Luigin paja kokemuksia

Tällä sivulla voit kirjoittaa ja lukea Luigin paja kokemuksia. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi. Oliko tuote tai palvelu odotustesi mukainen? Oletko siihen tyytyväinen? Suositteletko sitä muille? Missä olisi parantamisen varaa? Jaa Luigin paja kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi.

Siirry kommentteihin >>

Kerro Luigin paja kokemuksesi

Luigin paja kokemuksien arvosana

Näet tähän asti annettujen Luigin paja kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta. Jokaisen kommentin yläpuolella on kommentoijan nimimerkki ja alapuolella henkilön valitsemat tähdet kokemukselle. Valitse haluamasi määrä tähtiä Luigin paja kokemuksestasi klikkaamalla tähteä ja kirjoita sen jälkeen kokemuksesi ja nimimerkkisi.

Katso myös

Fragus Takuu kokemuksia

Kannattaa tosiaan käydä lukemassa ne ehdot mitä korvaa ja mitä ei niin voit todeta että aika turha vakuutus. Olisimpa itsekkin lukenut niin voisin nyt... Lue lisää

Hellolasana.fi ja Lasana.fi kokemuksia

Tilaamani tuote luvattiin nopealla toimituksella. Kesti kuitenkin viikkoja. Viesteihin ei vastattu ja nettisivut hävinneet... Vihdoinkin tuote tuli ja... Lue lisää

Valitse oikea määrä tähtiä Luigin paja kokemuksellesi

Voit valita Luigin paja kokemuksellesi yhdestä viiteen tähteä. Tähtien arvosteluasteikko on seuraava:
1 tähti: Erittäin huono
2 tähteä: Huono
3 tähteä: Keskiverto
4 tähteä: Hyvä
5 tähteä: Erittäin hyvä

Montako tähteä Luigin paja ansaitsee

Kuinka monta tähteä Luigin paja mielestäsi ansaitsee? Kerro vastauksesi sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kertomalla Luigin paja kokemuksesi autat muita

Jakamalla Luigin paja kokemuksesi autat yritystä parantamaan kyseistä palvelua tai tuotetta. Autat myös muita henkilöitä, jotka harkitsevat tuotteen ostamista ja etsivät internetistä muiden käyttäjien kommentteja. Kaikki kommentit tarkistetaan yksitellen. Muista olla kohtelias. Kerro mielipiteesi avoimesti, mutta vältä kirosanoja tai muuten sopimatonta kieltä. Pidätämme oikeuden muokata epäsoveliaita Luigin paja kommentteja tai olla julkaisematta niitä. Asialliset kommentit ovat parhaita ja eniten arvostettuja.

Muita kommentteja

Finlayson unipussi kokemuksia

Unipussit ovat käteviä ja hienoja. Poikain tykkää käyttää niitä koko ajan vaihdellen eri pussien välillä. Huono puoli on, ne eivät kestä käyttöä kovin... Lue lisää

Vamsko kengät kokemuksia

Toimitus oli nopea. Se plussaa. Vamskon kira chelsea nilkkurit tilasin , 159 e. Sillä hinnalla odottaa jo saavansa laatua. Kenkiähän on pakko sovittaa... Lue lisää

Mielipiteesi Luigin paja aiheesta on todella arvokas

Tiesitkö että erään tutkimuksen mukaan 93% kuluttajista sanoi, että nettiarvostelut vaikuttivat heidän ostopäätöksiinsä? Kyllä. Luigin paja on aihe, jota internetin käyttäjät tutkivat. Päivittäin sivustollemme tulee kävijöitä lukemaan juuri sinun mielipiteesi. Kerro siis maailmalle mitä sinä olet mieltä Luigin paja asiasta.

Luigin paja kokemuksen julkaiseminen on helppoa

Lisää Luigin paja kokemus alla olevalla lomakkeella. Valitse ensin sopiva määrä tähteä klikkaamalla tähdessä. Kirjoita Luigin paja kommenttisi siihen tarkoitettuun kenttään. Lisää tämän jälkeen nimesi tai nimimerkkisi (Otathan huomioon että se julkaistaan). Seuraavaksi klikkaa ruudussa, jolla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteen. Viimeisenä paina 'Lähetä kommentti' painiketta. Kiitos jo etukäteen avustasi! =)

Luigin paja kokemuksia
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: ,

2 kommenttia

 1. Tyytymätön asiakas sanoo:

  Olemme käyneet kyseisessä firmassa pitkään,mutta nyt tuli mitta täyteen. Määräaikaisessa huollossa onnistuvat hajoittamaan puolet autosta ja veloittavat kaikesta ylimääräisestä työstä mitä itse aiheuttivat. Samalla lupasivat autoa valmiiksi, mutta eivät ilmoittaneet milloin on noudettavissa. Olivat lähteneet kotiin ja laittanut puhelimen kiinni ennen viittä. On mennyt laatu erittäin huonoon suuntaan ja on ainakin meidän aika äänestää jaloilla. En suosittele.

  0
  0
 2. Merja Kallioväli sanoo:

  Parasta palvelua koskaan saanut. Menin kysymään mistä saisin heti akun, auto simahti jo pihaan. Vika muualla, ilman aikaa auto 1 päivän jälkeen kunnossa, sijaisauto käyttöön.

  0
  0

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *