Teho-Opisto Oy kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Teho-Opisto Oy kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Teho-Opisto Oy kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Teho-Opisto Oy kokemuksesi

Teho-Opisto Oy kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Teho-Opisto Oy kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Teho-Opisto Oy kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Minna lisa helsinki kokemuksia

Verkkokaupassa puku oli halvempi. Myyjä vaati lisää hintaa ja kun en suostunut, myi puvun toiselle ja nyt odotellaan rahoja takaisin. Kuulemma 25 euro... Lue lisää

Ähtärin Hammas ja Suu Oy kokemuksia

0 tähteä oikeasti. Valikoi asiakkaansa laittomasti. Lukekoon lakia yhtä tarkkaan kuin muitakin tärkeitä kirjoja yms. . Ystäväni ei päässyt hoitoon, ko... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Teho-Opisto Oy kokemuksellesi

Voit valita Teho-Opisto Oy kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Teho-Opisto Oy ansaitsee

Kuinka monta tähteä Teho-Opisto Oy mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Teho-Opisto Oy kokemuksesi autat muita

Jakamalla Teho-Opisto Oy kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Teho-Opisto Oy kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Lumo asunnot kokemuksia

Kauheat vuokrat. Vuokra nousee koko ajan ja joka vuosi kohtuuttomasti. Yksinhuoltajalla tai työttömällä ei ole todellakaan varaa asua Lumon vuokra-asu... Lue lisää

Ehomer Ee kokemuksia

Myynti ja toimitus sujui nopeasti. Kuorma oli kuitenkin pakattu väärin ja kaikki sisustuslevyt oli mennyt pilalle kastumisen takia. Virhe merkittiin r... Lue lisää

Mielipiteesi Teho-Opisto Oy aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Teho-Opisto Oy on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Teho-Opisto Oy asiasta.

Teho-Opisto Oy kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Teho-Opisto Oy kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Teho-Opisto Oy kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Teho-Opisto Oy kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

1 kommentti

  1. Aivan kuraa sanoo:

    Hyvä, jos muilla on hyviä kokemuksia kyseiseltä kurssilta.
    Itse en kokenut saavani opetusta, vaan enemmän tuhlasin rahat aivan turhaan kurssiin josta en saanut selvennystä tehtävien tekemiseen ja motivaatio meni todella alas sekä stressiä, ahdistusta lisäsi. Opettajat eivät olleet mielestäni ammattitaitoisia, koska sovitut päivät siirrettiin remonttien sun muiden tärkeimpien asioiden takia ja jäin herkästi ilman neuvoa, miten niitä olisi pitänyt ajatella. Live tunneille oli hirveää mennä joka kerta, kun niitä oli sillä yritykset joita tein tuntia varten pääsivät mollaus tasolle. Olin kertonut heille, että minulla on opillisia haasteita, mutta en kokenut että niitä oltaisiin otettu huomioon. Olen löytänyt lopulta paljon paremman kurssin, jossa sentään ymmärrän miten pitäisi tehtäviä miettiä, koska siellä he selittävät asiat hyvin ja hinta on Tehoon nähden halvempi plus pedagogisesti paljon laadukkaampi. En usko, että kyseiset opettajat edes antamaani palautetta tosissaan eikä minua kiinnosta, koska he eivät itsekkään ole olleet kovinkaan kiinnostuneita opetuksensa suhteen. Heidän ”paras taidekurssi” egonsa on mielestäni vain vitsi. Olisin halunnut vain ymmärtää kurssilta yhtä paljon kuin muut, sen sijaan että olisin saanut kuulla haukkuja. En suosittele kyseistä kurssia, jos ei ole piirtämisestä pidempää kokemusta ja jos on haasteita ymmärtää rivien välistä lukemista. Enkä suosittele muutenkaan kurssia, jos opettajien opetusmenetelmä ei muutu! Ylihinnoiteltu nähden opetustapaan ja oppimiseen, jolla ei tule valituksi edes haluamaansa kouluun.

    0
    0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *