Rieker kengät kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Rieker kengät kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Rieker kengät kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Rieker kengät kokemuksesi

Rieker kengät kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Rieker kengät kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Rieker kengät kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

DB Schenker kokemuksia

Ei vaan toimi..aina ilmoittavat että "teille on tulossa lähetys" mutta koskaan se ei kuitenkaan perille tule...eikä asiakaspalvelu osaa vastata kysely... Lue lisää

Lämpöpartio kokemuksia

- Plus: kaunisti ja tyhjiä lupauksia. - Miinus: aikataulu, vastuumaton myyjä ja työporukka, ammattitaito sekä työn viimeistely. En haluaisi suositella... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Rieker kengät kokemuksellesi

Voit valita Rieker kengät kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Rieker kengät ansaitsee

Kuinka monta tähteä Rieker kengät mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Rieker kengät kokemuksesi autat muita

Jakamalla Rieker kengät kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Rieker kengät kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Hellolasana.fi ja Lasana.fi kokemuksia

Celestes. Älkää koskaan vahingossakaan tilatko tästä verkkokaupasta mitään. Menin lankaan, kun näin mainoksen Pinterestissä. Kokemukseni ovat aivan sa... Lue lisää

Eurosport player kokemuksia

Olisi paljon kiiteltävää mutta asiani koskee tv-kuvausta. Kanavilla näytettävää kuvaa vääristää joku mikä lienee laajakulma, joka tekee pelipöydästä n... Lue lisää

Mielipiteesi Rieker kengät aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Rieker kengät on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Rieker kengät asiasta.

Rieker kengät kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Rieker kengät kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Rieker kengät kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Rieker kengät kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

4 kommenttia

 1. Ei ikinä enää Riekereitä eikä mitään Haloselta sanoo:

  Kauniit pitkävartiset talvikengät. Hyvät jalassa, mutta pohjat irtosivat muutaman käyttökerran jälkeen. Ostettu Haloselta, eivät ota mitään vastuuta myymistään tuotteista eli tässä tapauksessa näistä kengistä. Maahantuojakin yrittää luistaa vastuusta. Kuluttaja-asiamieheen täytyy ottaa yhteys.

  1
  0
 2. Sari sanoo:

  Riekereihin ihastuneena ostanut useat kengät. Vanhimmat kävelykengistä 6 vuotta vanhat ja edelleen hyvät ja ehjät.
  Ostin maaliskuussa 2 Riekerit. Nyt 2 viikkoa käytössä olleet, ehkä 10km kävellyt kengät on rikki. Eilen aloin katsomaan pohjia, nämä murenee. Toisesta kengästä Riekerin pohjamerkki oli lentäny huitsin nevadaan. Tein tänään Footwaylle reklamaation kuvineen. Nyt ootellaan vastausta. Ei tuu kesää näkeen nuo kengät :/

  0
  0
 3. Kenkämies sanoo:

  Onko joku erehtynyt ostamaan Riekerit verkkokaupasta riekersuomi.com.

  Näytti ihan normaalilta verkkokaupalta.
  Ostin kesäkuun alussa sieltä Riekerir hintaan 68 euroa. Niitä ei ole tullut eikä mitään informaatiota kyselemättä. Nyt he ilmoittavat että ne ovat heillä kadonneet jonnekin ja että korvaavat vain 65 % hinnasta!
  Vaadin tietenkin täyttä korvausta, mutta saa nähdä saanko koskaan. Maksoin luottokortilla, mutta se ei mitään auta tässä.

  Minulla on yhdet kaupasta ostetut Riekerit ja ne ovat olleet tosi hyvät jalkaan.

  Varoittakaa kaikkia tästä

  1
  0
 4. Elisa sanoo:

  Aiemmat kokemukseni Riekereistä ovat olleet tosi hyviä!
  Nyt ostamieni Riekereiden pinta meni puhki muutamassa viikossa. Materiaali oli aivan kelvotonta! Ja silti hinta oli kallis.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *