Mustekasetti.com kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Mustekasetti.com kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Mustekasetti.com kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Mustekasetti.com kokemuksesi

Mustekasetti.com kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Mustekasetti.com kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Mustekasetti.com kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Hellolasana.fi ja Lasana.fi kokemuksia

Lasana.fi ja hellolasana.fi on nykyisin Celestes.fi kaikille ihmetteleville. Eli ovat vaan vaihtaneet nimeään. Välttäkää kys. puljua, jos sieltä josku... Lue lisää

Puutuli oy kokemuksia

Yksikin tähti on liikaa, vaimoni yritti tilata takan eduspeltiä sillä seurauksella, että sai erittäin epäystävällistä palvelua ja luurin korvaan. Ei k... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Mustekasetti.com kokemuksellesi

Voit valita Mustekasetti.com kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Mustekasetti.com ansaitsee

Kuinka monta tähteä Mustekasetti.com mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Mustekasetti.com kokemuksesi autat muita

Jakamalla Mustekasetti.com kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Mustekasetti.com kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Hygga Hammaslääkäri kokemuksia

Kävin tiistaina 2.11-21 klo-13.30 huone numero 17. Lääkäri kysyi, mitä tehdään - etuhampaasta pala pois, kultaus näkyy. Lääkäri laittoi viereiseen ham... Lue lisää

Turun Silmäexpertit Oy kokemuksia

Aikanaan tehty sekä likinäköisyyden, että ikänäkökprjaukset ja onnistuivat hyvin. Sitten tuossa pari vuotta sitten sain glaukoomadiagnoosin ja suostui... Lue lisää

Mielipiteesi Mustekasetti.com aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Mustekasetti.com on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Mustekasetti.com asiasta.

Mustekasetti.com kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Mustekasetti.com kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Mustekasetti.com kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Mustekasetti.com kokemuksia

5 kommenttia

 1. Sirpa hellen sanoo:

  Tilasin sieltä neljän kasetin paketin piti olla kolme värillistä ja yksi musta kasetti no paketissa ei ollut kuin kolme värillistä musta puuttui kokonaan yritin useasti lähettää viestiä ei tullut vastausta nämä muutkin värit oli jotain litkua ei tulostanut ollenkaan viimein kerta tästä puljusta rahat meni harakoille.

  1
  0
 2. Aimo sanoo:

  Tilasin 5 värikasettia, jotka tulivat ajallaan vaikka aiempi kokemus ei ollutkaan hyvä. Aiemmasta satsista keltainen kasetti tahri koko kasettilokeron. Vaihdoin kaikki kerralla ja nyt musta väri on perin hailakka, eikä parane kasetin kääntelyllä/koputtelulla !
  Asiakaspalvelu ei vastaa vaikka ohje on ottaa sähköpostilla yhteyttä.

  0
  0
 3. Jukka-Pekka Rautiainen sanoo:

  Tilasin Mustekasetti.com:sta kaksi väripatruunaerää Canonin TS8150 kirjoittimeeni. Postipaketista löytyi päivämäärä 4.8.2021.

  Vaihdoin väriaineet ohjeen mukaisesti ja sain tulostettua tavalliselle paperille muutaman kymmenen väritulostettua kirjeettä niin, että värit olivat jotenkin siedettävässä laatutasossa. Yritin tulostaa lokakuussa muutaman valokuvan valokuvapaperille, tulos oli sellainen että kävin tulostamassa tiedoston tunnin kuvassa.

  Tänään testasin joulukirjeiden tulostusta väreissä tavalliselle paperille ja korkkasin toisen erä värikasetteja ja asensin asianmukaisesti ne tulostimeeni. Musta vari toimi mutta värit (erityisesti magenta ei) arvatkaapas mikä on joulun väri numero yksi no tietysti punainen.

  Tulostusjälki oli sellainen että kyseisiä kirjeitä voi sen laatuisina lähettää kenellekään.

  Hyvää tässä on se, että ei ainakaan toista kertaa ei tarvitse tilata näitä mustekasetti.comin väriaineita. Vaikuttaa siltä että väriaineet eivät tulostu oikein ja ne saattavat tukkia jopa tulostimen kirjoitinpäät.

  Oppirahat maksettu, en tule toista kertaa väriaineita Mustekasetti.comista tilaamaan enkä missään nimessä suosittele ko. kauppapaikkaa kenellekään.

  2
  0
 4. Janne sanoo:

  Tilasin Brotherin tulostimeen kaikki värit sisältävän paketin. Paketista paljastui väärät, eri malliin tarkoitetut mustekasetit. Asiakaspalvelu ei vastaa vastaa yhteudenottoihin. Suosittelen tilaamaan tuotteet suosiolla muualta.

  1
  0
 5. Pettynyt sanoo:

  Tilasin noin 100 eurolla kahteen eri tulostimeen musteet, sillä luotin siihen, että tuotteet toimivat. Olihan tulostimenikin olleet kunnossa siihen asti. Kuitenkin vain osa musteista toimi ja yksi kasetti jäi koneeseen jumiin (mitään vastaavaa ei ole koskaan ennen käynyt), joka lopulta rikkoi koneen. Kerroin asiakaspalveluun ongelmani, mutta mitään pahoittelut ei tullut, ei ohjeita palautukseen, ei ratkaisu tai korjausehdotuksia. Ainoastaan sain pitkiä viestejä, missä syytettiin osaamattomuuttani tai tulostimeni vikaa ja korostettiin, ettei vika voi olla heidän musteissaan. Lopulta viestiin, jossa pyysin saada palauttaa edes kaikki arvaamattomat pakkaukset, ei enää vastattu.

  En ikinä ole tähän päivään päivään mennessä saanut huonompaa asiakaspalvelua. En voi suositella tilaamaan kyseisen nettisivun kautta, vaikka kuinka halvalla saisi. Tästä lähtien tilaan musteet alkuperäisinä. Jos asiakaspalvelu olisi ollut hyvää ja asiallista, olisin voinut antaa uuden mahdollisuuden, mutta ihan ällistyin miten ala-arvoisesti sieltä vastattiin.

  1
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *