Premico kodit kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Premico kodit kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Premico kodit kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Kerro Premico kodit kokemuksesi

Premico kodit kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Premico kodit kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Premico kodit kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Stayforlong kokemuksia

Kaikki viestit englanniksi, minulla huono englanninkieii Nyt ongelmia olen menossa Alanyaan ja hotelli varattu 30.9.21 ja saavun jo 29.9.21 Enkä tiedä... Lue lisää

Hellolasana.fi ja Lasana.fi kokemuksia

Moi,tilasin tammikuussa vartaloa muokkaavat hulavanteen ja tyhmä maksoin Visalla!! ,laivaus ilmoitus tullut,mitään muuta ei😵‍💫 Missään tapauksessa e... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Premico kodit kokemuksellesi

Voit valita Premico kodit kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Premico kodit ansaitsee

Kuinka monta tähteä Premico kodit mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Premico kodit kokemuksesi autat muita

Jakamalla Premico kodit kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Premico kodit kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Ehomer Ee kokemuksia

Myynti ja toimitus sujui nopeasti. Kuorma oli kuitenkin pakattu väärin ja kaikki sisustuslevyt oli mennyt pilalle kastumisen takia. Virhe merkittiin r... Lue lisää

Eurosport player kokemuksia

Olisi paljon kiiteltävää mutta asiani koskee tv-kuvausta. Kanavilla näytettävää kuvaa vääristää joku mikä lienee laajakulma, joka tekee pelipöydästä n... Lue lisää

Mielipiteesi Premico kodit aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Premico kodit on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Premico kodit asiasta.

Premico kodit kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Premico kodit kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Premico kodit kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Premico kodit kokemuksia

7 kommenttia

 1. en suosittele sanoo:

  Asiakaspalvelu on huonoa. Kukaan ei vastaa sähköposteihin mikä on aika erikoinen käytäntö. Soittamallakaan ei saa kiinni tavoittelemaa henkilöä vaikka jättäisi soittopyynnön.

  0
  0
 2. J.E sanoo:

  Aivan ala-arvoista asiakaspalvelua. Kukaan ei vastaa mihinkään ja saa lähettää monta sähköpostia ennenkun kukaan edes reagoi.

  0
  0
 3. SP sanoo:

  Asumme 2019 lopussa valmistuneessa talossa, joka rakennettu todella halvasti. Äänieristys surkein missä ikinä asunut (yläk naapurin puhe saattaa kuulua läpi) ja osa materiaaleista valittu halvasti. Myös vuokra-asukkaiden tiedottamisessa suuria puutteita ja sähköposteihin vastataan vaihdellen, välillä ei ollenkaan. Myös meidän talonyhtiössä roskahuoltoasiat retuperällä.

  0
  0
 4. Yrittäjä 58v sanoo:

  Olen asunut vuokralla useilla eri paikkakunnilla ja kymmenissä eri kohteissa elämäni aikana joten vertailukohteita on kertynyt.
  Valitettavasti tässä Premicon Havukosken alueella asunnot ovat hyvin epätasaisesti hoidettuja, laatujärjestelmää ei tunnu olevan, asiat tehdään kun on aivan pakko ja halvimmalla mahdollisilla materiaaleilla ja tavalla. Talvella pattereiden lämpö ei riittänyt eikä niitä saa itse säädettyä. Kaikesta huokuu asenne ettei viihtyvyydellä ole merkitystä, vain rahalla. Kalliita asuntoja suhteessa laatuun.
  Vaihtuvuus on suuri. Odotan uuden kohteen valmistumista ja muutan pois.

  0
  0
 5. Missä vastaus? sanoo:

  Isännöitsijää ei kiinnosta ottaa kantaa talonyhtiön ongelma kohtiin. 2 sähköpostia lähettänyt,ei vastata. Soittanu kerran samasta asiasta ja sihteeri vastas ja mun numero otettu ylös ja sanottu että isännöitsijä soittaa. No eipä oo kuulunut. Rupee tympii jo tää premicon touhu kokonaan että muutto pois pian.

  0
  0
 6. Jyväskyläläinen ikämies sanoo:

  Keskustelu Premico kanssa onnistui kun sanoin että tehdään Premico vastaan ryhmäkanteen. Puhuin kotirauhan häiriköistä. Heitän kohdalla pitäisi olla enemmän näyttö. Esitin sitten niitä näyttöä ja asia jäi siihen, eli emme pystytä nukkuma ei yöllä eikä päivällä. Tässä asunnossa ei edes kuuro pystysi asuma, koska tärinä ja värähtely herättäisi jopa kuollutkin. Itse olen asunnot talossa 12 vuotta, mutta nyt saa riittää kokonainen vuosi kun keilahallin alakerrassa on liikaa.
  Antaisin Premicole miinus viisi pistetä ja sekin on heille liikaa.

  0
  0
 7. Nelli Karlin sanoo:

  Huono. Ei muuta voi sanoa.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *