Minilex kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Minilex kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Minilex kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Minilex kokemuksesi

Minilex kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Minilex kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Minilex kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Kringla taittopyörä kokemuksia

Kaksi taittopyörää ostin vuosia sitten. Hyvä ostos, vaan toisesta akku loppui parin vuoden päästä. Nyt haluaisin ostaa uuden akun, koska pyörä on hyvä... Lue lisää

Shoei gt air 2 kokemuksia

Äänekkäämpi kypärä kuin odotin hintansa puolesta. Edellinen kypäräni oli Shoei 1200, eli noin 7 vuotta vanha potta. Vanha oli hiljaisempi, jonka teki ... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Minilex kokemuksellesi

Voit valita Minilex kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Minilex ansaitsee

Kuinka monta tähteä Minilex mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Minilex kokemuksesi autat muita

Jakamalla Minilex kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Minilex kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Hellolasana.fi ja Lasana.fi kokemuksia

Pitää tehdä ilmoitus Kuluttajasuoja asiamiehelle. Tilasin kengät 23.11.2021. Koko ajan tiedusteluihin satuiltiin ...Kohta tulee, ei ole vielä tänään 3... Lue lisää

Hellolasana.fi ja Lasana.fi kokemuksia

Roskapostikansiossani on lukuisia epämääräisiä ilmoituksia lähetyksen saapumisesta. Pitäisi vielä maksaa 4,95€. Tuskin on kyse tilauksestani, jonka lä... Lue lisää

Mielipiteesi Minilex aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Minilex on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Minilex asiasta.

Minilex kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Minilex kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Minilex kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Minilex kokemuksia

3 kommenttia

 1. Linda G sanoo:

  Minilexin verkkosivustolla mainitaan ”Lakipuhelimesta saat luotettavaa lakineuvontaa nopeasti ja helposti. Voit soittaa meille kaikissa lakiasioissa”. Kuitenkin kun soitin, oli vastaus useampaan kysymykseeni ”nyt en tiedä” tai ”en osaa sanoa”. Kun tästä mainitsin, minulle ehdotettiin, että voisin soittaa jonnekin muualle ja kysyä neuvoa. Tähän vastastin, että jos soitan maksulliseen numeroon, odotan saavani vastauksen kysymyksiini. Kyse oli kuitenkin perustason asioista. Tässä vaiheessa minulle tarjottiin mahdollisuus, että voin soittaa seuraavana päivänä ilmaiseksi ja asiaa selvitetään puolestani. Tämä ei minua enää kiinnostanut. Vaikutti siltä, että kyseinen henkilö etsi Googlen kautta vastauksia kysymyksiini. Tämän voin itse tehdä ilmaiseksi.

  0
  1
 2. Pettynyt asiakas sanoo:

  Täyttä jaarittelua sain yksinkertaiseen asiaan, luvattiin takaisin soittaa, mutta eipä kuulu. Sen verran kallis soitto oli itseltä etten toiste soita.

  0
  1
 3. Anonyymi sanoo:

  Ansaitsis 0 tähteä, kyllä jaariteltiin googlen tieto asiasta ja kerrottiin, että joku soittaa takaisin viikon sisällä, no kuukausi nyt kulunut kyllä osataan puhelin laskuun puhelu huomioida 100 makso soitto ja rahat periä ei ollut apua, tuli vain lisä työtä soitella kuluttaja asiamiehelle.

  0
  1

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *