Mustekasetti.com kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Mustekasetti.com kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Mustekasetti.com kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Kerro Mustekasetti.com kokemuksesi

Mustekasetti.com kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Mustekasetti.com kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Mustekasetti.com kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Valitse oikea määrä tähtiä Mustekasetti.com kokemuksellesi

Voit valita Mustekasetti.com kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Mustekasetti.com ansaitsee

Kuinka monta tähteä Mustekasetti.com mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Mustekasetti.com kokemuksesi autat muita

Jakamalla Mustekasetti.com kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Mustekasetti.com kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Mielipiteesi Mustekasetti.com aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Mustekasetti.com on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Mustekasetti.com asiasta.

Mustekasetti.com kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Mustekasetti.com kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Mustekasetti.com kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Mustekasetti.com kokemuksia

4 kommenttia

 1. Sirpa hellen sanoo:

  Tilasin sieltä neljän kasetin paketin piti olla kolme värillistä ja yksi musta kasetti no paketissa ei ollut kuin kolme värillistä musta puuttui kokonaan yritin useasti lähettää viestiä ei tullut vastausta nämä muutkin värit oli jotain litkua ei tulostanut ollenkaan viimein kerta tästä puljusta rahat meni harakoille.

 2. Aimo sanoo:

  Tilasin 5 värikasettia, jotka tulivat ajallaan vaikka aiempi kokemus ei ollutkaan hyvä. Aiemmasta satsista keltainen kasetti tahri koko kasettilokeron. Vaihdoin kaikki kerralla ja nyt musta väri on perin hailakka, eikä parane kasetin kääntelyllä/koputtelulla !
  Asiakaspalvelu ei vastaa vaikka ohje on ottaa sähköpostilla yhteyttä.

 3. Jukka-Pekka Rautiainen sanoo:

  Tilasin Mustekasetti.com:sta kaksi väripatruunaerää Canonin TS8150 kirjoittimeeni. Postipaketista löytyi päivämäärä 4.8.2021.

  Vaihdoin väriaineet ohjeen mukaisesti ja sain tulostettua tavalliselle paperille muutaman kymmenen väritulostettua kirjeettä niin, että värit olivat jotenkin siedettävässä laatutasossa. Yritin tulostaa lokakuussa muutaman valokuvan valokuvapaperille, tulos oli sellainen että kävin tulostamassa tiedoston tunnin kuvassa.

  Tänään testasin joulukirjeiden tulostusta väreissä tavalliselle paperille ja korkkasin toisen erä värikasetteja ja asensin asianmukaisesti ne tulostimeeni. Musta vari toimi mutta värit (erityisesti magenta ei) arvatkaapas mikä on joulun väri numero yksi no tietysti punainen.

  Tulostusjälki oli sellainen että kyseisiä kirjeitä voi sen laatuisina lähettää kenellekään.

  Hyvää tässä on se, että ei ainakaan toista kertaa ei tarvitse tilata näitä mustekasetti.comin väriaineita. Vaikuttaa siltä että väriaineet eivät tulostu oikein ja ne saattavat tukkia jopa tulostimen kirjoitinpäät.

  Oppirahat maksettu, en tule toista kertaa väriaineita Mustekasetti.comista tilaamaan enkä missään nimessä suosittele ko. kauppapaikkaa kenellekään.

 4. Janne sanoo:

  Tilasin Brotherin tulostimeen kaikki värit sisältävän paketin. Paketista paljastui väärät, eri malliin tarkoitetut mustekasetit. Asiakaspalvelu ei vastaa vastaa yhteudenottoihin. Suosittelen tilaamaan tuotteet suosiolla muualta.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.