Atelje Margaretha kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Atelje margaretha kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Atelje margaretha kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Atelje margaretha kokemuksesi

Atelje margaretha kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Atelje margaretha kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Atelje margaretha kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Ukko pro kokemuksia

Ikävä kyllä en voi suositella. Ohjelma i kertakaikkiaan toimi, asiakaspalvelusta ei tule vastausta usean kuukaudenkaan päästä. Asiakaspalvelua mahdoto... Lue lisää

Miseva oy kokemuksia

Eivät vastaa edes sähköpostiin. Jopa toimistusjohtajakaan ei reagoinut asiaan millään tavoin. huonosti palvelevat ja ovat valitettavan tylyjä. Jos oot... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Atelje margaretha kokemuksellesi

Voit valita Atelje margaretha kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Atelje margaretha ansaitsee

Kuinka monta tähteä Atelje margaretha mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Atelje margaretha kokemuksesi autat muita

Jakamalla Atelje margaretha kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Atelje margaretha kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

RH Entertainment Oy kokemuksia

RH Entertainment on mielestäni surkea tapahtumajärjestäjä. Sauna Open Air 2022 pidettiin Hakametsän parkkipaikalla joka on todella huono paikka festiv... Lue lisää

Sector Alarm kokemuksia

Ensimmäinen asennus vasta tehty lokakuussa 2021. Ensimmäinen lasku maksettu ja parin päivän päästä palovaroitin piippailee aamulla klo 06->. Asenne... Lue lisää

Mielipiteesi Atelje margaretha aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Atelje margaretha on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Atelje margaretha asiasta.

Atelje margaretha kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Atelje margaretha kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Atelje margaretha kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Atelje margaretha kokemuksia

5 kommenttia

 1. Sari sanoo:

  Soitin asiakaspalveluun, siellä vastannut ihminen huusi minulle. Eikä meinannut ymmärtää mitä kysyin?! Huonosti sai infoa missä paketti on tulossa. Seurantakoodia ei näkynyt ennekuin paketti olikin jo kotona!

  0
  0
 2. Johanna sanoo:

  Yrittivät laskuttaa liikaa, kun asiaa yritti selvittää soittamalla asiakaspalveluun, naishenkilö puhui kovaan ääneen päälle eikä kuunnellut, vaikka toistuvasti pyysin olemaan keskeyttämättä. Asia jäi kesken, kun ilmoitti katkaisevansa puhelun, koska asiassa ei edetä. Ja edelleenkin siis asia kesken, kun yrittävät laskuttaa liikaa.

  0
  0
 3. Henriikka Seppänen sanoo:

  Osa langoista neljä kuukautta myöhässä. Kun soitin asiakaspalveluun, ”asiakaspalvelija” puhui päälle, valitti kuinka vaikeaa heillä on ja oli käsittämättömän töykeä. Huonoin ”asiakaspalvelukokemus” ikinä.

  0
  0
 4. Minna sanoo:

  Maksoin tilaukseni, jonka piti tulla viikolla 9. Ei ole vieläkään tullut ja nyt eletään viikkoa 11. Sähköpostiin ei vastata. Oikein varsinaista asiakaspalvelua!!😤 Kun saan rahat takaisin, ei enää tarvi tuota yritystä tukea!

  0
  0
 5. Seija sanoo:

  Varo tätä firmaa!!!
  Oma kokemus pääpiirteittäin. Tilasin ja maksoin langat heinäkuussa. Aloin kysyä syyskuussa lankojen perään, vastaus ”väriä ei Suomessa.” Vaihdoin lankoihin, jotka olivat saatavilla. Nämä lähetettiin mutta toimitettiin kahdesti väärään kaupunkiin. Lisäksi laskuja jo maksetuista langoista. Ilmoitin lopulta marraskuussa, etten ota enää lankoja ja pyysin rahojen palauttamista. Lopulta rahat tuli joulukuussa, mutta niitä karhuttiin uudelleen nyt tammikuussa perintätoimiston kautta. Asia siis kesken. Anteeksipyyntöjen sijaan törkeää asiakaspalvelua!!

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *