitenkaan perille tule...eikä asiakaspalvelu osaa vastata kysely... Lue lisää

Hellolasana.fi ja Lasana.fi kokemuksia

Oletteko huomanneet että Lasanan kaikki nettisivut ovat hävinneet? itsekin odottelen housuja sieltä.... Klarnalla onneksi ostettu ja Klarnalle ilmoite... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Taimen soutuvene kokemuksellesi

Voit valita Taimen soutuvene kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Taimen soutuvene ansaitsee

Kuinka monta tähteä Taimen soutuvene mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Taimen soutuvene kokemuksesi autat muita

Jakamalla Taimen soutuvene kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Taimen soutuvene kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

1arenkaat kokemuksia

Tilasin liikkeen kautta käytetyt harvinaisemmat alkuperäiset vanteet autooni. Kuntoluokitus ilmoituksessa kuvien kanssa oli erinomainen. Poikkeukselli... Lue lisää

Hellolasana.fi ja Lasana.fi kokemuksia

Nolla pojoa koko firmalle. Tilasin tuotteita marraskuussa ja peruin tilaukseni seuraavana päivänä. Samanlaiset kokemukset kuin muillakin, sähköpostvie... Lue lisää

Mielipiteesi Taimen soutuvene aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Taimen soutuvene on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Taimen soutuvene asiasta.

Taimen soutuvene kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Taimen soutuvene kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Taimen soutuvene kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Taimen soutuvene kokemuksia

1 kommentti

 1. Pellava sanoo:

  Veneen Taimen 500 hankin kakkosveneeksi pienen moottoriveneen rinnalle. Kokemuksia:
  – takapenkki on varsin pitkä. Jos laittaa pienen perämoottorin, se vaatii ohjainkahvaan jatkovarren.
  – Penkit ovat hyvät, aika korkeat ja soutuasento aika hyvä. Hieman voisi keskipenkki olla taaempana näin pitkän miehen 184 cm soutaessa.
  – helppo puhdistaa sisäpohja kun jalkatila on yhtenäinen
  – Vene kulkee varsin vakaasti suunnassaan. Sillä on yllättävän hidas tehdä käännös paikallaan, verrattuna tasaperäiseen veneeseen.
  – vene tyhjentyy hyvin. myös takapenkin takaosassa on tappi takapenkin taakse jääneen veden poistoa varten
  – Yleensäottaen hyvä vene.
  – Vene on hiukan kiikkerä varsinkin yhden hengen kuormalla. Tämä on kaksipiippuinen juttu, sillä leveämpi runko olisi taas hitaampi soudettava.

  1
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *