Imatran kylpylä kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Imatran kylpylä kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Imatran kylpylä kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Imatran kylpylä kokemuksesi

Imatran kylpylä kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Imatran kylpylä kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Imatran kylpylä kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Lovena Oy kokemuksia

Ei anna tehdä profiilia tietokoneella - kertoo mainosten eston olevan selaimessa päällä - tosin ei ole. Puhelin versiossa ei anna ladata kuvia - ei pä... Lue lisää

Holiday Club Airisto kokemuksia

Jo mones vuosi kävi, että terassilta tullaan viemään kalusteet varastoon viikon lomasta 6. päivänä ja tänä vuonna jopa rännit tultiin myös putsaamaan ... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Imatran kylpylä kokemuksellesi

Voit valita Imatran kylpylä kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Imatran kylpylä ansaitsee

Kuinka monta tähteä Imatran kylpylä mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Imatran kylpylä kokemuksesi autat muita

Jakamalla Imatran kylpylä kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Imatran kylpylä kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

KoskiHoiva Oy kokemuksia

Olin oppisopimuksella töissä ja opiskelemassa. Siirtymiin varatut ajat olivat aivan liian lyhyitä ja kun niistä huomautti työnsuunnitteluun mitään ei ... Lue lisää

Tripmonster kokemuksia

Kävikö minulla vain uskomaton tuuri kun lukee näitä arvosteluja? Tilasin kuukauden matkan Tripmonsterin kautta vakuutuksineen. Kaikki sujui mainiosti.... Lue lisää

Mielipiteesi Imatran kylpylä aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Imatran kylpylä on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Imatran kylpylä asiasta.

Imatran kylpylä kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Imatran kylpylä kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Imatran kylpylä kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Imatran kylpylä kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

1 kommentti

  1. Juhani sanoo:

    Imatran kylpylä on vastapäistä Rauhassa sijaitsevaa Holiday Club Saimaan venäläisille turisteille rakennettua kylpylää tunnelmallisempi, miljöö jotenkin kodikkaampi. Kylpylä on niin monipuolinen , että siellä viettää mielellään useammankin päivän. Uteliaisuudesta kävimme katsomassa uudempaa Rauhassa olevaa kylpylää, sekin on iso, loisteputkineen, neonvaloineen. Tunnelma on kuin diskossa tai kasinossa, steriili, keinotekoinen. Holiday Club vaikutti Imatran Kylpylää kalliimmalta.

    0
    0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *