Alendronat kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Alendronat kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Alendronat kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Alendronat kokemuksesi

Alendronat kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Alendronat kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Alendronat kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Hellolasana.fi ja Lasana.fi kokemuksia

Lasana.fi ja hellolasana.fi on nykyisin Celestes.fi kaikille ihmetteleville. Eli ovat vaan vaihtaneet nimeään. Välttäkää kys. puljua, jos sieltä josku... Lue lisää

Hohde kosmetiikka kokemuksia

Tuotesarja ei sovi iholleni, 2 eri tuotetta kokeillut. Olen asiasta myös maininnut useita kertoja myyjille ja Hohteelle. Tästä huolimatta myyjät soitt... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Alendronat kokemuksellesi

Voit valita Alendronat kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Alendronat ansaitsee

Kuinka monta tähteä Alendronat mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Alendronat kokemuksesi autat muita

Jakamalla Alendronat kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Alendronat kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Aino Kiuas kokemuksia

Aino-kiuas antoi todella hyvät löylyt, - niin kauan kuin se toimi. Kiuasta oli käytetty max 30 kertaa, kun se jouluaattona -21 ei enää lämmennyt. Ilmo... Lue lisää

Mellano kokemuksia

Mellano maalatut keittiökaapito- ovet eivät vastaa käyttötarkoitusta, koska lähes kaikki sormen jäljet jäävät näkyviin mikäli ne vähäisissäkään määrin... Lue lisää

Mielipiteesi Alendronat aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Alendronat on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Alendronat asiasta.

Alendronat kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Alendronat kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Alendronat kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Alendronat kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

1 kommentti

  1. Marianne sanoo:

    Sain Alendronat lääkkeen osteoporoosin hoitoon 2 vuotta sitten. joku aika aloittamisen jälkeen alkoivat närästykset. Niitä tuli aika ajoittain, joten en liittänyt niitä Alendronatiin. Menin kuitenkin varmuuden vuoksi gastroscopiaan, jossa ei ilmennyt mitään ongelmaa. Pari kk sitten alkoivat oireet olla voimakkaammat, rintakivun kera, joten tilasin ajan gastro lääkäriltä. Heti kerrottuani syöväni Alendronatia, hän käski lopettamaan sen samantien. Siitä on nyt 3 vkoa, eikä närästys ja rintakipu ole hellittänyt. Kävin uudelleen lääkärillä joka nyt suosittaa taas gastroscopiaa. Alendronatin vaikutus olisi pitänyt jo hellittää. Nyt siis epäillään mahdollista ruokatorven haavaumaa, jota voi myös Alendronat aiheuttaa. 2 vuotta olen kärsinyt tuskallisista närästyksistä ja syönyt närästyslääkkeitä ja vaikka olen lääkärille niistä aikaisemminkin valittanut, ei ole yhteyttä Alendronatiin ennen liitetty, kunnes tämä gastro lääkäri pyysi lopettamaan välittömästi käytön.

    0
    0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *