Eebu kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Eebu kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Eebu kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Eebu kokemuksesi

Eebu kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Eebu kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Eebu kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Nature's protection koiranruoka kokemuksia

Kokemukseni mukaan koiran kuiva- ja märkämuona korkealaatuista. Kokeillut muitakin vuosikymmenten aikana, mutta en ole löytänyt parempaa. Suolisto toi... Lue lisää

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Tähtiä antaisin nolla, jos voisin. Sänky tilattu 8/2021 Peltoniemeltä. Eipä ole vieläkään sänkyjä näkynyt/kuulunut. Selityksiä vain selitysten perään.... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Eebu kokemuksellesi

Voit valita Eebu kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Eebu ansaitsee

Kuinka monta tähteä Eebu mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Eebu kokemuksesi autat muita

Jakamalla Eebu kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Eebu kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Syyskuussa 2021 tilasin sängyn. Mitään toimitus aikoja ei ilmoitettu. Kun kyselin lokakuussa sänkyä, luvattiin marras-joulukuun vaihteessa.. ei näkyny... Lue lisää

Sisuste Peltoniemi kokemuksia

Samat kokemukset kuin muilla... tilasin kolme valaisinta ja maksoin samantien, onneksi luottokortilla. Valaisimia piti olla varastossa ja toimitusajan... Lue lisää

Mielipiteesi Eebu aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Eebu on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Eebu asiasta.

Eebu kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Eebu kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Eebu kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Eebu kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

2 kommenttia

 1. roni sanoo:

  maksettu 6kk lähetyspalvelu. Ei toimi aspa numero. Ei vastaa. Mikä avuksi?

  0
  0
 2. kyllästynyt sanoo:

  Ei minkäänlaista asiakaspalvelua. Heti kun tulee jotain ongelmaa ohjelman kanssa tai kysymys, sähköposteihin tai puheluihin ei vastata.

  Nyt eivät suostu irtisanomaan tilaustamme, vaikka olemme sen irtisanoneet 2kk sitten. Edelleen tulee laskuja vaikka käyttöä ei ole ja palvelu on irtisanottu. Käsittämätöntä.

  Älä vain ota Eebua. Kannattaa maksaa edes vähän laskutusohjelmasta, josta saa asiakaspalvelua ja tukea ongelmiin.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *