Premico kodit kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Premico kodit kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Premico kodit kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Premico kodit kokemuksesi

Premico kodit kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Premico kodit kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Premico kodit kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Helkama e aino kokemuksia

Aivan ihana tukevanoloinen ja kevyt polkea totta kai. Leveät renkaat tuo vain lisää vakavuutta ajoon. Kelpaa kauppareissut ajaa eikä vastatuuli haitta... Lue lisää

Kuntokeskus Liikku Oy kokemuksia

Liikku. Laitteet on jo valmiiksi rikottu, ihmiset suoraan kuin gta onlinesta tutut npc:t. Liikku = Suomen Planet Fitness Kuuntele siis Yugaa ja älä ik... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Premico kodit kokemuksellesi

Voit valita Premico kodit kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Premico kodit ansaitsee

Kuinka monta tähteä Premico kodit mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Premico kodit kokemuksesi autat muita

Jakamalla Premico kodit kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Premico kodit kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Provesta Oy kokemuksia

Kuntouttava työ mielekästä ja asukkaat mahtavia Mielekkyydellä ja mahtavuudella ei laskuja makseta ja lähi- ja sairaanhoitajien palkat alimpaa TES:in ... Lue lisää

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

3.12.2021 kävimme liikkeessä tekemässä kaupat, asiakaspalvelu arveluttavan hyvää ja sovimme toimitusajaksi helmikuun lopun mahdollisesti maaliskuulle.... Lue lisää

Mielipiteesi Premico kodit aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Premico kodit on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Premico kodit asiasta.

Premico kodit kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Premico kodit kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Premico kodit kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Premico kodit kokemuksia

10 kommenttia

 1. en suosittele sanoo:

  Asiakaspalvelu on huonoa. Kukaan ei vastaa sähköposteihin mikä on aika erikoinen käytäntö. Soittamallakaan ei saa kiinni tavoittelemaa henkilöä vaikka jättäisi soittopyynnön.

  1
  0
 2. J.E sanoo:

  Aivan ala-arvoista asiakaspalvelua. Kukaan ei vastaa mihinkään ja saa lähettää monta sähköpostia ennenkun kukaan edes reagoi.

  0
  0
 3. SP sanoo:

  Asumme 2019 lopussa valmistuneessa talossa, joka rakennettu todella halvasti. Äänieristys surkein missä ikinä asunut (yläk naapurin puhe saattaa kuulua läpi) ja osa materiaaleista valittu halvasti. Myös vuokra-asukkaiden tiedottamisessa suuria puutteita ja sähköposteihin vastataan vaihdellen, välillä ei ollenkaan. Myös meidän talonyhtiössä roskahuoltoasiat retuperällä.

  0
  0
 4. Yrittäjä 58v sanoo:

  Olen asunut vuokralla useilla eri paikkakunnilla ja kymmenissä eri kohteissa elämäni aikana joten vertailukohteita on kertynyt.
  Valitettavasti tässä Premicon Havukosken alueella asunnot ovat hyvin epätasaisesti hoidettuja, laatujärjestelmää ei tunnu olevan, asiat tehdään kun on aivan pakko ja halvimmalla mahdollisilla materiaaleilla ja tavalla. Talvella pattereiden lämpö ei riittänyt eikä niitä saa itse säädettyä. Kaikesta huokuu asenne ettei viihtyvyydellä ole merkitystä, vain rahalla. Kalliita asuntoja suhteessa laatuun.
  Vaihtuvuus on suuri. Odotan uuden kohteen valmistumista ja muutan pois.

  0
  0
 5. Missä vastaus? sanoo:

  Isännöitsijää ei kiinnosta ottaa kantaa talonyhtiön ongelma kohtiin. 2 sähköpostia lähettänyt,ei vastata. Soittanu kerran samasta asiasta ja sihteeri vastas ja mun numero otettu ylös ja sanottu että isännöitsijä soittaa. No eipä oo kuulunut. Rupee tympii jo tää premicon touhu kokonaan että muutto pois pian.

  0
  0
 6. Jyväskyläläinen ikämies sanoo:

  Keskustelu Premico kanssa onnistui kun sanoin että tehdään Premico vastaan ryhmäkanteen. Puhuin kotirauhan häiriköistä. Heitän kohdalla pitäisi olla enemmän näyttö. Esitin sitten niitä näyttöä ja asia jäi siihen, eli emme pystytä nukkuma ei yöllä eikä päivällä. Tässä asunnossa ei edes kuuro pystysi asuma, koska tärinä ja värähtely herättäisi jopa kuollutkin. Itse olen asunnot talossa 12 vuotta, mutta nyt saa riittää kokonainen vuosi kun keilahallin alakerrassa on liikaa.
  Antaisin Premicole miinus viisi pistetä ja sekin on heille liikaa.

  0
  0
 7. Nelli Karlin sanoo:

  Huono. Ei muuta voi sanoa.

  0
  0
 8. Satu Havo sanoo:

  Perustimme asukastoimikunnan hoitamaan yhteyksiä Premicoon. Aluksi tuntui ettei oikein mitään tapahdu eikä kontakteja oteta mistään asiasta. Mutta nyt kun ainakin meidän alueen isännöitsijän sihteeriksi tuli Salla, niin asiat alkoivat edistymään ja ehdottamiimme asioihin on reagoitu hyvin. Tekninen isännöitsijä Mika kuuntelee meitä hyvin ja on saanut paljon teknisiä asioita jo korjattua ja työn allakin jo monia asioita.
  Olemme saaneet toivomiamme asioita niin asuntoihin kuin yleisiinkin tiloihin.
  Teemme itse paljon pihalla yleiseen viihtyvyyteen emmekä vaadi kaikkea Premicolta, tällaisella tyylillä olemme saaneet hyvin toimivan yhteistyön.
  Vanhassa taloyhtiössä on niin julmetun paljon ongelmia ettei voi vaatia kaikkia asioita tapahtuvaksi sormennapsautuksella. Koitamme edetä asia kerrallaan maltillisesti, siten saamme pikkuhiljaa asiat tapahtumaan.
  Tässäkin asukassuhteessa on vanha sanonta hyvin totta, että niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.
  Tähtimäärä on keskiarvo menneestä ja tämänhetkisestä tilanteesta eli tällä hetkellä hipoo jo kyllä neljää tähteä.

  1
  0
 9. Herman Svensson sanoo:

  En todellakaan suosittele!
  Eivät ota edes kuva materiaalia ja faktaa tosissaan ja kiistävät kaiken, vaikka asunto on asuinkelvoton.

  Jouduin viemään asiani kuluttajariitalautakuntaan jossa ymmärsivät hyvin tilanteeni ja näyttivät myös hyvin tietävän Premicosta todellakin hyvin.

  EN suosittele 0/5

  0
  0
 10. Uusi asukas sanoo:

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *