SCC Sports Car Center kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Scc sports car center kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Scc sports car center kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Scc sports car center kokemuksesi

Scc sports car center kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Scc sports car center kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Scc sports car center kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Porin Seudun Kirsikka Palvelut Oy kokemuksia

Ei tee virallisia sopimuksia, joten laskuihin tulee laskutuslisiä jopa 8 € / lasku. Puhuu ikävästi omista työntekijöistään. Vaihtoon meni, löytyi edul... Lue lisää

Husqvarna 550 Xp Mark 2 kokemuksia

Saha huutaa välillä täysillä kierroksilla ja kokoajan jälkikäyntiä. Talvella lumikelillä saha ei toimi ollenkaan hirttää kaasun täysille kierroksille.... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Scc sports car center kokemuksellesi

Voit valita Scc sports car center kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Scc sports car center ansaitsee

Kuinka monta tähteä Scc sports car center mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Scc sports car center kokemuksesi autat muita

Jakamalla Scc sports car center kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Scc sports car center kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Metsälän autohuolto kokemuksia

Henkilöauton määräaikaishuollon laskuun lisätty maksu vikakoodien luvusta, joka korotti alkuperäisen huoltotarjouksen hintaa huomattavasti. Autossa di... Lue lisää

Canal digital kokemuksia

Canal Digital. Minua yritettiin laskuttaa liikaa ja sanottiin vain, että laskutuksessa on tullut virhe. Elkää viitsikö. Nyky aikana kun on tietokoneet... Lue lisää

Mielipiteesi Scc sports car center aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Scc sports car center on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Scc sports car center asiasta.

Scc sports car center kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Scc sports car center kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Scc sports car center kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Scc sports car center kokemuksia

3 kommenttia

 1. Heidi Walli sanoo:

  Vuoden löytö Sports Car Center, ilo asioida kanssanne. Tämän firman pojat panostavat täysillä asiakkaan palveluun. Asiantuntevaa osaamista, nopeata ratkaisua käytännön ongelmiin ja todella tyytyväinen asiakas astuu ovesta ulos. Kymmenen pistettä.

  0
  0
 2. Pettynyt sanoo:

  Huono asiakaspalvelu. Etämyyntisopimus, haluan palauttaa viallisen auton. En pääse myyjän kanssa sopuun, kuinka palautan viallisen auton ajamalla. Voin käyttää myös auton hinauspalvelua, jos maksan sen. Matkaa olisi 315km. Mitähän auton hinauspalvelu maksaa? Tuhansia euroja! Minulle auton tuonti maksaa n. 800€ ja jos se haetaan, 1384€. Kohtuutonta. En nauttinut tästä myynti tapahtumasta. Minulle sälytettiin kaikki vastuut, myyjällä ei ole mitään. Minut jätettiin yksin tämän asian kanssa. Tuntuu kuin minun olisi pitänyt pakolla ottaa viallinen auto, kun se ei sopinut, sain kaikki vaikeudet päälleni. Yritän rukoilla, että selviän tästä epämiellyttävästä tapahtumasta.

  1
  0
 3. Huono maku jäi sanoo:

  SCC korjasi samaa vikaa antaumuksella ja tuloksetta kunnes takuurahat loppuivat. Tämä jälkeen he kehtasivat pokalla sanoa että kun ollen uusi asiakas niin minun pitää odotella sopivaa huoltoaikaa pitempään kuin vakioasiakkaat. Siis mitä… tämän putkan mukaan jo työnalla olevat viat jos ja kun palaavat reklamoituna takaisin käsitellään uusina? Tämän tapauksen jälkeen en ole enää käyttänyt ko. yrityksen palveluja ja pakko myöntää että olin suht tyytyväinen kun menettivät ajamani merkin edustuksen. Kannattaa suhtautua isolla varauksella tähän yritykseen.

  1
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *